Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Kovács Kristóf >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Kristófnak hívnak, 15 éves vagyok. Gimnáziumba járok nyelvi tagozatra. Szabadidőmben haverokkal lógok, vagy ülök a gép előtt. Körülbelül 5 éve RP-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal. See MTA-n kezdtem itt a V2-n. Szeretek társaságban lenni, illetve barátságos vagyok mindenkivel. Szeretek csapatba dolgozni és új embereket megismerni. Hobbi szinten focizok, és sokat járok meccsekre is. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 7867 perccel rendelkezek. >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Mindig is érdekelt a rendvédelem mint IRL mint RP-ben. NAV-al régóta szemezek és most jött el az ideje hogy jelentkezzek ide. Hosszú időt szeretnék itt tölteni és ha lehetőség adódna a Merkúr csapatába szeretnék bekerülni. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Szeretek csapatban dolgozni. Figyelmes, megértő vagyok illetve a feladatomat maximálisan látom el. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Még sajnos nem voltam. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Vámok illetve adók beszedése, határ ellenőrzése. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 3-4 órát is. Hétvégén: 4-6 órát vagy többet >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Én magamat egy barátságos, segítőkész embernek tartom. Könnyen elfogadok embereket, ami nem mindig előnyös mivel néha túl közel is tudom őket engedni magamhoz. Ahogy említettem szeretem a csapatmunkát. Figyelmes vagyok. Eleinte nem vagyok túl beszédes de később változik. Tisztelettudó vagyok, megadom mindenki felé a kellő tiszteletet. Bármiről lehet velem beszélni ahogyan tudok segítek. Sok dologhoz próbálok pozitívan állni mert ez egy elég nagy előny lehet. Tanulás terén néha lusta vagyok, de megcsinálom. Eléggé empatikus vagyok. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nagyon jól. Ebben segít a foci is, mivel az is egy csapatjáték. A csapatmunka nagyon fontos dolog mivel ki tudjuk segíteni egymást illetve egy célt együtt könnyebben elérünk. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Nem, szerintem nem számít. Az intelligencia jobban számít mint a kor. Nem szabad senkit kor alapján megítélni. >
Profilodon jelenleg nem az aktuális IG neved van megadva, ennek javítására 12 órád van. @Carter