Letty Keller Jelentkezése S.G.H Adminsegédnek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
705
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Sziasztok! Ákos vagyok, IC: Letty Keller a nevem, 17 éves vagyok, Januárban töltöm a 18 életévemet.. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 76322 perc >>
Mi az SGH feladata?
<< Akár kezdőbb, akár tapasztaltabb játékosok segítése, kérdés esetén válasz adása, ezek által megkönnyítve az Adminok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek a szerveren RP-zni és szeretnék hasznos tagja lenni a működésében, segíteni más játékosoknak és egy újabb közösség tagja lenni. Szeretek segíteni másoknak és megbízható is vagyok segítségek terén. Mostanság néha-néha volt lehetőségem kipróbálni az IDG-t és nagyon élveztem, jó volt segíteni másoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész, Barátságos és türelmes vagyok, elkötelezett. A szerveren vannak céljaim, mint a szerveren kívül is példaképp: UCP tisztogatásom ami eddig sikeresen megy, 2020 végén eltűnnek az utolsó Ban-ok is a UCP-ről.Ezen kívül rendkívül megbízható és segítőkész ember vagyok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap kb 5 órát, Hétvégén jóval többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/8VdH5o0 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen viszont már eltűntek a UCP-ről de van egy képem az eltűnt Jailek-ről is. ( https://imgur.com/tdp5j5V ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívumok: -Néha túlságosan is ragaszkodom a dolgokhoz.
-Amikor valami rossz történik egy adott napon az kihat másokra viselkedésemmel, nem IC akár PM formályában de ha ilyen van akkor nem megyek fel TS-re, ha fel kell menni akkor se nagyon beszélek.
-Néha eléggé Zombi szerű vagyok néha azért mert fáradt vagyok.
Pozitívumok: -Segítőkész vagyok
-Oda figyelek másokra, mikor milyen feladatot bíztak rám és miért. (Pék tanuló-ként ez elég fontos tulajdonság)
-Barátságos ember vagyok alapvetően, szeretek ismerkedni és nagyon szeretek beszélgetni( néha talán túlzottan is) >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen! Ez az egyik legfőbb célom a szerveren, nagyon szeretnék segíteni a szerver közösségének javításán és a játékosok tanításán. Az admin nem csak egy Bíró szerep hanem szintén egy segítő ha szabálysértés történik, az admin mindig megtalálja az utat ami által megoldhatja a problémát. Szerintem mindenki változhat és ha valaki hibát követ el mindig van második esély a válzotásra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! Üdvözöllek a SeeMTA V3-as szerverén! Mint ahogy felléptél tudhatod hogy ez egy RP azaz Role Play szerver ahol vannak szabályok és elég fontos a valóságszerűség. A szerveren első sorban el kell futnod a Városházára ahol az egyik felében Munkát tudsz vállalni, a másik felében pedig az Okmányirodát találod. Az Okmányirodában ki kell váltanod egy személyi igazolványt, majd a vállalsz egy munkát, ezekből is ajánlom a Nagyker futárt és a Postás munkát, de nyugodtan választhatod a busz sofőrt is. A szerveren miután dolgoztál, és lett pénzed is a térképen jelölt autókereskedésben tudsz magadnak járművet vásárolni, amikor egy ideje már jelen vagy és vágysz valami újra a Fórumon jelentkezési lap formájában Frakciók-hoz tudsz csatlakozni, Frakciók Legális és Illegális is megtalálható a szerveren, ám kezdetben a legális életet javaslom, PL.: Taxi, Szerelőtelepek, Rendvédelem, Parkolásfelügyelet. A szerveren nagyon fontos az RP mint például ha ütközöl le kell írnod egy pár soros DO és ME-ben hogy mi történik a karaktereddel a baleset hatására.
Vannak a szerveren alapvetőbb parancsok, hogy a karaktered beszélhessen a [
T ] betűt megnyomva tudsz IC kommunikálni más játékosokkal, a [ B ] betű megnyomásával pedig az OOC Chat-re tudsz írni mint játékos. (Sose felejtsd el ha admin ügy van az Admin mindig csak OOC van jelen a játékban) Ha valami olyat írsz IC amit OOC akartál Pl.: Laggolok, Nincs FPS vagy hasonlók, avagy véletlen lenyomod a CTRL-t és megütsz valakit akkor azt le tudod OOC-zni a következő módon: (()) amennyiben ez megtörtént az előtte lévő írásod avagy az a véletlen ütés megnemtörténtnek nyilvánítható. (Ütközéseknél NEM használható mivel nem ezt a célt szolgálja) A szerverre senki sem úgy jön fel hogy mindent frankón, keni vágja a szabályzatot és hasonlók, ajánlom neked is ezt a kis olvasmányt igazából RP-vel kapcsolatban alapvetőbb dolgok vannak benne. (A szerverszabályzatot a Fórumon találod: forum.see-game.com )
A szerveren vannak igen hasznos kis parancsok:

