- 2024. 01. 02.
- 9
- 15
- V4 karakter
- Lina Elia
- LV karakter
- Lina Elia
Neved:
< Lina Elia >
Panaszra tett Admin neve:
< Daryl >
Panasz oka:
< Helytelen bírálat, player szavának semmibevétele. >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://armin.kim/seepaste/g0ie
>
Megjegyzés:
< Úgy kezdődött az egész, hogy az átverés előtt egy reportban kérdeztem az antikkal való átverésről, ami a csatolt képeken is ott van. Az sgh mindent úgy írt le, hogy előtte megkérdezte Dextert, aki szerint ez mind szabályos, és az sgh is leírta, hogy a mondott összeg és amit egyben adnak nekem az antikért bármennyi lehet, ezt úgyszintén bizonyítják a csatolt linkek. Számomra elég szomorú, hogy egy 2-es admin nem ismeri az íratlan szabályait a szervernek, de a játékostól viszont elvárja. Az ügy vége felé kiderült, hogy ez mind szabályos, aztán ooc chaten leírta nekem, hogy a mennyiség bármennyi lehet. Egy kis idő elteltével saját szavait ütve közölte, hogy ez a mennyiség (663.000$) nagy mennyiség volt. Az egész után azt írta nekem, hogy ezért még ajailt is kaphatnék mert túl nagy mennyiség volt, amit úgyszint nem értek, mert a szavai egymásba ütköznek, ez pedig a csatolt linkekben úgyszint megtalálható. Az ügy végén, a srác által összeget vissza kellet térítenem, amit szabályosan szereztem meg. Hozzáteszem az ügy közepén egy nagyobb admin segítségét kértem az ügy levezetéséhez, amit aztán Daryl megpróbált magában megoldani több kevesebb sikerrel. A továbbiakban örülnék neki, ha olyan admin érkezne egy adott reportra aki tisztában van az adott üggyel és tudja mi szabályos és mi nem. Köszönöm előre is! >