Liam Kaye jelentkezése S.G.H csapatba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Levente_m

Újonc
2021. 12. 17.
15
34
V4 karakter
Tia Molina
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Leventének hívnak 15 éves vagyok, IG nevem Liam Kaye
Hány játszott perccel rendelkezel?
22890 perccel rendelkezem,aktív vagyok ezért nőni fog
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok kérdéseikre választ adni segíteni nekik, kisebb kérdésekre választ adni.Példát mutatni a játékosok számára,ezzel segíteni az adminisztrátorok munkáját.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Ki szeretném magam próbálni egy komolyabb környezetben, szeretnék minél több embernek segítséget nyújtani,szeretnék mélyebben része lenni a közösségnek
Miért pont téged válasszunk?
Lehetőleg a legjobban próbálom elvégezni a munkámat, tapasztalatom van de nem sok amiben nem értek egyet utána nézek
, a szerveren eltöltött időmet szeretném produktívan eltölteni

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
5-6 óra
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen voltam sajnos.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív:
Kedves,barátságos,Megbízható.
Negatív:
Nehezen tudok másnak igazat ha szembemegy az én szemszögemmel,Haragtartó,Makacs.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék adminisztrátor lenni idővel, szeretnék magasabb rang létrára jutni de ez rajtam múlik. Meg próbálok mindent ki hozni
a munkából.Szeretnék több ügyből/szemszögből minél többet tudjak tanulni és segíteni másoknak ügyekben. Örülnék ha ekkora bizalmat nyernék hogy admin jogot kapnék a szerveren, így tudom folytatni a segítség nyújtásomat a playerek felé. Csapatban tudok dolgozni nekem ez nagyon fontos hogy mindenkivel erős kapcsolatot ápoljak.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is azt javasolnám neki hogy home gomb jobb felső sarkába lévő kérdőjelre menjen rá egy Seemta Tutorial weboldalt dob fel neki, és ott meg fog tudni mindent az rp világáról. Ha neki ez nem felel meg egy Teamspeak beszélgetésre hívnám fel és sorolnám fel az alapokat, majd hogy mi hol van a munkákat illetve meg említeném/me /do jelentéseit. Mindent elmondanék neki amiben kell neki segíteni főleg külön az IC, OOC-t, minden rövid fogalmat tömören fogalmaznék meg neki. Meg említeném neki a fórumot ahol frakcióba jelentkezni,szerver szabályzatot itt is meg tudják nézni. Segítenék neki hogy az f1 mit tartalmaz és a többi gombot elmondanám neki mi mit csinál.Ha neki nem felelne meg TS, Discord akkor report formájában fogalmaznám meg.

Utoljára szerkesztve:

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 662
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
image.png

Nekem nem túlságosan ad sok komolyságot, ha te ezt ordibálod 02.11 Trezorban szervezett bulin, illetve hát előtte kint az úton valamiért.

A haragtartóság.. az, hogy nehezen tudsz másnak igazat adni.. nekem valamiért egyből az jut eszembe hogy 3-4 órás adminügyeken kellene ülnöm veled, mivel egyszerűen mintha falnak beszélnék, mivel neked van egy saját elképzelésed, ami szerinted jó. Volt már példa nem egy-kettő ilyen sgh/adminra sajnos.

De hát hajrá. Sok sikert.

Levente_m

Újonc
2021. 12. 17.
15
34
V4 karakter
Tia Molina
image.png

Nekem nem túlságosan ad sok komolyságot, ha te ezt ordibálod 02.11 Trezorban szervezett bulin, illetve hát előtte kint az úton valamiért.

A haragtartóság.. az, hogy nehezen tudsz másnak igazat adni.. nekem valamiért egyből az jut eszembe hogy 3-4 órás adminügyeken kellene ülnöm veled, mivel egyszerűen mintha falnak beszélnék, mivel neked van egy saját elképzelésed, ami szerinted jó. Volt már példa nem egy-kettő ilyen sgh/adminra sajnos.

De hát hajrá. Sok sikert.
Igen ezt nem kellet volna ki órdítanom én hülyeségem többen is jelezték, próbálok javítani ezen köszönöm hogy te is jelezted.

Utoljára szerkesztve:

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

• Tetszik
Reactions: Levente_m
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.