- 2021. 11. 08.
- 23
- 44
- V4 karakter
- Lisa Jhonson
- LV karakter
- Davey L Jhonson
Panasztevő InGame neve:
► Lisa Jhonson ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Xavler Austin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az ok amiért panaszkönyvet rakok Xavler-re az hogy volt egy ügy, ami pontosabban azt foglalja össze hogy ütköztünk, majd elmentem és nem jött utánam, nekem el kellett mennem, ugyanis apumat vittük kórházba, amikor megálltam, leléptem, majd mikor meglátott mikor leléptem lekanyarodott és ennyi látszik a videóba. Ez volt az ő bizonyítéka. Hazaértem, felkerestem Barnee-t aki kibannolt hogy megbeszéljük. Nagyon szeretném Xavler-el ha fent lesz hogy szeretném az rp-t folytatni és normális tisztességes megoldást, mivel emberekből vagyunk és mindent megtudunk beszélni, erre neki a válasza ez volt hogy ez így nagyon jó neki hogy kibannoltatott és velem nem akar semmit megbeszélni. DC-t se adott nekünk semmi elérhetőséget. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
◄
Megjegyzés:
Nem volt igazságos az illető részéről.
Én mindig azon voltam bármelyik ügynél,hogy megtudjuk beszélni mint 2 normális ember nem minél rosszabbat a másiknak,és hogy rontsam a másik játékélményét és kedvét,nem fer hogy ő ilyet mond hogy neki ez nagyon jó hogy én kivagyok bennolva,pedig teljesen érthető ez a dolog amiért leléptem,de nem is rp közbe igazából szóval az egészet teljesen nem értem,én mindig próbáltam a közösséget feljebb húzni a játékkedvet megnövelni nem épp arra menni hogyan rontsuk el a másik kedvét és a szerveren a közösséget.
Ts megbeszélésre nyitott vagyok.
Utoljára szerkesztve: