Liam Monroe jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

liam1101

Újonc
Támogató
2021. 10. 26.
38
42
22
Paris
V4 karakter
duncan dupuis
LV karakter
liam monroe
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Istinek hívnak, IC nevem Liam Monroe, jelen pillanatban 20 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 23267 >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok adott kérdéseit megválaszolni, esetleg segítséget nyújtani nekik, ha szükséges, ezzel megkönnyítve az adminisztrátorok feladatát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is vonzott ez a szerep betöltése egy-egy szerveren, ha volt rá alkalmam meg is tettem, ez a terv itt is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Volt lehetőségem adminként tevékenykedni SAS Network-ön, illetve néhányszor IDG SGH is voltam LV-n, úgy gondolom van elég tapasztalatom és nem áll tőlem messze a feladat betöltése. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ahogy az időm engedi, de átlagban hétköznap 4-5 óra, hétvégén akár több is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: határozott, türelmes, optimista | Negatív: szókimondó, haragtartó, kíváncsi >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Természetesen, ha alkalmasnak találom rá magamat is illetve kapok egy lehetőséget akkor élni fogok vele. Későbbiekben szeretnék nem csak kisebb kérdésekre válaszolni, hanem esetleges nagyobb problémákban is segítséget nyújtani az adott játékos(ok)nak. Szeretném én magam intézni az adott ügyeket és nem azt vissza írni, hogy "Írj egy nagyobb adminnak". Illetve nem utolsó sorban szeretném "kiszűrni" azokat a játékosokat akik rontják a többi játékostársuk játékélményét vagy szabályszegést követnek el. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először megkérdezném, hogy tisztába van-e az alapokkal, ha a válasz nem, akkor elmagyaráznám neki, hogy a szerver IRL alapokra épül, ő alakítja a saját karaktere tulajdonságait stb. Elmagyaráznám neki a parancsok helyes használatát (/me /do /placedo), a gyorsgombokat (F11, HOME gomb, stb.) Illetve a legfontosabb, hogy tisztába legyen a RolePlay alapszabályaival illetve a szerverszabályzattal, szóval kifejteném neki az alapokat (MG, DM, PG, stb.) és elküldeném neki a szerverszabályzatot. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsősorban megkérdezném, hogy miért szeretné a vhspawnt, ha pl. bebuggolt vagy hasonló és van rá megfelelő bizonyítéka akkor természetesen megkérnék egy admint, hogy adjon neki, viszont ha nem jogosan kéri akkor visszaírok neki, hogy sajnos nem kap. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, ha skines fegyverről szó vagy esetleg PP-zett kérlek fordulj egy nagyobb adminisztrátorhoz, vagy nyiss panaszkönyvet fórumon, ha pedig IC pénzért vetted és nem skines akkor sajnos IC ügy, ebben sajnos én többet nem tudok segíteni. >>

Utoljára szerkesztve:

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Hűha
Reactions: Kristof0723
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.