FA/SA bírálatára vár Lilith Ryder - Kon

Paddy

JUICER - DUD
2019. 01. 16.
209
731
V4 karakter
Paddy O Ryder
LV karakter
Lilith Ryder
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Lilith Ryder >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 10. 07 >

Kitiltás időtartama:
<
Végleges >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Kon >

A kitiltás indoka:
<
Adminisztrátori követelmények elhanyagolása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<

Történet a következő: Szerveztem egy Tuning találkozót egy parkolóba ahova az egyik SGH vezénylésével megérkezett az LVMPD, elsőnek IC szóváltás követte egymást majd OOC rákérdeztem, hogy szerinte ez rendbe van, hogy majd 30' kocsi a helyszínen és ők tönkre akarják tenni az RPt. Direct olyan helyre szerveztem "illegálisan" ami nem közterület hanem egy emeletes parkolóház volt. Ezután mivel a PD rám akarta verni a billincset de mondom ne legyen ebből balhé ezért úgy hagytam el a helyszínt, hogy beszálltam a kocsimba, elmentem egy sarkot és bedutyztam. Az SGH szólt Konnak a történtekről akivel némi nézeteltérés közepette arra jutottunk, hogy egy utolsó húzással maradhatok admin. Mivel én ezzel többszörösen nem értettem egyet így némi hezitálás után visszamentem hozzá közölni vele, hogy inkább nem élnék ezzel a lehetőséggel és leadom az adminomat mint 1es admin. Tudva a következményeket meg is kaptam a bant a fent említett indokkal.

Hogy miért szeretnék UB-t?
Elsőként azért mivel az ezen az incidensen kívül nem volt rám jogos panasz, az egyik legaktívabb admin voltam és a szerveren való megítélésemen szerettem volna javítani azzal, hogy valamit hozzáteszem a közösséghez amit továbbra is fenttartanék. Szeretnék visszajönni a közösségbe és annak aktív, értékes tagja lenni. Azt sajnálom, hogy az akkori SAknak a kérését nem tudtam megtartani de ebben az esetben úgy gondolkodtam, hogy az igazságérzetem felülkerekedett azon, hogy mi a legjobb döntés.
Lényegében ezért szeretném ezt az UBt. Mindig is próbáltam úgy játszani, hogy az ne más kárára / játékélményére menjen rá amit akkor is és ezután is fenttartanék amennyiben a lehetőséget megkapom rá.

További szép napot a bíráló félnek valamint az olvasó közösségnek.
>