Lisa Jhonson - Xavler Austin [barnee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lisacskaa

Újonc
2021. 11. 08.
23
44
V4 karakter
Lisa Jhonson
LV karakter
Davey L Jhonson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lisa Jhonson

Panaszra tett személy InGame neve:
Xavler Austin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az ok amiért panaszkönyvet rakok Xavler-re az hogy volt egy ügy, ami pontosabban azt foglalja össze hogy ütköztünk, majd elmentem és nem jött utánam, nekem el kellett mennem, ugyanis apumat vittük kórházba, amikor megálltam, leléptem, majd mikor meglátott mikor leléptem lekanyarodott és ennyi látszik a videóba. Ez volt az ő bizonyítéka. Hazaértem, felkerestem Barnee-t aki kibannolt hogy megbeszéljük. Nagyon szeretném Xavler-el ha fent lesz hogy szeretném az rp-t folytatni és normális tisztességes megoldást, mivel emberekből vagyunk és mindent megtudunk beszélni, erre neki a válasza ez volt hogy ez így nagyon jó neki hogy kibannoltatott és velem nem akar semmit megbeszélni. DC-t se adott nekünk semmi elérhetőséget.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem volt igazságos az illető részéről.

Én mindig azon voltam bármelyik ügynél,hogy megtudjuk beszélni mint 2 normális ember nem minél rosszabbat a másiknak,és hogy rontsam a másik játékélményét és kedvét,nem fer hogy ő ilyet mond hogy neki ez nagyon jó hogy én kivagyok bennolva,pedig teljesen érthető ez a dolog amiért leléptem,de nem is rp közbe igazából szóval az egészet teljesen nem értem,én mindig próbáltam a közösséget feljebb húzni a játékkedvet megnövelni nem épp arra menni hogyan rontsuk el a másik kedvét és a szerveren a közösséget.

Ts megbeszélésre nyitott vagyok.

Utoljára szerkesztve:

Tsala

Újonc
2023. 11. 20.
6
7
V4 karakter
Xavier Austin
Heló heló! Ami rögtön szemet szúr nekem az: "erre neki a válasza ez volt hogy ez így nagyon jó neki hogy kibannoltatott és velem nem akar semmit megbeszélni." Nem tudom ki találta ki azt hogy én ezt mondtam volna, de elég nagy feketítésnek gondolom. Egyetlen 1 szóval sem mégcsak hajazni sem hajaztam bármi ilyesmire. Részemről ez teljes mértékben így jött le hogy rp alól kiléptél. És én nem azért nem mendtem/szerettem volna veled, veletek beszélni mert nekem JÓ ha kivagy bannolva, hanem szimplán nincs mit ragozni ezen. Van 2 álláspont elmondtam én is mit tapasztaltam gondolom te is Lisa. Innentől kezdve az admin dolga hogy hogy dönti el a reportot. Természetesen mégegyszer hangsúlyoznám egyáltalán nem úgy gondolom hogy nekem JÓ hogy te kivagy bannolava emelett egy szót nem szóltam ilyesmi dologgal kapcsoltba. Nem emlékszem pontosan hogy be írtam e volna Barninak de még az járt fejembe hogy részemről semmiféle szankciót nem kell/kéne osztani csak legyen megfixelve az autóm hamár neked lépned kellett ezáltal semmiféle kár térítést nem tudtam igényelni, ne kelljen már megint a szerelőnél ott hagynom a gatyámat. Személy szerint nem szeretek egy ooc dologgal félbeszakított RP-t újra próbálni mivel az már nagyon erőltetett lenne. Emellett nem friss történet mindenki kicsit is máshogy látja a dolgokat annak már nincs meg az a varázsa. Én nem szerettem volna neked semmi problémát, láttam, átéltem az én felemet és ez alapján írtam egy reportot.

• Tetszik
Reactions: Ethan

iambarnee

jobb láb a gázon, bal láb a jobbon
2022. 10. 06.
131
363
transylvania
www.bmw.com
V4 karakter
Yannick de Vries
Itt is lennék a bírálattal.
Reflektálni szeretnék elsőnek pár dologra.

ütköztünk, majd elmentem és nem jött utánam
De igen, ott a videó ahol látszik, hogy megy utánnad. Sajnos az, hogy te nem voltál elég figyelmes, nem néztél hátra mielőtt a kilépésbe szaladsz, nem ment ki az alól, hogy utánnad ment. Az, hogy törött kerékkel nem bírt egész végig a seggedben autókázni, már más dolog, attól függetenűl még mindig követett. Alapból márt azt sem értem, hogy ha tényleg annyira siettél, miért nem mentél egyből le az útról és léptél ki? Minek kellett jóval arébb menni?

Olyant nem mondott, hogy jó neki az, mert kitudott bannoltatni. Szó sem volt erről, nem tudom ezt honnan veszed. Az, hogy szerinte nincs miről beszélni arra értendő, hogy maga a dolog tiszta, leléptél, hibáztál. Sajnos akármennyire is nehéz, be kell vallani ha hibázott az ember. 1000 és még 1 db opciód lett volna ezt a dolgot lereagálni(akár még gyorsabb is, mint ez a kivitelezés), tegyük fel egyből odamész, leírod neki OOC, hogy nagyon sürgős dolgod van és menned kell. Nem lett volna egyszerűbb? Nem tudtad volna vele gyorsabban elrendezni a dolgot? Biztos vagyok benne, hogy megértette volna ha gond van, valamiféleképp vissza is szolgálattad volna ezt az összeget neki.

Nem arról van szó, nem szeretnék szívtelennek vagyunk, de sajnos végletekbe menően nem lehet ezzel takarózni. Itt most hibáztál, megtudtad volna okosabban is oldani a helyzetet, viszont a sietség, stressz hatására nem sikerült megfelelően dönteni.

de nem is rp közbe igazából szóval az egészet teljesen nem értem

Baleset=rp szituáció. Attól, mert nem kell már rp-zni, attól még mindig annak számít, és mindig annak is fog.

Már ts-en is elmondtam, itt is akkor leírom. Nem feltételezi senki azt rólad, hogy hazudsz, szó sincs erről. Viszont sajnos akárki mondhat akármit, nem lehet naív szemmel látni az egészet. Ez sajnos nem fog felmentesíteni az alól, hogy hibáztál. Sajnos ez így jött össze, máskor jobban kell vigyázni az ilyen, és hasonló helyzetekben, hogy jobban tudj döntés hozni.

Mivel az maga a dolog nem újrajátszható már, illetve Xavier szavaiban-tetteiben sem láttam semmi kivetnivalót, ezért a panaszt következmények nélkül zárom. További jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.