Lisa Diem --> Escobar Scott [Wuki]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
290
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lisa Diem

Panaszra tett személy InGame neve:
Escobar Scott

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmmal való átverés. Mentem volna dolgozni ezért megnyitottam a hirdetéseket, hogy keressek egy ganézót. Találtam is egyet aki elvállalta a munkát. Találkoztunk a farmomnál, elintéztük a beírást és amit ilyenkor kell. 30 ezer$-ban egyeztünk meg, hogy ennyiért etet, itat, és kiganézza a farmot teljesen. Mielőtt elkezdte volna már oda adtam neki előre a pénzt, és kértem őt, hogy ha végzett írjon egy SMS-t. Furának találtam a nagy csöndet ezért oda mentem a farmhoz, megnézni hogy halad. Beléptem és az fogadott hogy 1-2 csík fel van szedve, új szalma nincs lerakva, és kb ugyan úgy ott van hagyva az egész mint ahogy volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
1. 2. https://pastebin.com/6gc0SXR2

Megjegyzés:
-

Nikeee

Újonc
2023. 07. 24.
9
4
V4 karakter
Escobar Scott
LV karakter
NINCS
V2 karakter
NINCS
Üdv én lennék a munkát én hagytam félbe mert elfoglalt voltam ha esetleg ha Lisa egedi vissza megyek és megcsinálom neki ingyenesen egy hétre a farmot bármikor! Nem szerettem volna bajba kerülni csak siettem!

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
290
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
Részemről elég annyi, hogy ha most megcsinálod igyen, plusz vissza kapom a pénzt. Nem kell egy hétig. Azzal volt a bajom hogyha valaki elvállalja a munkát akkor azt csinálja is meg becsülettel, tisztességesen és ne arra kelljen vissza érnem, hogy szinte el sincs kezdve. Ha most meg tudod csinálni akkor írj egy SMS-t ha kész vagy, és vissza megyek oda. Várom a bíráló válaszát.

Nikeee

Újonc
2023. 07. 24.
9
4
V4 karakter
Escobar Scott
LV karakter
NINCS
V2 karakter
NINCS
Esetleg ha gondozom a farmod 1 hétig az nem lenne mehfelelő? mert nekem a pénzre szükségem van! és nem direkt mentem el! meg szeretném csinálni a munkát akkor de ha valahogy lehetne mondom a pénzt meg akarom tarni , becsületes vagyok csak ahogy mondtam dolgom volt! ooc is kis dolgom volt dehát igen ! ezért előre is bocsi

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
290
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
Az egy heti munka felejtős, csak egyszeri alkalomra keleltt munkás mert ma nem tudtam volna elintézni. Nem bánom, a mai pénzt tartsd meg, lényeg hogy legyen kész a farm.

Nikeee

Újonc
2023. 07. 24.
9
4
V4 karakter
Escobar Scott
LV karakter
NINCS
V2 karakter
NINCS
Rendben a Panaszkönyvet ha lehet akkor lezárhatjuk ez akkor remélem el lett intézve! a farmot most csinálom!

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
290
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
Ha vissza érek szerverre akkor ellenőrzöm a farmot, ha jó minden akkor itt vissza jelzek, és részemről is zárható lesz.

Nikeee

Újonc
2023. 07. 24.
9
4
V4 karakter
Escobar Scott
LV karakter
NINCS
V2 karakter
NINCS
küldök képet ha kész!

Nikeee

Újonc
2023. 07. 24.
9
4
V4 karakter
Escobar Scott
LV karakter
NINCS
V2 karakter
NINCS
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! 10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 70 büntetőpont.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.