Elutasítva Lewis Michael Unban kérelme ---> FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bakterhouse

Újonc
2019. 04. 06.
21
6
V4 karakter
Nelly Grande
LV karakter
Fernanda Franchini
V2 karakter
Michael Lewis
zoldlogo.png

Neved:
< Lewis Michael >

A ban időpontja:
< 2019/04/20 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Daky (Csoki kérésére) >

A ban oka:
< Adminszidás [by: Csoki] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot/estét annak azt ezt olvassa. Kedves Cameron/Benett kérlek olvassátok el a lapomat. Nos ezt az unban kérelmet azért írom mert eléggé megbántam ezt a dolgot és nem voltam tisztába a dolgokkal akkoriban. A történet annyi hogy barátsimmal mentünk bulizni egy szórakozóhelyre és az volt az rp témája hogy be voltunk rúgva. Viszont a 3-4 sör után nyomtam egy /fall t majd “összeestem”. 3megpróbált toltam 5percen belül és ezért kaptam a jailt. Csokinak hírtelen felindulásból leírtam PM- be hogy “hülye buzi mi az hogy nincs 3 megpróbál 5 percen belűl?” Nos miután kiosztotta a bant kezdtem el gondolkozni mit is tettem. Lehet lerágott téma ez a “nagyon megbántam” , “nem fordul elő többet” sablon szöveg de a bannom óta öregedtem "1 évvel". Számomra elég nagy bűntetés volt ez hogy nem játszhattam a szerveren közel 4 hónapot de tudom mivel járna az unbann. Én belemegyek akár az 1000perces jailba is csak hagy játszhassak a barátaimmal és ígérem nem lesz több ilyen. (Első jailnál megy vissza a bann természetesen) köszönöm hogy végig olvastad a lapomat. Legyen szép napot! >

• Imádom
Reactions: nemazasrac

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Nem tudok még UB-t adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.