Liliya Stanislava jelentkezése az S.G.H csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TakZol

Újonc
2019. 02. 13.
48
219
V4 karakter
Javier Santezo
LV karakter
Jack Cayden
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Takács Zoltánnak hívnak, 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 93308 perccem van jelengleg a játékban. >>
Mi az SGH feladata?
<< S.G.H. feladatai közé tartozik többek között a játékosok által felmerülő kérdések megválaszolása, és abban segítése a lehető legjobb módon. Akár mint szabályzat iránt, akár pedig a szerver különböző ismereteivel kapcsolatban. Emellett, beosztásához híven megfelelő minőséget kell képviselnie is, mint játékos, amolyan példaképpen. Az adminisztrátorok munkáját is megkönnyítjük vele. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném magam kipróbálni egy új hatáskörben és segíteni szeretnék az SGH csapatának. Úgy gondolom, hogy rendelkezem elég RolePlay tudással. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szeretném erősíteni az SGH csapatát. Egy új kihívás elé állítani magamat. Több frakciót megjártam, ahol sikerült elsajátítanom a legál illetve az illegál részét is. A RolePlay tudás nem minden, átfogó ismeret kell a szerver szabályzatról, és a szerveren működő különböző rendszerekről. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az SGH munkakörben 2-3-4 órát tudnák fordítani. Tanítási szünetkben még többet tudnák fordítani a feladatomra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam.

92197221_208070133943187_1955284956720660480_n.png

>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen egyszer voltam amit eléggé szégyellek is.

92548143_346203539671102_9058361128509243392_n.png

>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<

Pozítv: Őszinteség, Kedves, Kitartó.
Negatív: Lusta, Néha forrófejű, Izguló vagyok.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Adminisztrátori munkakört, akkor szeretném vállalni, ha az SGH feladatát megfelelően és pozítívan elvégezni/tejlesíteni.
Mivel elég régóta vagyok jelen a szerveren egy új kihívást jelentene nekem.
Adminisztrátori csapatot szeretném megismerni még jobban.
Eléggé érdekel, hogy még is hogyan zajlik egy admin munkája.
Illetve elég érdekesnek tartom.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőnek leírnám neki, hogy üdvözzölek a magyar RolePlay(Szerepjáték) körünkben. Lényege, hogy karaktereddel sajátisd el az élő világot és úgy élj mint a valóságban. Rengeteg dologban kipróbálhatod magadat ide sorolnám az illegált, legál részét. Ezen a linken még több dolgot találsz a szerverről https://forum.see-game.com/. Vannak szabályok amiket be kell tartani, ha nem sikerül szankcióval fogják bírálni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Ilyen kérdéssel kérlek egy adminisztrátort keress fel én ebben nem tudok segíteni. Viszont, ha IC esemény miatt tört össze a járműved nem fogsz kapni fixet szóval ne is zaklasd feleslegesen az adminokat ezzel. Admin hívása: HOME--> Admin panel, megkeresed a neked szimpatikus admint a név mellett találsz egy ID-t. /.pm 302 xy?>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<<Szia! Valószínüleg szomjan vagy éhen haltál. Ezek nem mentesítenek még üzlet során se. Felszedni meg nem tudlak mert nem vagyok olyan hatáskörben. Véletlenül, ha bugg miatt haltál meg, akkor keress fel egy admint. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.