/togtips: Kikapcsolja a játékon belül a tippeket pl: Balesetet láttál? Tárcsázd a mentőket a 104-es számon!
/headmove
Kikapcsolja a játékon belül a karaktered fejmozgását azaz csak előre néz és nem mozog a feje ha forgatod az egeret.
/bughud Ez egy elég fontos parancs, van amikor beszállsz egy járműbe/ felszállsz a motorodra és nem jeleníti meg a kilométerórát, ilyen esetekkor a bughud fixálja a problémát.
/resethud Amennyiben a HUD-t szerkeszted (Kurzor mód és CTRL) és valamit nagyon rosszul csináltál és vagy sok elem van, vagy egybefolytak az elemek, abban az esetben ez a parancs alapértelmezettre állítja a HUD-od.
/togaj
Kikapcsolja az Admin Jail értesítéseket
/toghud Eltünteti a HUD-ot, képek készítésére nagyon hasznos /fp mellett ami a belső nézetes kamerát hozza elő. Ha vissza akarod állítani a HUD-ot abban az esetben az F8 megnyomásával hozod elő a Konzol-t ahová / jel nélkül simán beírod hogy toghud, ez ugyan így működik az összes paranccsal, me és do is beleértve.
/megprobal Ez alapvetően RP-khez hazsnálatos parancs ami rulett szerűen vagy sikeres vagy sikertelen választ ad. pl.: /megprobal megkapaszkodni a műszerfalban > Proba Istvan megpróbál megkapaszkodni a műszerfalban és sikerül neki! Ehez kisebb ütközésnél megfelel, ha sikeres a megkapaszkodás abban az esetben egy kisebb RP is rendben van, mivel RP-zni mindig kell.
Proba Istvan megpróbál megkapaszkodni a műszerfalban de sajnos nem sikerül neki. Ebben az esetben nem sikerül megkapaszkodnunk és kicsivel súlyosabb sérüléseket kell hogy RP-z.
/animpanel Itt egy cselekvésekhez külön csoportosított füleket lehajtva láthatod az animációkat amiket a karaktered csinál pl.: Táncok, Integetések, csókolózások, célzás nagy kaliberrel, célzás jobb kézzel STB... ezek nagyos sok RP-hez hasznos animációk.
/aim
egy igazán egyszerű de nagyszerű parancs, ugyan az mint a célzás jobb kézzel tehát azt is tudod alkalmazni, láttál egy urat/hölgyet aki kivett pár dolgot a csomagtartódból ( RP-vel eggyütt mert az kell hozzá) azaz lopott és pont arra megy egy rendőr egység, ezzel az animációval tudod nekik mutatni akár hogy merre futott.
/description Evvel tudod megváltoztatni a karaktered leírását.
/modpanel Ezen a parancson belül felugrik egy ablak ahol láthatod hogy a modolt autók melyik San Andreas-os autón vannak. pl.: BMW 750I e38 --> Merit. A modpanelen ki is tudod kapcsolni a modokat amennyiben sok KIFAGYÁSOD van, de nekem az FPS-en is szokott segíteni. (Nem mindenkinek segít az FPS-en)

/togooc Eltünteti az OOC Chat-et, visszahozni szintél a /togooc parancs használatával tudod.
/co avagy /clearooc Ha sok írás van OOC Chat-en és zavar téged abban az esetben a /co avagy a /clearooc parancs használatával tudod kiüríteni az OOC Chat-et.

/me és /do : A me alapvetően a cselekvést hivatott jelképezni a szerveren pl.: /me elveszi a számlát majd zsebébe rakja. A Me cselekvést idézi amíg a do a történéseket pl.: /do számla a zsebében. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Szívesen adnék de sajnos nem tudok, amennyiben van rá tényleges indokod, abban az esetben egy Admin tud neked segíteni ez ügyben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Figyelmeztetés PP-s azaz Skin-es fegyverekre adható, 3db után elkobozzák (Kidobják). Admin tudja rá rakni a figyelmeztetéseket aminek valószínűleg volt oka, ha te a fegyvert egy másik Player-től vetted az onnantól nem számít PP-s fegyvernek, ha volt rajta figyelmeztetés az rajta is marad. >>

Utoljára szerkesztve:

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
A címben mi ez a további szerkesztés várható? Ha már SGH szeretnél lenni akkor fordíts annyi időt legalább a lapod megírására, hogy amit ki posztolsz az a teljes kész megírt lap legyen, nem pedig 2-3 sor és majd holnap bővítesz még 2-3 sort, aztán eszedbe jut még valami, és még bővítesz rajta.
Sok sikert azért továbbiakban.

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
705
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Már megvan,c sak elfelejtettem átírni, reggel jutott eszembe egy jópár dolog csak mennem kellett dolgozni, elnézést. :(

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: Lynx
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.