Logan Yajron jelentkezése az SGH csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dominiikkk

Újonc
2021. 03. 20.
13
9
Tapolca
V4 karakter
Logan Yajron
LV karakter
Logan Yajron
V2 karakter
Logan Yajron
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Schauer Dominik, Domi, Logan Yajron, 15 >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 23200 perc. >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játékosokat kisebb kérdésekkel, ezzel megkönnyítve az adminok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel segítőkésznek érzem magamat, mellesleg szeretném kipróbálni a szerver ezen részét is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem jól tudok csapatban dolgozni, könnyen beilleszkedni. Szeretek segíteni embereknek, emellett pedig szeretném még az adminoknak megkönnyíteni a dolgát. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 óra, néha többet is tudnék lenni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Kép >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Kép >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív - Ha felidegesítenek, akkor néha nehezen kontrollálom magam, persze ez ritka ; Nem vagyok 0-24 gépnél, gondolom ezt meg is értitek ; Mivel gyorsan írok, ezért néhány szót elírok, de nagyrészt ritka.
Pozitív - Csapatjátékos vagyok ; Szeretek embereknek segíteni ; Könnyedén tudom kezelni a normális embereket. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék adminisztrátor lenni a jövőben, mivel elkezdett érdekelni ez a része a szervernek. Ki is szeretném magam próbálni a csapatban. De legfőbbként azért, mert szeretném segíteni a szerver játékosait, és egyszerűbbé tenni a játékmenetet. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Én így fogalmaznék.
Szia! Amennyiben új vagy az RP világához, abban az esetben ajánlom, hogy olvasd el a szabályzatot, meg pár fogalmat itt: https://forum.see-game.com/index.php?pages/v3szabalyzat/ . Amint ezzel megvagy, akkor a Városházán tudod az irataidat kiváltani, majd munkát felvenni ott is. Amint kigyűjtöttél egy kisebb összeget, akkor tudsz bérelni egy farmot. Ha kevesebb pénzed van, például 20.000$-od, akkor ajánlom, hogy növénytermesztéssel kezdj. Amint kibérelted a farmot, akkor a piacon tudsz vetőmagot venni. Ezt neked kell kitapasztalnod, hogy melyik éri meg, és melyik nem. Amennyiben lenne még kérdésed a továbbiakban, abban az esetben bármikor kereshetsz, jó játékot! :) >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ennél a kérdésnél így fogalmaznék.
Szia! Sajna én még nem tudok vhspawnt adni, ezért kérlek írj nagyobb adminnak bizonyítékkal, hogy bug miatt lenne szükséged rá. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha skines fegyverrel vertek át, akkor keress fel egy nagyobb adminisztrátort, vagy nyiss PK-t bizonyítékkel. Ha viszont pedig más játékostól vetted IC összegért, vagy skin nélküli, abban az esetben nem tudunk vele mit kezdeni. >>

• Tetszik
Reactions: KoczKa91

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.