Lina Elia -->Daryl

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mateesz

Újonc
2024. 01. 02.
9
15
V4 karakter
Lina Elia
LV karakter
Lina Elia
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Lina Elia >

Panaszra tett Admin neve:
<
Daryl >

Panasz oka:
<
Helytelen bírálat, player szavának semmibevétele. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/g0ie
>

Megjegyzés:
<
Úgy kezdődött az egész, hogy az átverés előtt egy reportban kérdeztem az antikkal való átverésről, ami a csatolt képeken is ott van. Az sgh mindent úgy írt le, hogy előtte megkérdezte Dextert, aki szerint ez mind szabályos, és az sgh is leírta, hogy a mondott összeg és amit egyben adnak nekem az antikért bármennyi lehet, ezt úgyszintén bizonyítják a csatolt linkek. Számomra elég szomorú, hogy egy 2-es admin nem ismeri az íratlan szabályait a szervernek, de a játékostól viszont elvárja. Az ügy vége felé kiderült, hogy ez mind szabályos, aztán ooc chaten leírta nekem, hogy a mennyiség bármennyi lehet. Egy kis idő elteltével saját szavait ütve közölte, hogy ez a mennyiség (663.000$) nagy mennyiség volt. Az egész után azt írta nekem, hogy ezért még ajailt is kaphatnék mert túl nagy mennyiség volt, amit úgyszint nem értek, mert a szavai egymásba ütköznek, ez pedig a csatolt linkekben úgyszint megtalálható. Az ügy végén, a srác által összeget vissza kellet térítenem, amit szabályosan szereztem meg. Hozzáteszem az ügy közepén egy nagyobb admin segítségét kértem az ügy levezetéséhez, amit aztán Daryl megpróbált magában megoldani több kevesebb sikerrel. A továbbiakban örülnék neki, ha olyan admin érkezne egy adott reportra aki tisztában van az adott üggyel és tudja mi szabályos és mi nem. Köszönöm előre is! >

Oli

Kritikus
TS-SA
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 08.
1 803
2 496
Veszprém
V4 karakter
Oliver Sean
LV karakter
Oliver Sean
Panasz teljes egészében jogtalan!

Az a probléma, nem vagyunk tisztában a szabályzat bizonyos pontjaival.

A logban, illetve az ügynél is már összevissza ment a keverés.
Láthatóan egyik fél sem volt tisztában azzal, hogy mit lehet és mit nem.
Én itt egy dolgot nem értek, hogy neked miért van mindenkivel szemben ilyen fellengző stílusod. De lépjünk túl ezen.

Első és talán legfontosabb része itt is van! (Szabályzat):

-Tilos a felhasználók naivságát kihasználni, többszörös (ez lehet 1, akár 5 ilyen eset is, nem kell aljasnak lenni és nem lesz ilyen gond) átverés haszonszerzés céljából.
↳ Ellenkező esetben végleges kitiltásra lehet számítani.

Ez itt megvalósult, nem kis összeggel. Szerver szabályzatot nézve, legalább úgy tizenötszörösen. Problémával kapcsolatosan, engem is felkerestek a srácok!

Tudtam róla, illetve javaslatot tettem arra, hogy lehetőleg egyik playerrel szemben se legyen negatív eljárás! Azaz, a sértett fél kapja vissza az összeget, a vádlott pedig ne kapjon szankciót.
Mivel a szabályzatban nincs konkretizálva ez, mindig megvizsgáljuk az adott esetet..

Ugye ebből kiindulva kaptál választ, és indult az eset (SGH dokumentáció):

Elvehetik az antikot, illetve összértékkel szabad átverni?
↳ Elvehetik, az összértékkel való átverés pedig nem minősül $50 000 feletti átverésnek.

Megnéztük a szintedet, vagyonodat. Illetve a sértettnél is ugyanezeket, hogy szubjektíven tudjunk dönteni. Ilyen mértékű összeget csak úgy elveszteni, mikor a szerver szabályzat más pontja, teljesen máshol szabályoz irreális.
SGH adminsegéd még figyelmeztetett is, hogy legyél óvatos ezzel.

Zárásként annyit mondok, ne az legyen az elsődleges preferenciád, hogy a másikkal milyen módon tudunk kicseszni. (Lásd ezt a panaszt, vagy az esetet is)
Próbálj meg kicsit közösségbe illően viselkedni.

Shaun Cassini S.G.H Pontatlanságát, figyelmeztetésben részesítem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.