Neved:
< Leyla_Wilson >
Kitiltás időpontja:
< 2022.01.03 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jamie,(1x már megvolt beszélve Konnal) >
A kitiltás indoka:
< OOC Ker >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Megszeretnék Próbálkozni ezzel az Unbannal,Nem csak azért szeretnék Unbant mint minden ember körülbelül ilyenkor,hogy kijött a V4 meg ilyenek,Persze ezért is Mert Nagyon jó lett szerintem a V4 ahogyan mondták nekem és ahogyan láttam Videókból stb,Hanem azért mert már lassan 2 éve nem lehetek ennek a szervernek a Közösségének a tagja,amit nagyon megbántam és azóta én is Felnőttem,másképp nézek erre az ügyre mint ezelőtt 2 éve,Lényegében az történt hogy kaptam egy autót haveromtól karácsony alkalmából amikor én nem tudtam azt hogy ezért Ban jár és végül kilettem bannolva.Nagyon jó lenne ujra a szerver Tagja lenni és Jókat Rp-zni az emberekkel,mivel ezért Van ez a szerver hogy jólérezze Magát az ember egy Fárasztó nap után akár,Ha lenne Rá bármi lehetőség hogy ujra a szerver tagja legyek akkor azt nagyon megköszönném,Bármi kérdésre Feljövök Ts-re bármikor. Mégegyszer is köszönöm hogy elolvastad a kérelmemet és Mégegyszer is nagyon Megköszönném ha bármilyen lehetőséget kaphatnék Mivel Nagyon a Szivemhez nőtt ez a szerver akkor is és most is.Account nullázás + Jailt is Szivesen elfogadok. Egy csodálatos Estét/Napot/Reggelt! >
Utoljára szerkesztve: