Logan Patrick jelentkezése S.G.H-nak [Elutasítva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 11. 14.
43
49
V4 karakter
Zivko Alexander
LV karakter
Logan Patrick
jelentkezes.png

Neved, életkorod, Account ID:
Levente, 18, 18753

Jelenlegi játszott perced:
40.210

Fénykép csatolása az UCP-ről, ahol látszódnak a korábbi szankcióid:
[ ]

Véleményed szerint mi az SGH feladata?
Játékosok teljes körű kiszolgálása segítése szóban, adminok segítése igény szerint. Ezáltal gördülékennyé téve a játékmenetet.

Miért pont téged válasszunk? Mennyi időt tudnál erre szánni?
Úgy gondolom hogy személyeben egy nagyon felelőségteljes tisztelet tudó emberrel bővülhet az sgh csapat. Nagy lehetőség ez nekem bár tudom óriási felelősség meglátásaim szerint ezt én teljes körűen tudnám hozni/teljesíteni. 11 éve versenyszerűen csapat sportot űzők ezért mondhatni elégé jól tudok csapatban dolgozni és alkalmazkodni. Sok szerveren töltöttem már be adminisztrátori szerepet ezáltal eléggé nagy tudás tárházam és a kompetenciám, feladatom során nem igen érkezett rám panasz. Mivel tisztelet tudó vagyok ezáltal nálam a különböző flegma stílus nagyon háttérbe szorul.
Hétköznap körülbelül 3-4-5 órát tudok rá szánni hétvégén szinte korlátlan mennyiségben tudnám csinálni a feladatom.

Írj magadról 3 darab pozitív, illetve negatív tulajdonságot.
Pozitív: - magabiztos
- kitartó
- tisztelettudó
Negatív: - néha kicsit túlbuzgó
- néha sokat beszélek
- egy idő után lobbanékony

Mutasd be részletesen a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
Első és szerintem egy meghatározó helyet mutatnék be ami a városháza/vh lenne. Itt sok fontos okmányt tudunk főként kiváltani ami nagyon lényeges mivel egy-egy szituációban előnyös ha tudjuk igazolni magunkat a rendvédelmi szerveknek ezáltal meg úszva pár csekket. Itt lehet még külnböző engedélyekre szert tenni ami nem más mint a bányász és a horgász engedély ezek azért lényegesek mivel a bányában engedély nélkül nem is tudunk tartózkodni, a horgász engedély bár nem ennyire kötött mégis érdemes mivel költséghatékonyabb mint egy súlyos csekk. Itt tudunk még jogosítványt is ki váltani persze csak egy sikeres vizsga után amit az autós iskolában tettünk. Majd amikor meg vettük az első kocsinkat és a szerelő telepen csináltatunk egy forgalmi engedélyt azt is itt lehet érvényesíteni ami fontos mivel csak a sima "papír" szinte semmit nem ér. Ezeknél az igazolványoknál/engedélyeknél fontos figyelembe venni a lejárati dátumot mivel ezek havonta le járnak és elég fájdalmas ha egy igazoltatás során azzal szembesülünk hogy az összes okmányunk le van járva. Fontos még azt is meg említeni hogy ha tulajdonba veszünk egy ingatlan azt is be kell jelenteni bizonyos időközönként az első emeleten, Ha ezt nem tesszük meg sajnos az adott ingatlan elvesztéséhez/bukásához vezethet. Fontos figyelni a parkolásra ha gépjárművel érkezünk mert a nem szabályos parkolás esetén a parkolás felügyelet/pf le foglalhatja a járművünket

Másodjára az autókereskedést említeném. Itt lehet különböző gépjárművekre szert tenni. Itt a tol z-ig minden autót, biciklit meg tudunk vásárolni. 2 opció van vagy prémium pontból vagy készpénzből tudunk választani. Nagyon fontos az hogy egy adott járműnek van e limit-e és mekkora mivel amennyiben az az adott limit be telet csak prémium pontból lehet vásárolni továbbá azt az adott járművet. Itt egy minimális testre szabás után meg tudjuk vásárolni az adott járművet amit a rendszer automatikusan a hátsó/oldalsó parkolóba helyezi. fontos figyelni a parkolásra ha gépjárművel érkezünk mert a nem szabályos parkolás esetén a parkolás felügyelet/pf le foglalhatja a járművünket.

Utolsó sorban a korházakat mutatnám be. Szinte elkerülhetetlen hogy egyszer rá szorulójúnk a szolgáltatásaira. Amennyiben a szerveren nincsen egyetlen mentős sem akkor minden korháznál található egy npc akinél egy bizonyos összeg kifizetése után kapunk egy gyors teljes körű el látást. Amennyiben sajnos meg halunk karakterünkkel akkor is itt ébredünk egy bizonyos idő után legyen az bármilyen halál eset, mindig a tett helyszínéhez legközelebbi korházhoz kerülünk. Amennyiben műtétre vagy komolyabb beavatkozásra van szüksége a karakterünknek akkor is itt leszünk el látva. Mint minden helyen itt is előnyös szabályosan parkolni. Fontos meg említeni azt hogy a mentőstől kapott csekket nem itt tudjuk be fizetni hanem különböző bankokban.

Zeli

𝐌𝐢𝐧𝐭𝐡𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐥𝐞𝐧𝐧𝐞 𝐡𝐨𝐥𝐧𝐚𝐩
SzerverAdmin
LV
2022. 04. 23.
132
288
V4 karakter
Zeyneb Aslan
LV karakter
Elise Avery
Szia! A 40.000 játszott perced mellé sajnos nem túl szép az UCP-d, ennek ellenére a lap szép lett-részletesen ki fejtetted a válaszaidat. Tekintve hogy nincs 2 hónapos a ban, illetve hogy lobbanékony is vagy sajnos nem támogatom a lapodat, de sok sikert hozzá!

2021. 11. 14.
43
49
V4 karakter
Zivko Alexander
LV karakter
Logan Patrick
A bann-hoz annyit azért hozzá tennék hogy soha nem ooc kereztem csak egy félre értést követően elővigyázatosság szempontjából kaptam. Ez meg is lett beszélve. Illetve a lobbanékonysagrol pedig annyit hogy nyilván énis türelmes vagyok mint mindenki más csak vannak olyan dolgok amik ki tudnak hozni a sodromból.

Utoljára szerkesztve:

Dexter

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
680
740
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy

Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezésedet elfogadta az SGH vezetőség!
Az alábbi időponton várunk TS3 meghallgatásra:
2024.10.25. 17:00

Megjegyzés: Adok neked egy esélyt a meghallgatásra, tedd oda magad és a legjobb formád hozd!

• Tetszik
Reactions: Zeli
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.