Lisa von Jager jelentkezési lapja a Nemzeti Adó-és Vámhivatal-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Joel01

Újonc
2020. 04. 08.
19
0
LV karakter
Lara S Cortez
V2 karakter
Felix S Bernstein
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Kónya Józsefnek Hívnak.~

[#2] Hány éves vagy?
~ 14 éves vagyok ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 10000 Percel rendelkezem jelenleg mivel az Előző karakterem törölve lett. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ Igen voltam, régebben nem tudtam rpzni, nem ismertem az rp szabályokat, Mostmár minden rendben és próbálom mindig a jobb utat választani. https://imgur.com/a/V00skpi ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ Igen voltam sajnos. https://imgur.com/PB9UY54 ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Nagyon megtetszettek a rendvédelmi/illegális szervezetek, nagyon jó a társaság, Jó-k az rp-k/ bevetések, És ugy gondolom hogy talán az 1. jól fiező munka. És más szervereken is megfordultam már Rendvédelmisként.~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Mert jól kezelem a negatív dolgokat, szeretek csapat munkába dolgozni, illetve sok időt tudnék a szerveren tölteni. ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Igen, NAV,NNI,PD,TEK.~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznaponta egy szűkös 5 órát! ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Rendben,Kónya Józsefnek Hivnak, 14 éves vagyok, Szeretem a társaságot, szeretek barátkozni, kedves vagyok, Jó kommunikatív, Sokat tudnék a szerveren tölteni*időt* Kedvenc sportom a horgászat, Balaton mellett lakom, És a stílusom attól függ hogy ki hogy bánik velem, ahogy ő ugy én is vele. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Lisa von Jager~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1989.12.01. - Los Santos, Medical Center. ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ A határon túl fenntartani a rendet,áthaladó személyeket igazoltattni/vizsgálni.Figyelni az adózásokat! ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok. És az adó ellenőrzése ~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Nemzeti Nyomozó Irodában dolgoztam régebben. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ 1x Büntettek meg, Pénzbirság miatt, Barátaimmal szerettünk itókázni és elszállt a fonál. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszolítom hogy Itt a Nemzeti-Adó és vámhivatal! húzodjon félre állítsa le a motort és szálljon ki a gépjárműből.Lerádiozom hogy igazoltatunk a társammal.Kiszállok odamegyek és bemutatkozok neki és elmondom a nevem,jelvényszámom,rangom.Elkérem a személytől a személyigazolványát,jogosítványát,illetve a forgalmi engedélyt.Megkérdezném a nevét és leellenőrzőm a papirjait hogy egyezik-e.Ha kész akkor megkérném hogy nyissa fel a csomagtartót és átnézem.Megnézném van e benne EÜ és nince e benne illegális tárgy.Ha végeztem elköszönöm. ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Szerintem alkalmas vagyok erre a munkára,erős vagyok,és segitőkész is vagyok érdekel ez a munka. ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Sokkoló akkor használható ha a személy ellenkezik.Lőfegyver akkor használható ha a személynél is lőfegyver van és használni akarja azt. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~

Nevem: Lisa von Jager
Születési hely,idő:1998.12.01--Las Venturas Medical Center
Életkor:23 éves
Végzetség:Érettségi,Egyetem, Rendészeti Szakközépiskola
Bemutatkozás : Lisa vagyok.Los Santosban születtem 1998-ban.Jelenleg .14 éve itt élek a városba.Nem a legjobb gyermekkorom volt.Nem volt annyi pénzünk ami elég lett volna..Itt végeztem el az iskolát és a középiskolát.Nyáriszünetbe nem sok szabadidőm volt,de dolgoztam kis pénzért.Mentem diákmunkára hogy legyen pénzünk.A diákmunkán keresett pénzből fizettük be az adókat stb...Utánna letettem a középfokú Olasz nyelvvizsgát. .Már általános iskolába felfigyeltek rám,az átlagom miatt.Ez miatt sok nyelvversenyeket nyertem és ezáltal is kaptunk pénzt.Van 1 darab testvérem,akivel mindenen osztozunk.Egyszer büntettek meg 22 év alatt.
Súly:75 kg
Magasság:170 cm.

JaydenV2 válasza:
12 órád van frissíteni a V2 karakterneved!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Lisa Von Jager!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az Ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük, hogy Hétfő 17:00-kor jelenjen meg a Nemzeti Adó-és Vámhivatal portája előtt.((TeamSpeak 3 - Leader váró))

Tisztelettel:

Lola Mawyd

Vezérezredes

• Tetszik
Reactions: Joel01
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.