Elutasítva Lewis Michael UB Kérelme ---> Csoki, Daky

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bakterhouse

Újonc
2019. 04. 06.
21
6
V4 karakter
Nelly Grande
LV karakter
Fernanda Franchini
V2 karakter
Michael Lewis
zoldlogo.png

Neved:
< Lewis Michael >

A ban időpontja:
< 2019/04/20 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Daky, Csoki kérésére >

A ban oka:
< Adminszidás [by:Csoki] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!(csoki,daky) sajnálom hogy a barátaim “zaklatnak” titeket a szerveren higyjétek el nem én mondom nekik hanem önszántukból irogatnak neked. Tudom 1000x leírtam hogy sajnálom meg minden de már tényleg szeretnék játszani velük meg egy kisebb közösséget alkotni újból. Felőlem tegyél be 1000percre jailba ub fejében, vagy csak hagy kapjam meg úgy az unbannt hogyha bármi baj van velem 60percnél nagyobb jail kapok megy vissza rám az örökös ban. Vagy ha nem is jail fejében hanem vegyétek le a bant 1-2 hétre kérlek titeket.. nagyon hiányzik a szerver és már nagyon szeretnék közlekedni fent az új járgányommal amit a ban napján szereztem. Lehet hülyevoltam hogy eztirtam neked de mostmár bánom. Kár hogy nem a barátaimra hallgattam és mondtam volna nemet hogy elküldjem mert ők is mondták hogy ha bannol nem lesz egy röpke idő után unbann. Tényleg nagyon sajnálom én ezzel nem akartalak volna megbántani téged se az anyukádat. Ez a dolog pont elége volt arra hogy egy nálam magasabb szintű emberrel ne kötözködjek és ne legyek tiszteletlen. Nos én ennyit tudtam írni nektek remélem átgondolod csoki mert már tényleg visszaszeretnék menni és többet nem fordul elő. >

• Imádom
Reactions: nemazasrac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.