Elfogadva Lexie Harper - Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kiko12

Aktív fórumozó
2019. 01. 14.
247
342
20
V4 karakter
Spenser Blake
LV karakter
Emelia Gardner
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Lexie Harper >

Kitiltás időpontja:
<
2022.12.17. 22:15 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Norby, Kon >

A kitiltás indoka:
<
Személyeskedés, undorító megnyilvánulás + Multiaccount >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Kedves Kon!

A Norby által kiosztott bannomról szeretnék veled voice beszélni. Hetek óta próbállak elérni, eredménytelenül eddig sajnos. Az unban kérelmem feltételezem automatikusan el lesz utasítva hiszen két örök banra alkalmas indokért kaptam őket, viszont 2023.04-én amikor kaptam a multi accountot akkor egy olyan szituáció történt ahol Tutu volt a bíráló adminisztrátor és te pedig Kon a szankció kiosztója. A fél testvérem volt nálunk és a mi hálózatunkról regisztrálta magát a SeeMTA systemre magát. Egyikünk sem számolt az IP cím egyezés tényével ami miatt végül ő is és én is kaptunk bant. Aznap nem volt alkalmam voice beszélni veletek, de másnap veled tudtam beszélni. Te azt javasoltad, hogy keressek fel először egy fórum moderátort és vele beszéljem meg, majd ha sikerül akkor újra tudunk beszélni. Akkoriban eléggé elfoglalt voltam és nem igazán volt senki aki fél órán belül reagált volna, így csak halogatva volt a dolog. Pár hónappal ezelőtt viszont Kyle-al sikerült tisztáznom a helyzetet és például fórumon már unbant is kaptam azóta, így véleményem szerint ez a multiaccountos ügy figyelmen kívül hagyható lenne, remélem te is így látod. Visszatérve a másik, eredeti ban okára továbbra is azt kérném, hogy adj egy időpontot ahol alkalmam lehetne kifejteni és felvázolni az ott történteket, ugyanis nem a szerveren kialakult helyzetből származik a szankció, hanem egy teljesen másik, szervertől független ügyhöz kapcsolódik. Nem szeretnék neveket említeni itt fórumon mindenki előtt, ezért is szeretném ezt részletesen átbeszélni Teamspeaken veled, ha lehetséges.
Előre is köszönöm a válaszodat és hogy végig olvastad!
>

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 339
LV karakter
Edward Paul
Várlak egy TeamSpeak 3 beszélgetésre!

• Tetszik
Reactions: Kiko12

Kiko12

Aktív fórumozó
2019. 01. 14.
247
342
20
V4 karakter
Spenser Blake
LV karakter
Emelia Gardner
Szia!

Kedd óta fent vagyok a TeamSpeak 3 váródban amikor te is fent vagy, valamiért engem nem húztál be eddig soha. :(
Tudunk egyeztetni esetleg időpontot? (Discordon privátban is írtam neked)

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 339
LV karakter
Edward Paul
Beszéltünk, tisztáztuk a történteket, lekerült a kitiltás róla.

• Imádom
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.