Elutasítva Lewis D Smith ---> Phoenix, Dominik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lewis4

Zöldfülű
2019. 01. 10.
176
58
19
Kaposvár
V4 karakter
Cristobal Armenteros
LV karakter
Lewis D Smith
V2 karakter
Lewis D Smith
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
<Lewis D Smith>

UID-d:
< OHAj8xGeBluktnSQlk9lu3+JOUo=>

Bann pontos időpontja:
< Örök >

Bann pontos indoka:
< Moderátorral szembeni sítus #Phoenix#Dominik (Buba)>

Aki bannolt:
< Phoenix, Dominik >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Azért szeretnék unbant kapni, mert ez a ban számomra teljesen jogtalan, mert egy rossz stílusu szó nem hagyta el a számat. Kértek tőlem az érintett moderátorok egy UCP képet, hogy mióta nem játszok a szerveren, hogy tudjanak adni rám Nem SeeMTA Játékos rangot, sajna nem telt el elég idő ahhoz, hogy tudjanak adni rám amit teljesen meg is értettem. Erre 2 perc után annyit veszek észre, hogy ki vagyok bannolva 14 napra Ugyan ezzel az indokkal. A mai nap akartam vissza menni fel ts-re és annyit látok, hogy örökre ki vagyok tiltva amit végképp nem értek. Ez az indok amit kaptam a bannra nem valósult meg számomra és ezért szeretnék unbant kérni.>

Megjegyzés:
< Csak az érintett moderátorok válaszát várom illetve SMod válaszát.>

• Vicces
  • Hűha
Reactions: Vini és Bhrgur

KDominik

A mi szerződésünk egy életre szól!
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 12.
456
639
Tatabánya
V4 karakter
Paul P Pawlowski
Ha nem érzed jogosnak akkor nyiss PK-t. Részemről nincs UB egyenlőre.

• Tetszik
Reactions: Browniee

lewis4

Zöldfülű
2019. 01. 10.
176
58
19
Kaposvár
V4 karakter
Cristobal Armenteros
LV karakter
Lewis D Smith
V2 karakter
Lewis D Smith
Esetleg ha le tudod írni pár érveléssel, hogy miért nem adsz ub-t arra ami meg se történt. Akkor el tudom fogadni, de eddig mindíg ott állunk, hogy teljesen jogtalan a ban-om.

• Hűha
Reactions: tommen.

Phoenix

A legjobban teljesítő TeamSpeak 3 Moderátor | 2022
See Game Helpdesk
v2
2021. 01. 01.
173
178
V2 karakter
Rick Jack
Szia! A történetet gyorsan leírnám. Civil rangot viseltél úgy jöttél fe IG név nem volt állítva. Hozzávetőlegesen 4 perc után behúztalak, hogy állííts. Te ott elkezdted: "Mi a geci el lettem húzva mi a fasznak" mondatodat, mert hogy te zenét hallgattál. Megkértelek, hogy állíts IG nevet, erre mondtad azt, hogy " de bazd nem is játszok már a szeveren" kértem tőled UCP-t ezt nem voltál hajlandó elküldeni több kérés után sem. Miután meguntuk a dolgot kijelentettük, hogy vagy állíts IG nevet vagy küldj UCP képet. Továbbra se voltál rá hajlandó és folytattad a flegma lekezelő és még trágár stílusodat. Ennél a pontnál húztalak ki és adtuk rád a bant. Igen 14 naposat kaptál, később pedig Buba megkérdezte (rá pár órával). hogy mi volt-e valami. Elmesétük a történetet és akkor kaptad az örökös kitiltásod.
Nem is húznám tovább a szót, te nem tudod, hogy miért kaptad az elég ciki és még csak bocsánatot sem voltál hajlandó kérni csak azt hajtogattad, hogy "teljesen jogtalan. Ezt lezárnám: részemről sincs UB!
Z/H.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.