Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Dodder - Loella Kelly - 21 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
54 816 játszott perccel rendelkezzem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Adminisztrátorok segítése, Kérdések megválaszolása , játékostársak segítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném tovább fejleszteni a tudásomat és szeretnék segítséget nyújtani az új/régi játékossoknak.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom hogy elég tapasztalt vagyok a szerver ismeret terén mivel már egy ideje játszok a szerveren, igaz kisebb nagyobb kihagyássokal.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
3-4 órát biztosan, természetesen ez lehet kevesebb és több is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Jelenleg még nem voltam Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Negatív: Feledékeny, Türelmetlen, túlgondolom/túl aggódom a dolgokat.
Pozitív: Figyelmes, gondoskodó, segítőkész.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék mivel, régóta gondolkozok azon milyen is lehet egy "Híres" Rp szerveren adminisztrátornak lenni, szeretném magamat kipróbálni mint adminisztrátor magam mivel kíváncsi vagyok hogy hely tudnék-e állni.-
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban megmutatnám neki hol találja meg a Szerverszabályzatot amit legalább 1x de az se baj a többször átolvass, ezek után megmutatnám neki hol találja meg a szerverről készült segédanyagokat gondolok itt a Forum/Youtube-n. Ezek után ajánlanám neki hogy a karakterjének találjon ki egy megfelelő háttértörténett amit későbbiekben elengedhetetlen lesz mivel apró szokások és tulajdonságok fényessebé tehetik a RolePlay életet.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Közölném az illetővel hogy ilyen ügyben nem tudok segíteni neki mivel nincs hozzá jogosultságom, próbáljon meg ezzel kapcsolatban egy adminisztrátor felé fordulni. Felhívom arra is a figyelmét amennyiben tényleg indokolt a VHspawn használata, mivel csak úgy nem osztogatják az adminnok ok nélkül ezért fontos az is hogy valami féle bizonyítékkal tudja alátámasztani miért van rá szüksége.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre: