Elutasítva Lionel Delassy-----> Phillip

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vargaerik120

Újonc
2023. 08. 28.
1
0
V4 karakter
Lionel Delassy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Lionel Delassy >

Kitiltás időpontja:
<
2024.03.03 >

Kitiltás időtartama:
<
45nap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Phillip >

A kitiltás indoka:
<
Rp tagadás, PG >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok, rp tagadás és pg miatt lettem kitiltva a szerverről, a történet úgy kezdődött, hogy
a SeeMTA-t és a GtaSan-t véletlenül a hdd-re telepítettem fel és ez miatt a játékomban
5-10másodperces befagyások/textúra hibák(út átlátszó/épületek eltüntek/kocsik és playerek
nem jelentek meg...stb) Szóval elég bajos volt így a játékom, történt egy olyan szituáció mikor is
mentünk barátommal kocsival és egyszercsak azt írta: *Elütöttünk egy motorost*
Nem tudtam visszafordulni mert ezután következett egy kb 20-30másodperces befagyás ahogy a
hal leadó körüli rengetek kocsit/playert kényszerült betöltenie a hdd-m. Telt az idő egyszer csak
megint nem töltöttek be a textúrák és összetört a kocsim, erről clip is készült, megnyitottam a homepanelt majd írtam egy reportot. Ez idő alatt a nagyjából tk-s kocsim köré gyűlt 4-5ember körülbelül(Az előző motoros gázolás miatt). Kijött Phillip, megkaptam a kocsira a fixet.
Ők rámfogták a fegyvert én pedig annyit írtam: *Admin ügy volt* és elhajtottam (megjegyzem ekkor még nem volt tudomásom miért is fognak rám fegyvert). Ez után vissza hívták Phillip-et majd ezután tisztáztam és elkültdem nekik is a
clip-et, amit fel tudtam mutatni az *rp tagadás* ügy érdekében. Benne volt, hogy láthatóan nem volt semmi az
úton mégis azt írta a mellettem ülő, hogy elütöttünk egy motorost, a befagyás is látszott azt hiszem utána.
Mivel a gépemet teljesen újra raktam, mert nem tudtam mi lehet a baj az mta-val, hogy mindig lefagy ezért a videókkal
már nem tudok szolgálni de Phillip biztosan emlékszik még az ügyre. A pg-t elismerem tényleg nem volt túl rp-s a cselekedetem, én úgy gondolom ezekért elég lett volna egy Jail-t is kapnom, viszont ezt nem én döntöm el.
A választ előre is köszönöm!
>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.