- 2021. 04. 12.
- 192
- 287
- V4 karakter
- Liro Kyllonen
- LV karakter
- Bashar Lowe
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Balázsnak hívnak, hamarosan 21 leszek. IG nevem Liro Kyllonen
Hány játszott perccel rendelkezel?
133.696
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok segítése, felmerülő kérdésekre készséges válaszadás.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Régóta szeretném ilyen formában is segíteni játékos társaimat, sok-sok szinte számtalan alkalommal volt már rá példa, hogy mint nem SGH tag tudtam segíteni friss/kezdő játékos társaimnak IC/akár OOC amikor éppen nem tudták a helyes procedúrákat pl. egy motorháztető lecsukásban való segítség is sokat jelenthet egy Újonc-nak.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész, összeszedett ember vagyok. Alapvetően kifejezetten ambíciózus, eddig bármilyen nagyobb célt tüztem ki életem folyamán sikerrel jártam, betudhatjuk ezt szerencsének is,de én hiszek benne, hogy a kitartó munka a kulcsa a sikernek. Mindezek mellett Home Office-ban dolgozom tehát a hétköznapokon alsóhangon négy órát számítógép előtt töltök, amely kapóra jön, ha annyi a "feladatköröm", hogy visszaírok kisebb reportokra.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
heti kb. 2000 perc.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Nem ragaszkodom hozzá, de ha mégis így alakulna akkor a fő ok amiért úgy gondolom, hogy érdemes Adminisztrátornak lenni az az ismerettségi kör bővítése, illetve a Játékosok felhőtlen, zavartalan játékának a biztosítása lenne.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Egy online játék amiben az általad kitalált karaktert kell alakítonod, bármi lehetsz amit a kreativitásod megenged. Érdemes a realizmusra törekedni, hiszen ha nem életszerüen cselekedsz akkor lehetnek bizonyos hátul ütői cselekedeteidnek, tegyük fel Admin Jail, Szerver Ban. Segédmunkástól a Terrorelhárítás kommandósáig bármely irányba indíthatod karaktered életét, de ezek az utak nem véglegesek, ha kedved tartja dobhatsz egy 180 fokos fordulatot, és a lassan nyugdíjas nyomozó karakterből átugorhatsz egy fiatal felnőtt Maffia tagig, nyilván a megfelelő ismertségek megszerzése után nyílik lehetőség nagyon sok mindenre. Ebből fakadóan érdemes bővíteni a kapcsolataidat, minden lehetőséget megragadni a barátok/ismerősök megszerzésére.
Nem ragaszkodom hozzá, de ha mégis így alakulna akkor a fő ok amiért úgy gondolom, hogy érdemes Adminisztrátornak lenni az az ismerettségi kör bővítése, illetve a Játékosok felhőtlen, zavartalan játékának a biztosítása lenne.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Egy online játék amiben az általad kitalált karaktert kell alakítonod, bármi lehetsz amit a kreativitásod megenged. Érdemes a realizmusra törekedni, hiszen ha nem életszerüen cselekedsz akkor lehetnek bizonyos hátul ütői cselekedeteidnek, tegyük fel Admin Jail, Szerver Ban. Segédmunkástól a Terrorelhárítás kommandósáig bármely irányba indíthatod karaktered életét, de ezek az utak nem véglegesek, ha kedved tartja dobhatsz egy 180 fokos fordulatot, és a lassan nyugdíjas nyomozó karakterből átugorhatsz egy fiatal felnőtt Maffia tagig, nyilván a megfelelő ismertségek megszerzése után nyílik lehetőség nagyon sok mindenre. Ebből fakadóan érdemes bővíteni a kapcsolataidat, minden lehetőséget megragadni a barátok/ismerősök megszerzésére.
Utoljára szerkesztve: