Liam Friedhofen - Dragan Shefqet, Abdulrahman Al Ahmed [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Liam Friedhofen

Panaszra tett személy InGame neve:
Dragan Shefqet, Abdulrahman Al Ahmed

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM. Mai este reagáltunk ATM fúrásokra, beszálltunk TEK-es barátom Night mellé, hogy segítünk neki kevés létszám ellenére, hogy többre menjünk. Nos, a történet ott kezdődik, hogy megyünk a helyszínre, a kocsiról annyi infót tudhattak, hogy semennyit vagy rosszul gondolom? A jármű amivel helyszínre mentünk egy lövésen nem volt használva amit ti csináltatok szóval nagyon fura. Elmegyünk mellettetek és már kapjuk egyből a lövést a kocsira és kész vége, -15 perc.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/arwc22

Megjegyzés:
Dragon Shefqet a panasztétel idejében Ideiglenes Adminsegéddel rendelkezik.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Helló.

A jelöletlen jármű nem egyenlő azzal, hogy sérthetetlenek vagytok bármilyen szituációban. Ennél az esetnél már emberi távolságba kerültetek (itt a kép), ami már bőven okod adhat nekik a lövésre, hiszen alig pár méterre vagytok tőlük, szemből érkeztek tehát teljes mértékben láthatóak ilyen esetben a karakterek. Máskor picit okosabban, távolabbról közelítsétek meg a helyszínt és nem lesz ilyen.

A panaszra tett emberektől azért várok egy szemszöget, menjünk biztosra.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
szia Lounz. Nem arról van szó, hogy nekem teljes protekciót kell adjon a jelöletlen jármű, hanem, hogy gondolom 0 kommunikációval InCharacter elkezdték túrni a kocsinkat ezáltal meghaltunk teljesen jogtalanul úgy, hogy egy teljesen friss kocsival mentünk ki.

A_Vajda

Barangoló
Támogató
2019. 02. 24.
126
148
Northampton
V4 karakter
Darrel Chambley💰
LV karakter
Darrel Jacques💷
Hali, mivel meglettem említve ezért reagálok egy-két dologra.
Nem tudom hogy neked feltűnt-e hogy ez az atm pontosan merre helyezkedik el? (Egy elégé eldugott részen.) Ráadásul olyan szögben jöttek az ATM-hez amiből még egy kezdő játékos is azonnal leveszi hogy valamelyik rendvédelmi szervezet tagjai vagytok. Nem hogy egy illegálban jártas személy akinek nem ez volt akkor az első fúrása igy még számitotunk is arra hogy valaki jönni fog. Arra az esély hogy civil jön a síneken pont hozzánk annyira közel hajnal 2-3 óra magaslatában elég kicsi. Ráadásul még volt rádiózva is hogy "jönnek!"
@lounz. Priviben az IDG Admin Segéd véget küldöm a mi szemszögünket.

Dragon Shefqet a panasztétel idejében Ideiglenes Adminsegéddel rendelkezik.
Ez pedig nem tudom miért releváns az ügy szempontjából. Viszont a nevem az Dragan Shefqet. És nem Dragon.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.