Lewis Xavier jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LeviGOAT

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
139
36
Satu Mare
V4 karakter
Fernando Joaquin
LV karakter
Nova S Linnea
V2 karakter
Levi O Wayne
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Imre Levente jelenleg 15 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 11526 tudom hogy kevés, de ez folyamatosan nő.Úgy gondolom hogy kitudtam tapasztalni a szervert ennyi idő alatt is és tudom hogy mi a feladata egy S.G.H-nak!Úgy gondolom hogy egy kis +-ként leírom azt is hogy több mint 25000+ percem van LV-n v2-n is van 30-35 ezer. >>

Mi az SGH feladata?
Kezdő játékosoknak való segítségnyújtása,adminisztrátoroknak való segítség nyújtás,fogadott pm-ekre való válaszadás,szabályok tísztázása esetleg ha valamit nem ért meg az adott játékos akkor az adott sgh elmagyarázza TeamSpeak-en vagy játékban.Ha szól egy adott admin hogy kellene egy játékost betanítani akkor elkell menni.Figyelniük kell a szervert hogy ne legyen Nonrp és ha lát valami Nonrp-t akkor admincheten szolniuk kell(/as)

Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért szeretnék S.G.H tag lenni hisz úgy gondolom hogy megvan a kellő tapasztalatod a munkához.Ismerem annyira már a szervert hogy eltudja végezni a kötelezetségemet.Nagyon szeretnék S.G.H lenni én amikor elkezdtem a szervert nagy álmom volt hogy egyszer szeretnék S.G.H lenni és adminisztrátor is a szerveren.Szeretnék segíteni a kezdő játékosoknak hogy ne ütközzenek problémákba és tudjak nekik segíteni bármilyen kérdésbe.Ha sikerrel járok és kapok egy lehetőséget akkor minden követ megmozdítok hogy eredményes legyek és tudjak bizonyítani az S.G.H vezetőknek.Pozitívan állok hozzá a dolgokhoz és rémélem egy szép karriert tudok kihozni.

