Elutasítva Lewis Michael Unban Kérelme --> Csoki, Daky

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bakterhouse

Újonc
2019. 04. 06.
21
6
V4 karakter
Nelly Grande
LV karakter
Fernanda Franchini
V2 karakter
Michael Lewis
zoldlogo.png

Neved:
< Lewis Michael >

A ban időpontja:
< 2019/04/20 21:35:31 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Daky, Csoki kérésére >

A ban oka:
< Adminszidás [by: Csoki] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Csoki és Daky! Már egy hónapja ki vagyok tiltva... Igaz nem sok idő, de olyan érzés, mintha ezer éve bannolva lennék. Imádtam RP-zni a SeeMTA v3 - Las Venturas szerverén. Ez a 250-300 óra játékidő alatt sok barátot és élményt szereztem. Az egyik nap egy Clubba voltam és le RP-ztem egy hanyatt esést a sok alkohol miatt. 3 /megpróbált cselekedtem... És ezek között mindössze csak 2 perc szünet volt. Egy 10percre rá Csoki teljesen korrekten egy 30perces AJ-be tett. Rossz hetem volt, új suliba járok, különböző országban... Ez a 30perces Jail felhúzta az agyam, és én teljesen oktalanul, súlyosan szidtam a Csokit ezért, fél percre rá jött is a Ban. Nagyon nagyot hibáztam. Tudom sokszor kértem már bocsánatot, de akárhányszor megtenném. Szóval nagyon nagy bocsánatot kérek mégegyszer is. Ha lenne egy második esélyem akármilyen formában elfogadnám, én lennék a legboldogabb ember ha UnBan-t kapnék. Nem csak az adminszidásért kérnék bocsánatot, hanem a /megpróbálokért... egyszerűen, sok stressz alatt már elgurult az agyam, és az időre se figyeltem. Azóta lenyugodtam és átgondoltam a dolgokat. Mégegyszer bocsánat Daky és Csoki, de legfőkébb Csoki... Nem gondoltam komolyan szavaimat, lehet hogy tudatlan voltam ,de ez az 1 hónap alatt volt időm elolvasni a szabályzatot, és átformázni a szókincsemet. Bocsánat! További szép napot! >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.