Elutasítva Lilly Fox unban kérelme Wice felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reyik

Újonc
2020. 01. 19.
27
20
LV karakter
Hu Zhao
zoldlogo.png

Neved:
< Lilly Fox >

A ban időpontja:
< 2020-01-06 14:14:17 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Wice >

A ban oka:
< PP-s item csomagtartózása. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem szerettem volna erre a listára feljutni ami számomra egy szégyen lista, de csak sikerült... El is kezdeném. Engem is kiraboltak és akkor nagyon ideges lettem próbáltam leutánozni ugyanazt amit műveltek velem. Sikerült is csak Én nem néztem a tárgy nevét és kinézetét csak kivettem és futottam. Később megtudtam, (megláttam) hogy ez névcédula volt és így kiderült PP-s item, akkor sajnos már nagyon megijjedtem és tudtam baj lesz belőle. Egyből beismertem, hogy ezt csináltam és nem tagadtam. Amiket OOC-n írtam azt kapkodva átgondolás (normális megfogalmazás) nélkül írtam idegességem miatt. Vissza is szerettem volna adni csak a haverom kidobta így a két névcédulának lőttek.... Az elmúlt napokban több órát játszottam a szerveren, mert nagyon lekötött és élveztem. Már 55 órám volt benne. Sok jó emberrel is megismerkedtem és egy frakcióhoz jelentkezést is elkezdtem már írni teszt jelleggel. Ezt a szervert folytatni szeretném amennyiben kapok lehetőséget egy unbanra. Eddig egy hibát sem követtem el amiért jail-be kötöttem ki vagy kitiltottak volna, kivéve ez ami most történt és az OOC rádió amiért szóltak és bevallottam, hogy az Én hibám volt és legközelebb nem fog ez előfordulni és nem is fordult elő azóta sem. Ez volt az első alkalom, hogy így jártam és egy súlyosabb hibát vétettem, nem szeretnék még egyszer ilyen dolgot csinálni, ha lesz lehetőségem játszani! Ha kéri az illető kifizetem neki dollárba! Megpróbálom nyugodtabban kezelni a dolgokat! Elnézést szeretnék kérni a sráctól és Wice-tól is és őszintén nagyon megbántam! Igérem nem fog még egy ilyen rossz cselekedet előfordulni! Köszönöm, hogy végig olvastad! >

Szerkesztve: 2020.01.26. 16:13
Indok: Helyesírási hibák és pár dolgot rosszul fogalmaztam és kimaradt pár dolog miatta.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Szomorú
Reactions: Custer és Leen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.