Miért pont téged válasszunk?
<< Mert megvan a kellő tapasztalatom,ügyesen végezném a dolgomat odatenném magamat,és megpróbálnám a játékosoknak a legjobb élményt átadni,adminisztrátoroknak a munkályát segíteni hogy minél könnyebben végezhessék a munkályukat!Pozitívan állok hozzá a dolgokhoz megpróbálom itt is a magamból a legtöbbet kihozni.Remélem sikeres lesz a tagfelvételem és megtudom mutatni hogy a játszott perc nem számít hanem a tapasztalat számít. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 4-5 órát hétvégén egy kicsivel többet. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/NtoQ2M0 >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Összesen 1 jail-em volt de azt azért sikerült kihoznom hogy szerettem volna adni egy kis pénzt egy videósnak és tudtam hogy MG-zek,mert mentünk utána a játékosokkal és figyeltük a live-ot.Kicsit gáz volt de ez van nem gondoltam volna hogy beraknak jail-be hibás volt megérdemeltem a büntetést de akkor is csak támogatni szerettem volna az eggyik videóst.
https://imgur.com/a/NtoQ2M0 >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Kitartó,nem adom fel könnyen a dolgokat,megbízható.Negatív:Néha káromkodom,izguló fajta vagyok és néha sietek.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen nagyon szeretnék adminisztrátor lenni a szerveren nagyon végezném a munkámat és szeretnék segíteni komolyabban a kedves játékosoknak.Szeretném ha adminként is a legjobb teljesítményt tudnám nyújtani és legélvezhetőbbé szeretném tenni a szervert.Mindenkivel tisztelettel beszélnék és bármi problémája legyen egy adott játékosnak én jövök! >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is megkérdezném hogy mennyire van tisztába a szerverszabályzattal és mennyire érti őket.Ha nem ért valamilyen szerverszabályzatot akkor én elmagyarázom neki.Elmondanám neki hogy nagyon fontos tudni a szerverszabályzatot azért hogy ne kapjon semmiféle büntetést(Jail/Bann).Utána elmondanám hogy vannak RP parancsok is /me,/do,/megprobal,/ame.Ezeket szépen elmagyaráznám neki és utána elmondanám neki hogy sok fontos helyszín van a játékban.Kezdeném a városházával ott tudja kiváltani a személyigazolványát és munkát felvenni.Utána jön a pláza.A plázába lehet egyébb fontos dolgokat is venni pl.kiegészítői ruhák,rádió,telefon.Utána mondanám az autóiskolát ami nagyon-nagyon fontos helyszín a szerveren ott lehet vizsgázni hogy legyen jogosítvnányunk.Aztán jönne a benzinkutak ahol lehet tankolni az autóba és ételt venni.Aztán elmondanám ezeknek nagyjából hogy-hogy néz ki az ikonuk.Ezek után mondanám neki hogy a szerveren különböző helyeken található ATM ahol lehet tárolni a pénzünket.Ez után elmondanám hogy az ATM-ek találhatóak benzinkutak előtt,városháza....Illetve a szerveren találhatóak boltok ahol ott is lehet venni telefont,ételt,rádiót stb...Aztán jönne a home gomb/f3 ha megnyomja az eggyiket akkor talál egy pár dolgot pl.ott tudja megtekíteni a játszott perceket,pp mennyiség és beállításokat.Aztán elmondanám hogy ott lehet megtalálni az S.G.H/adminok ID-jüket és tőlük lehet segítséget kérni ha valami probléma van. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Azt írnám neki vissza,hogy ebben az ügyben csak Adminisztrátor tud segíteni,mert mi mint SeeGameHelp-desk(S.G.H) tagok nem tudunk segíteni,mert nincs annyi jogunk mint pl.egy 1-es adminnak.Fixet is az admin csak akkor ad ha bizonyítani tudod hogy ténleg bugg miatt tört össze az autód vagy lett totálkáros.Ha nem bugg miatt tört össze az autód akkor annyit tudok neked segíteni,hogy hívd fel a 3612-222-222-es telefonszámot hogy kijöjjenek az autóért és elvigyék szerelőtelepre.Ameddig kiérnek addig maradj a kocsi közelébe és várd meg még kijön egy személy. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia!Ilyen ügyet nem tudok elintézni de ha rá írsz egy minimum 1-es adminisztrátorra akkor ő tud neked segíteni.Legközelebb ne a garázsodba lépj ki,mert ameddig nem fogják kijavítani mindíg kifogol esni amikor feljössz a szerverre,erre figyelj oda! >>

Végszavak:

<< Annyit szeretnék még mondani hogy tudom hogy nagyon kevés a játszott percem de nagyon szeretnék S.G.H lenni és úgy gondolom hogy megvan az elég tapasztalatom.Kérem szépen a kedves vezetőket hogy kapjak egy meghallgatási lehetőséget és bebizonyítom hogy ténleg van tapasztalatom és nem csak jártatom a számat!Illetve igazából voltam S.G.H LV-n is és sikeresen admin is lettem egy hónap alatt,és úgy gondolom hogy eltudnám végezni a feladatom! >>

Utoljára szerkesztve:

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 485
9 022
21
LV karakter
Duncan Howell
Szia, lapoddal és UCP-vel semmi gond nincs, sőt elég szép is. Viszont a játszott perc az nem valami sok, mindenesetre sok sikert! ?

• Tetszik
Reactions: Gerold

LeviGOAT

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
139
36
Satu Mare
V4 karakter
Fernando Joaquin
LV karakter
Nova S Linnea
V2 karakter
Levi O Wayne
Köszönöm szépen a véleményedet!Tudom hogy kevés a játszott percem én úgy gondolom hogy a válaszok egész jók amiket én adtam és ha most eltekintenek a kedves vezetők a játszott perctől akkor megallgatáson betudnám bizonyítani hogy jól végezném az S.G.H adminsegédi lehetőséget!

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
Helóheló! Szép lap lett eléggé és lényegre törő is. Szerintem 11.000 percen nem túlzott az az MG indok, és nem tragikus. A játszott perced kevés az tény, de véleményem szerint 11 ezer játszott percen nem tudod kitapasztalni a szervert teljesen. Sok sikert neked és bővits a percen! Szokásom viszonozni amit kapok. //dexter. :)

• Tetszik
Reactions: LeviGOAT

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.