Lincoln town coupe spinner rárakás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
128
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Szép napot mindenkinek. Olyan kérdésem lenne hogy Lincoln town coupera hogy lehet spinnert rakni, mert itt azt írják lehet rá rakni de ha be megyek tuning azt írja ez a jármű nem kompatibilis ezzel az alkatrésszel. Aki tudja kérem jelezze. Köszönöm előre is!

Csomi

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2022. 11. 14.
275
479
otthon
V4 karakter
ernest meeks
Hát... nem értek hozzá, de akkor gondolom nem lehet rakni rá.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
128
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Hát aki össze szedte milyen kocsira lehet rakni, a lista közt ott van hogy lehet rá rakni, ezért kérdezek olyat aki ért hozzá nem pedig olyat aki nem!

kysa.

mazsola
2019. 01. 10.
418
82
22
Szeged
V4 karakter
Harvey Mouta
LV karakter
Harvey Mouta
V2 karakter
Amanda Kysa Kroyl
Szia, a Lincoln Coupe olyan autó amire lehetett rakni SC-t is, de! már nem lehet, nemtudom mi-miatt, gondolom, jött régebben egy Update és azzal valahogy kiment ez, a régieken rajta maradt a supercharger, de újakra nem lehet tenni, szerintem a Spinner esetében is így van, Csak nem frissült a lista. Az SC-t egy Lincolt tulajdonostól tudom.

• Tetszik
Reactions: Lacits200

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
128
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Szia, a Lincoln Coupe olyan autó amire lehetett rakni SC-t is, de! már nem lehet, nemtudom mi-miatt, gondolom, jött régebben egy Update és azzal valahogy kiment ez, a régieken rajta maradt a supercharger, de újakra nem lehet tenni, szerintem a Spinner esetében is így van, Csak nem frissült a lista. Az SC-t egy Lincolt tulajdonostól tudom.
Szia. Nagyon szépen köszönöm az infót. Akkor valószínűleg ez történt a spinner ügyben is.

• Tetszik
Reactions: kysa.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.