Lewis Walter jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisaaa

Újonc
2019. 01. 28.
4
0
V4 karakter
Jack B Mendel
V2 karakter
Lewis Walter
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Kovács Kristóf >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Kristófnak hívnak, 15 éves vagyok. Gimnáziumba járok nyelvi tagozatra. Szabadidőmben haverokkal lógok, vagy ülök a gép előtt. Körülbelül 5 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. See MTA-n kezdtem itt a V2-n. Szeretek társaságban lenni, illetve barátságos vagyok mindenkivel. Szeretek csapatba dolgozni és új embereket megismerni. Hobbi szinten focizok, és sokat járok meccsekre is. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 7867 perccel rendelkezek. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Mindig is érdekelt a rendvédelem mint IRL mint RP-ben. NAV-al régóta szemezek és most jött el az ideje hogy jelentkezzek ide. Hosszú időt szeretnék itt tölteni és ha lehetőség adódna a Merkúr csapatába szeretnék bekerülni. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Szeretek csapatban dolgozni. Figyelmes, megértő vagyok illetve a feladatomat maximálisan látom el. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Még sajnos nem voltam. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Vámok illetve adók beszedése, határ ellenőrzése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 3-4 órát is. Hétvégén: 4-6 órát vagy többet >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Én magamat egy barátságos, segítőkész embernek tartom. Könnyen elfogadok embereket, ami nem mindig előnyös mivel néha túl közel is tudom őket engedni magamhoz. Ahogy említettem szeretem a csapatmunkát. Figyelmes vagyok. Eleinte nem vagyok túl beszédes de később változik. Tisztelettudó vagyok, megadom mindenki felé a kellő tiszteletet. Bármiről lehet velem beszélni ahogyan tudok segítek. Sok dologhoz próbálok pozitívan állni mert ez egy elég nagy előny lehet. Tanulás terén néha lusta vagyok, de megcsinálom. Eléggé empatikus vagyok. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nagyon jól. Ebben segít a foci is, mivel az is egy csapatjáték. A csapatmunka nagyon fontos dolog mivel ki tudjuk segíteni egymást illetve egy célt együtt könnyebben elérünk. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Nem, szerintem nem számít. Az intelligencia jobban számít mint a kor. Nem szabad senkit kor alapján megítélni. >
Profilodon jelenleg nem az aktuális IG neved van megadva, ennek javítására 12 órád van. @Carter

Krisaaa

Újonc
2019. 01. 28.
4
0
V4 karakter
Jack B Mendel
V2 karakter
Lewis Walter
hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Lewis Walter >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1996.08.03 Los Santos >

[#3] Anyja neve:
< Emma Robertson>

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Taxi távozás indoka: felmondás. OMSZ: távozás indoka: felmondás >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Maximalista vagyok, a feladatomat a lehető legjobban végzem el. Rengeteg dolgot megcsinálok. A hierarchia szabályait komolyan veszem. Szeretek csapatban dolgozni ami nagy előny lehet a számomra. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Adók illetve vámok beszedése. Határ ellenőrzés. Reptéri csomagok kontrollja. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< A célom a Merkúr bevetési osztálya. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Lewis Walter vagyok, 25 éves. 1996.08.03-án születtem Los Santos korházában. Egy szegényebb családban nőttem fel, faterom rendőr volt, anyám varrónő. Egy maximalista, segítőkész és nagyon jó csapatjátékos vagyok. Feladataimat teljes erőbedobással, nagy odafigyeléssel végzem. Szeretem a sportot. Szabadidőmben a konditermet taposom, ha van időm ismerősökkel focizok. Főiskolai tanulmányokkal rendelkezem. Könnyen tanulok új dolgokat. Az emberekkel nagyon barátságosan viselkedek. >[/FONT][/CENTER]

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Lewis Walter!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.06.09 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

Frank Edward

Vezérőrnagy

Krisaaa

Újonc
2019. 01. 28.
4
0
V4 karakter
Jack B Mendel
V2 karakter
Lewis Walter
Halihó! Mikori időpont lenne a jó?

Utoljára szerkesztve:

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
Hali akár ma 19:30-tól 20:00-ig ha megfelel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.