JELENTKEZÉSI formanyomtatvány
~ Out of Character ~
> Hogy hívnak?
- Ákos
> Hány éves vagy?
- 18 éves
> Account ID-d?
- 222741
> Jelenlegi játszott perced?
- 5221 perc.
> Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Inkább délutáni órákban vagyok aktiv a szerveren.
> Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- Online általában 2-2,5 órát szoktam lenni, de 1-2 órát biztosan tudnék szerelni.
> OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Nem voltam még frakcióban.
> Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezek.
> Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Ákosnak hivnak, 18 éves vagyok. Jelenleg középiskolába járok 12. osztályba, pénzügy számvitel szakon vagyok. Hobbiként heti 4-szer lejárok edzeni. Sokat szoktam zenét hallgatni, leginkább külföldi zenéket.
~ In Character ~
> Jelentkező neve?
- Liam Jackson
> Jelentkező születési helye, ideje?
- 1999. 05. 30. - Chicago
> Korábbi munkahelye(i)?
- Még nem volt.
> Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Pontos vagyok, mindig tiszteletben tartom a határidőket. Precíz vagyok, a munkáltató számíthat a rámbízott feladatok teljes körű és magas
színvonalú ellátására. Megbízható vagyok, felelősség teljesen végzem a munkámat és a számomra
kijelölt teendőket.
> Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen, elfogadom
> Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Motivált és tanulékony fiatalemberként szívesen csatlakoznék csapatukhoz, hogy az autószerelő szakmát elsajátítsam. Kiváló kézügyességgel és problémamegoldó képességgel rendelkezem, valamint gyorsan képes vagyok új ismereteket elsajátítani. Szeretek csapatban dolgozni, és mindig készen állok új kihívásoknak megfelelni. B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem, és jártas vagyok a számítógép használatában. Úgy gondolom, hogy a tanulás iránti elkötelezettségem, valamint a technikai érzékem révén gyorsan beilleszkednék a csapatba, és értékes tagja lehetnék a műhelynek. Szívesen tanulnék az tapasztaltabb kollégáktól, és folyamatosan fejleszteném magam.
> Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
- 20-25 percet