Login zene kikapcsolás / Még egy zálogház.

mrgery2001

Újonc
2021. 12. 17.
28
59
23
V4 karakter
Zion Terrel
Sziasztok.

Az első ötlet rém egyszerű, a login panel-nél lehessen kikapcsolni a zenét, én pl elég gyakran hallgatok Spotify/YT-ról zenét, kimegyek egy cigire míg betölt a játék, és elég idegesítő tud lenni, hogy közben bömböl a login zene keveredve 21savage-el.

Második ötlet pedig, hogy legyen még egy zálogház, mondjuk AP-ban, Tierra-n, vagy Bayside-on akár, SF-ben esetleg, ez már nekem mindegy. Estefele ha van 400+ játékos ebből 50 zacinál nemcsak az az idegesítő, hogy BB-ben nincs FPS, de elég elugrani ott egy boltba és a textúrák is meghalnak pl nálam, ez tud idegesítő lenni ha épp csak elugranék megnézni, hogy megveszi e az öreg az antikot, és relogolhatok.

Timur

Zöldfülű
2020. 02. 16.
182
38
Kaposvár
V4 karakter
Timur Vasziljevics
LV karakter
Adriana Rinaldi
Szia!
Ezt én is támogatom , hogy a pálya másik részén is legyen egy zacis,ezzel kettő legyen a szerveren a zacisból mert akkor nem egy helyen lenne 50-60 ember autókal,meg mindenel is hanem két helyen lennének valamenyire elosztodva,mert szerintem nem csak nekem-neked ötlet íronak hanem másnak is dropol ott az fps-e,lassú betöltés vagy nem is töltbe neki a textura meg hasonlók. Az is benne van a paklikba hogy nem tudjuk előre hogy menyire használnák ki a másik helyet is

Csomi

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2022. 11. 14.
275
479
otthon
V4 karakter
ernest meeks
Szerintem egyszerűbb lenne egy másik helyre helyezni a zacist, mondjuk egy olyan helyre ahol van egy parkoló is, bár szintén generálna problémákat a kocsik miatt de pl. jobb lenne ha nem az út szélén parkolna 50 kocsi.

• Tetszik
Reactions: realzecky

mrgery2001

Újonc
2021. 12. 17.
28
59
23
V4 karakter
Zion Terrel
Szerintem egyszerűbb lenne egy másik helyre helyezni a zacist, mondjuk egy olyan helyre ahol van egy parkoló is, bár szintén generálna problémákat a kocsik miatt de pl. jobb lenne ha nem az út szélén parkolna 50 kocsi.
Ez nem gondolom, hogy megoldaná a problémát. A cél az lenne ezzel, hogy el oszoljanak a játékosok.

• Tetszik
Reactions: realzecky

Csomi

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2022. 11. 14.
275
479
otthon
V4 karakter
ernest meeks
Ígyis úgyis menni fog a box, csak 2 helyen 1 helyett.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
672
1 020
22
Győr
V4 karakter
Lucas Saliven
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Ha zavar a login zene kapcsold be a streamer modot és megoldodik a problémád.

R3pt1L3

Zöldfülű
2019. 07. 11.
191
184
Limansk
V4 karakter
Çeltar Kuteli
Mind a kettő ötletet támogatom. Engem is szokott zavarni a login panel zenéje amikor mellette YouTube-on vagy Spotify-on szól az én zeném is, a zacisnál pedig nem csak hogy le szokott esni az FPS-em de néha még ki is crashelek.

• Tetszik
Reactions: mrgery2001

mrgery2001

Újonc
2021. 12. 17.
28
59
23
V4 karakter
Zion Terrel
Ha zavar a login zene kapcsold be a streamer modot és megoldodik a problémád.
Az után jön egy spanom, beszáll az autóba, bekapcsolja a rádiót, én letálcázok kikapcsolom a zenét, vissza megyek, és akkor még HOME-ozzak is egyet kikapcsolni a streamer módot, hogy éljem a rádiót a spanommal közben, ahelyett, hogy szimplán 1x kikapcsolom a login zenét örökre? :/

• Tetszik
Reactions: Macseek és R3pt1L3

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
672
1 020
22
Győr
V4 karakter
Lucas Saliven
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Az után jön egy spanom, beszáll az autóba, bekapcsolja a rádiót, én letálcázok kikapcsolom a zenét, vissza megyek, és akkor még HOME-ozzak is egyet kikapcsolni a streamer módot, hogy éljem a rádiót a spanommal közben, ahelyett, hogy szimplán 1x kikapcsolom a login zenét örökre? :/
Nem törik le a kezed tőle.

• Menő
Reactions: Márk44

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 499
5 187
V4 karakter
Gerwyn Banks
Most az a 15 másodperc szerintem nem okozna nagy traumát, ja. A zálogházat Angel Pine-ban el tudnám képzelni. Bár, Tierra sem lenne rossz.

nai

Pötyögtető
Támogató
2021. 02. 19.
478
109
V4 karakter
Russell D Silva
Támogatom a zacis ötletet, Tierra Robada vagy Angel Pine lenne szerintem a legjobb.

• Tetszik

ferimoooo

Újonc
2019. 08. 30.
55
44
V4 karakter
Martino Johnson
LV karakter
Johnson Fredson
V2 karakter
John Fredson
Sziasztok.

Az első ötlet rém egyszerű, a login panel-nél lehessen kikapcsolni a zenét, én pl elég gyakran hallgatok Spotify/YT-ról zenét, kimegyek egy cigire míg betölt a játék, és elég idegesítő tud lenni, hogy közben bömböl a login zene keveredve 21savage-el.

Második ötlet pedig, hogy legyen még egy zálogház, mondjuk AP-ban, Tierra-n, vagy Bayside-on akár, SF-ben esetleg, ez már nekem mindegy. Estefele ha van 400+ játékos ebből 50 zacinál nemcsak az az idegesítő, hogy BB-ben nincs FPS, de elég elugrani ott egy boltba és a textúrák is meghalnak pl nálam, ez tud idegesítő lenni ha épp csak elugranék megnézni, hogy megveszi e az öreg az antikot, és relogolhatok.
Támogatom a zacis ötletet! Amikor csak át haladni szeretnék BB-n nem lehet úgy hogy vagy ne fagyjak ki vagy a textúrák haljanak meg.

• Tetszik

Az atya

Újonc
2023. 08. 23.
11
57
V4 karakter
Omer Mossé
A zacis ötlet nem lenne rossz, a loginpanel ötleted pedig inkább vicces, nem fog a nehezedre esni , hogy megnyomd az entert kétszer.

• Tetszik