- 2019. 01. 10.
- 159
- 831
- V4 karakter
- keenan_wells
- LV karakter
- kaleem_mills
- V2 karakter
- inai_mashiro
IC információk:
A Lime Hood Piru (LHP), másnéven Lime Hood Bompton Piru egy főleg Afró-Amerikai fiatalokból álló utcai bűnszervezet Los Santos keleti részén, mely a 2000-es évek elején jött létre. Területük körbefogja Grove Street-et, illetve Davis Avenue-t. Becslések szerint a banda 50 fővel rendelkezik, életkoruk 14-23 közé tehető. Főbb tevékenysége a kábítószerkereskedelem, amit egészen Grove Street és Front Street között szoktak árusítani. A banda viszonylag bajkerülő és passzív, de területük körül bármire képesek, a megvédéséért életüket áldoznák fel. A rendőrség az elmúlt időszakban elég gyakran hajtott végre razziákat, hisz a rivalizálás miatt nagyon sok tűzharc keletkezett East Los Santos körül. A tagok elég könnyen felismerhetőek, nem próbálják rejteni a bandával való kapcsolatukat, legtöbbjük tetoválással különbözteti meg magát. Területük körül gyakran lehet találkozni bandához kötődő graffitikkel. Jó kapcsolatot ápolnak a Lueders Park Piru-val, a Holly Hood Piru-val és a Cross Atlantic Piru-val.
Ellenségeik közé tehető a Kelly Park Compton Crips, az El Monte Flores 13, illetve a Rollin Cripek.
Magamról pár szó:
Jablonszky Benjáminnak hívnak, 16 éves vagyok jelenleg, Szakközépiskolába járok informatika szakra.
A szerver megjelenése óta játszok, többször is vezettem, vagy részt vettem frakciókba.
Hobbim tulajdonképpen nincsen, szabadidőmben játszok vagy videót nézek, hisz a korona miatt limitálva vagyok.
Rengeteg szabadidőm miatt elég aktív vagyok jelenleg, így sok időt tudok a frakcióra fordítani.
A seemta szerverein rengetek bandát vezettem és jártam már meg.
Hajlandó vagyok kezdőbb játékosokat is bevenni a frakcióba, ha amennyiben elsajátítják azt az rpt amit mi képviselünk, és hajlandóak tanulni.
Mivel rengeteg szabadidőm van, így aktív tudok lenni.
Referenciáim:
Circle City Piru (V3)
Marvin Gangster Crip (LV, leader)
Rollin 60's Neighborhood Crips (LV)
Miller Gangster Blood (V3)
98 Main Street Mafia Crips (V2,leader)
65 Menlo Crips (LV)
Expelled Young Crip (V2, leader)
Hajlandó vagyok kezdőbb játékosokat is bevenni a frakcióba, ha amennyiben elsajátítják azt az rpt amit mi képviselünk, és hajlandóak tanulni.
Mivel rengeteg szabadidőm van, így aktív tudok lenni.
Referenciáim:
Circle City Piru (V3)
Marvin Gangster Crip (LV, leader)
Rollin 60's Neighborhood Crips (LV)
Miller Gangster Blood (V3)
98 Main Street Mafia Crips (V2,leader)
65 Menlo Crips (LV)
Expelled Young Crip (V2, leader)
Néha túl elnéző vagyok, bár próbálok mindenkit a megfelelő módon a szabályokhoz tartani, illetve megfelelően szankcionálni.
Páran úgy vélik, hogy "flegma" stílusom van, amelyen sajnos nem tudok változtatni, hisz én mindig is így kommunikáltam, de megpróbálok visszavenni.
Páran úgy vélik, hogy "flegma" stílusom van, amelyen sajnos nem tudok változtatni, hisz én mindig is így kommunikáltam, de megpróbálok visszavenni.
Terveim a frakcióval, a banda felépítése:
Minnél színvonalasabb és realisztikusabb Piru hagyományokat űző rpt szeretnénk kialakítani a szerveren, teljesen nyitva mindenkinek, így bárki jöhet hozzánk tgfelni amennyiben hajlandó tanulni. Sajnos az utóbbi időben nem tapasztaltunk haverjaimmal túl sok rpt a bandák köreiben (tulajdonképpen kivannak halva), így gondoltuk hogy hozunk egy kis életet neki. Bank, ATM, illetve emberrablás szóba se jöhet az fkba, aki csak emiatt, vagy a folytonos darálás miatt szeretne jönni az meg se próbálja a tgfet. Az élménykép topicot megpróbáljuk minnél jobban és aktívan vezetni. A tgfeseknek is szívesen megtanítjuk hogyan kell élményképet készíteni, illetve nagyon szigorúan vesszük a helyesírást!
A frakcióba összesen 3 rang lenne: LYG, YG, illetve OYG.
Rendelkeznénk egy discord szerverrel, ahol a tgfesek, illetve a tagok is könnyen tudnak kommunikálni, illetve elérni egymást. (Vezetőség beleegyezésével)
A tagfelvétel IC történik, beajánlás nincsen a frakcióba.
A tgf 1-2 napot vesz igénybe, ez attól függ hogy mennyire vagy hajlandó rpzni.
Menete: IC odajössz hozzánk, és elkezdessz rpzni a jelenleg ottlévő tagokkal (nem muszáj leadernek lennie), akik majd felmérik az rp tudásodat.
Próbálj a legjobban törekedni arra, hogy hozz létre egy egyedi karaktert (gondolok én itt betegségre, függőségre stb.), ami színesebbé teszi az rpdet.
Nyilván akik ennek megfelelően rpznek, azok elsöbbséget fognak érezni a beavatással.
Próbáljuk hanyagolni a sablon (anyámat, apámat megölte a crip/fegyver érdekel stb.) dumákat, az ilyeneket nem preferáljuk.
A mappolás, illetve skinek maradhatnak a mostaniak, ha esetleg váltani szeretnénk majd írunk fejlesztést.