- 2020. 04. 11.
- 354
- 205
- LV karakter
- Loke Dalman
I. Személyes adatai
Teljes neve:
Loke Dalman
Születési hely, dátum:
Svédország, Stockholm. 1992. 02. 21.
Lakcím:
Las Venturas, Fort Carson, 121. szám.
Telefonszám:
+38-76-797-3842
E-mail cím:
loke.dalman@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Egyetemi végzettség, autómérnöki diploma.
A jogosítvány száma:
871813YX
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 01. 15.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
Nem éltem illegális szerrel.
OOC információk
Neved:
Ferenc
Életkorod:
18.
AccountID:
5906
Játszott perc:
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
LVMS, nagyjából 1 hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Időhiány miatt távoztam, abban az időszaktam nem volt időm a játékra.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Mivel foglalkoztat a frakció működése, ugyanakkor SeeMTA-s karrierem során még nem volt részem egy ilyen jellegű frakcióban tevékenykedni.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Elsősorban megismerkedni a működésével, majd a lehető legjobb teljesítményt nyújtani időről időre, bizonyítva azt, hogy elég rátermett vagyok arra, hogy a frakcióban lehessek.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Jobbnak nem tartom magamat a többi jelentkezőnél, pusztán annyit mondanék el magamról, hogy nagyon jól tudok csapatban dolgozni, könnyen tudok barátokat, ismerősöket szerezni, nem érzem magam kellemetlenül olyan szituációkban amik számomra újak, megpróbálnám a legjobbat nyújtani. A legfontosabb amit kiemelnék, hogy nem szeretek veszekedni senkivel, kultúrált keretek között intézek el minden olyan konfliktust, ami lehetséges.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Naponta 2-3 órát gondmentesen.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív: Kedvesség, barátiasság, jó konfliktus kezelés, csendesség, jó beszédkészség.
Negatív: Néha türelmetlenség, káromkodás, különleges esetekben önfejűség, néha szétszortság, egy picit erős ego.
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Ferenc vagyok, 18 éves. Erdélyben élek a szüleimmel, és jelenleg 12. osztályban tanulok, állategészségügyi szakon, amit fele-fele arányban szeretek, és mondhatni utálok is.
Október eleje óta jogsizok, januárban lesz a forgalmi vizsgám, úgyhogy ennek köszönhetően képben vagyok a közlekedési szabályokkal. Küzdősportolok, közel 6 éve, pontosabban Karate, amit nagyon szeretek, mondjuk az utóbbi időben nem tudom aktívan űzni, időhiány miatt. SeeMTA-zok, 2018 óta, V2-vel kezdtem, onnan mentem át V3-ra, akkor még V3 volt, majd LV-re, ismét a napokban, habár 2021-ben regisztráltam. Jól tudok csapatban dolgozni, segítőkész ember vagyok, az igaz, hogy vannak negatív tulajdonságaim, ezeket megneveztem egyel fennebb, törekszek, hogy ne legyenek kihatással a teljesítményre semmilyen helyzetben.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Jail/Ban
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Névváltások.
Teljes neve:
Loke Dalman
Születési hely, dátum:
Svédország, Stockholm. 1992. 02. 21.
Lakcím:
Las Venturas, Fort Carson, 121. szám.
Telefonszám:
+38-76-797-3842
E-mail cím:
loke.dalman@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Egyetemi végzettség, autómérnöki diploma.
A jogosítvány száma:
871813YX
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 01. 15.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
Nem éltem illegális szerrel.
OOC információk
Neved:
Ferenc
Életkorod:
18.
AccountID:
5906
Játszott perc:
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
LVMS, nagyjából 1 hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Időhiány miatt távoztam, abban az időszaktam nem volt időm a játékra.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Mivel foglalkoztat a frakció működése, ugyanakkor SeeMTA-s karrierem során még nem volt részem egy ilyen jellegű frakcióban tevékenykedni.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Elsősorban megismerkedni a működésével, majd a lehető legjobb teljesítményt nyújtani időről időre, bizonyítva azt, hogy elég rátermett vagyok arra, hogy a frakcióban lehessek.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Jobbnak nem tartom magamat a többi jelentkezőnél, pusztán annyit mondanék el magamról, hogy nagyon jól tudok csapatban dolgozni, könnyen tudok barátokat, ismerősöket szerezni, nem érzem magam kellemetlenül olyan szituációkban amik számomra újak, megpróbálnám a legjobbat nyújtani. A legfontosabb amit kiemelnék, hogy nem szeretek veszekedni senkivel, kultúrált keretek között intézek el minden olyan konfliktust, ami lehetséges.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Naponta 2-3 órát gondmentesen.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív: Kedvesség, barátiasság, jó konfliktus kezelés, csendesség, jó beszédkészség.
Negatív: Néha türelmetlenség, káromkodás, különleges esetekben önfejűség, néha szétszortság, egy picit erős ego.
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Ferenc vagyok, 18 éves. Erdélyben élek a szüleimmel, és jelenleg 12. osztályban tanulok, állategészségügyi szakon, amit fele-fele arányban szeretek, és mondhatni utálok is.
Október eleje óta jogsizok, januárban lesz a forgalmi vizsgám, úgyhogy ennek köszönhetően képben vagyok a közlekedési szabályokkal. Küzdősportolok, közel 6 éve, pontosabban Karate, amit nagyon szeretek, mondjuk az utóbbi időben nem tudom aktívan űzni, időhiány miatt. SeeMTA-zok, 2018 óta, V2-vel kezdtem, onnan mentem át V3-ra, akkor még V3 volt, majd LV-re, ismét a napokban, habár 2021-ben regisztráltam. Jól tudok csapatban dolgozni, segítőkész ember vagyok, az igaz, hogy vannak negatív tulajdonságaim, ezeket megneveztem egyel fennebb, törekszek, hogy ne legyenek kihatással a teljesítményre semmilyen helyzetben.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Jail/Ban
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Névváltások.
Utoljára szerkesztve: