Limitek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mr.Wolf

Újonc
2019. 09. 08.
8
1
V4 karakter
Dimitry Calen
LV karakter
Dimitry Calen
Helló Jó estét mindenkinek nos mint észrevettem nagyon sokan nem használják vagy nincsenek fent azok az emberek akik limites autót birtokolnak szerintem lehetne emelni egy keveset a limiteken 10-15-20 darabot az nem sok szerintem nem is lenne fps evő Úgysincsen fent sok limites autó És aki mondjuk új és olyan autót akar venni amilyent szeretne és nem akar 20.000 PPt feltölteni annak is hasznos Köszönöm hogy elolvastátok!

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Felesleges, meg tudod vásárolni használtan. Nem várhatod el, hogy egy 300limites autónál, mindegyik egy időben tartózkodjon a játékban.

Mr.Wolf

Újonc
2019. 09. 08.
8
1
V4 karakter
Dimitry Calen
LV karakter
Dimitry Calen
Felesleges, meg tudod vásárolni használtan. Nem várhatod el, hogy egy 300limites autónál, mindegyik egy időben tartózkodjon a játékban.
Igen de senki sem adja el nem kéne sokkal csak egy 10-20 darabbal hogy másnak is legyen esélye venni olyan autót amilyent szeretne vegyünk egy példát Ford Shelby GT500 -et 1láttam a szerveren Szóval hogy legyen másnak esélye venni Nem várom el de más is szeretne venni olyan autót amilyent akar és kész.

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
hiába emeled meg a 40es limitű autót +15-20-al, mert van belőle több ezer

• Tetszik
Reactions: Budonya

Mr.Wolf

Újonc
2019. 09. 08.
8
1
V4 karakter
Dimitry Calen
LV karakter
Dimitry Calen
De viszont ami 20.000 ppbe kerül ott nincs mert nem ad ki senki rá 20.000 forintot vagy emelni kellene a limitet vagy lejjebb venni az árát

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
De viszont ami 20.000 ppbe kerül ott nincs mert nem ad ki senki rá 20.000 forintot vagy emelni kellene a limitet vagy lejjebb venni az árát

Járj fel a szerverre és meglátod hogy mennyi új e60 van hetente a szerveren.( ha már 20ezer ppről beszélünk. )

flashyy

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 12. 27.
257
154
V4 karakter
Daniel Bjorn
LV karakter
Rymone Dereece
Ha jól értelmeztem, ezzel azt szeretnéd elérni, hogy több embernek, köztük gondolom neked is legyen esélyed egy ilyen autó megvásárlására az autókereskedésből. Egyébként ehhez sem jutnál közelebb, ugyanis amint kiderülne, hogy nőtt a limit, azonnal felvásárolnák az autókat azok, akiknek van tőkéje, és pénzt akarnak csinálni. Tehát ebből az átlag player aki szerinted közelebb kerülne ezáltal az autóhoz, annyit látna, hogy a legjobb esetben is, egy shelby ára, amit felhoztál, csökkenne mondjuk 50-100 ezer $-t, egy rövid időre, hiszen aki ezeket felvásárolta, nyílván a piaci áron adná, ezzel több százezer dollár profitot elérve. Szerintem felesleges lenne.

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Teljesen feleslegesnek tartom. Való életben is ha ritka autóról beszélünk és adott esetben HA.hu-n nincsen, akkor addig kell várnod amíg nem lesz egy fenn.

Criminal

Újonc
Támogató
2020. 06. 18.
30
58
28
V4 karakter
Santiago Espiga
LV karakter
Jeremy Avellano
Szerintem is felesleges. Amennyiben ilyen autót szeretnél, nem kell PP-t töltened. Gyűjtesz IG pénzt és le PP-zteted valakivel reális áron.

• Tetszik
Reactions: flashyy

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Szia! Szerintem felesleges mert aki úgy is arra a bizonyos limites autóra törekszik vagy megveszi másodkézből, vagy pp-ből meg veszi magának, vagy más játékostól. Nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: catch a blast

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.