Lino Coe ----> Richard O Brian[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nagyfiu

Barangoló
2022. 01. 16.
113
431
www.youtube.com
V4 karakter
Zane Kane
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lino Coe

Panaszra tett személy InGame neve:
Richard O Brian

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, a napokban történt egy csere kereskedelem, ahol az én járművemért adott egy demont+névreszólót illetve 7millió$-t. Minen simán ment

a csere megtörtént, a névreszóló is felkerült a megadott akkuntra. ELindúltunk a bankhoz hogy leveszi a pénzt, mikor odaértünk közölte , neki csak 5milliója van.(Ezt kétlem mivel discordon így állapodtunk meg illetve tudhatta volna) Ekkor hozzám vágta ,hogy "majd" odaadj, na hát azóta se sikerült hiába álltam hozzá korrekten nem magyon segített.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
adminnak elküldöm.

Megjegyzés:
sajnálom hogy ehhez kellet fordulni

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
várom a válaszát, küldheted privátban

Utoljára szerkesztve:

Dominik0525

Újonc
2023. 06. 23.
14
5
V4 karakter
Johnathan Marshall
Sziasztok, sajnálom, hogy nem tudtuk ezt ketten elintézni/megbeszélni, most lett meg a pénz ha az mindenkinek megfelel oda is tudom adni a mai napon.

Nagyfiu

Barangoló
2022. 01. 16.
113
431
www.youtube.com
V4 karakter
Zane Kane
Sziasztok, sajnálom, hogy nem tudtuk ezt ketten elintézni/megbeszélni, most lett meg a pénz ha az mindenkinek megfelel oda is tudom adni a mai napon.
Hiába kérdeztem meg discordon nem jött rá válasz hogy mikor lesz meg.. Nekem megfelel amint a mai nap átkerül a pénz.
UI: Megkaptam a lemaradt összeget, remélem a közel jövőbe nem lesz szükség panaszkönyvre, részemről zárható!

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Nick.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.