Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Sziasztok! Ákos vagyok, IC: Letty Keller a nevem, 17 éves vagyok, Januárban töltöm a 18 életévemet.. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 76322 perc >>
Mi az SGH feladata?
<< Akár kezdőbb, akár tapasztaltabb játékosok segítése, kérdés esetén válasz adása, ezek által megkönnyítve az Adminok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek a szerveren RP-zni és szeretnék hasznos tagja lenni a működésében, segíteni más játékosoknak és egy újabb közösség tagja lenni. Szeretek segíteni másoknak és megbízható is vagyok segítségek terén. Mostanság néha-néha volt lehetőségem kipróbálni az IDG-t és nagyon élveztem, jó volt segíteni másoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész, Barátságos és türelmes vagyok, elkötelezett. A szerveren vannak céljaim, mint a szerveren kívül is példaképp: UCP tisztogatásom ami eddig sikeresen megy, 2020 végén eltűnnek az utolsó Ban-ok is a UCP-ről.Ezen kívül rendkívül megbízható és segítőkész ember vagyok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap kb 5 órát, Hétvégén jóval többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/8VdH5o0 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen viszont már eltűntek a UCP-ről de van egy képem az eltűnt Jailek-ről is. ( https://imgur.com/tdp5j5V ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívumok: -Néha túlságosan is ragaszkodom a dolgokhoz.
-Amikor valami rossz történik egy adott napon az kihat másokra viselkedésemmel, nem IC akár PM formályában de ha ilyen van akkor nem megyek fel TS-re, ha fel kell menni akkor se nagyon beszélek.
-Néha eléggé Zombi szerű vagyok néha azért mert fáradt vagyok.
Pozitívumok: -Segítőkész vagyok
-Oda figyelek másokra, mikor milyen feladatot bíztak rám és miért. (Pék tanuló-ként ez elég fontos tulajdonság)
-Barátságos ember vagyok alapvetően, szeretek ismerkedni és nagyon szeretek beszélgetni( néha talán túlzottan is) >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen! Ez az egyik legfőbb célom a szerveren, nagyon szeretnék segíteni a szerver közösségének javításán és a játékosok tanításán. Az admin nem csak egy Bíró szerep hanem szintén egy segítő ha szabálysértés történik, az admin mindig megtalálja az utat ami által megoldhatja a problémát. Szerintem mindenki változhat és ha valaki hibát követ el mindig van második esély a válzotásra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! Üdvözöllek a SeeMTA V3-as szerverén! Mint ahogy felléptél tudhatod hogy ez egy RP azaz Role Play szerver ahol vannak szabályok és elég fontos a valóságszerűség. A szerveren első sorban el kell futnod a Városházára ahol az egyik felében Munkát tudsz vállalni, a másik felében pedig az Okmányirodát találod. Az Okmányirodában ki kell váltanod egy személyi igazolványt, majd a vállalsz egy munkát, ezekből is ajánlom a Nagyker futárt és a Postás munkát, de nyugodtan választhatod a busz sofőrt is. A szerveren miután dolgoztál, és lett pénzed is a térképen jelölt autókereskedésben tudsz magadnak járművet vásárolni, amikor egy ideje már jelen vagy és vágysz valami újra a Fórumon jelentkezési lap formájában Frakciók-hoz tudsz csatlakozni, Frakciók Legális és Illegális is megtalálható a szerveren, ám kezdetben a legális életet javaslom, PL.: Taxi, Szerelőtelepek, Rendvédelem, Parkolásfelügyelet. A szerveren nagyon fontos az RP mint például ha ütközöl le kell írnod egy pár soros DO és ME-ben hogy mi történik a karaktereddel a baleset hatására.
Vannak a szerveren alapvetőbb parancsok, hogy a karaktered beszélhessen a [ T ] betűt megnyomva tudsz IC kommunikálni más játékosokkal, a [ B ] betű megnyomásával pedig az OOC Chat-re tudsz írni mint játékos. (Sose felejtsd el ha admin ügy van az Admin mindig csak OOC van jelen a játékban) Ha valami olyat írsz IC amit OOC akartál Pl.: Laggolok, Nincs FPS vagy hasonlók, avagy véletlen lenyomod a CTRL-t és megütsz valakit akkor azt le tudod OOC-zni a következő módon: (()) amennyiben ez megtörtént az előtte lévő írásod avagy az a véletlen ütés megnemtörténtnek nyilvánítható. (Ütközéseknél NEM használható mivel nem ezt a célt szolgálja) A szerverre senki sem úgy jön fel hogy mindent frankón, keni vágja a szabályzatot és hasonlók, ajánlom neked is ezt a kis olvasmányt igazából RP-vel kapcsolatban alapvetőbb dolgok vannak benne. (A szerverszabályzatot a Fórumon találod: forum.see-game.com )
A szerveren vannak igen hasznos kis parancsok:
/togtips: Kikapcsolja a játékon belül a tippeket pl: Balesetet láttál? Tárcsázd a mentőket a 104-es számon!
/headmove Kikapcsolja a játékon belül a karaktered fejmozgását azaz csak előre néz és nem mozog a feje ha forgatod az egeret.
/bughud Ez egy elég fontos parancs, van amikor beszállsz egy járműbe/ felszállsz a motorodra és nem jeleníti meg a kilométerórát, ilyen esetekkor a bughud fixálja a problémát.
/resethud Amennyiben a HUD-t szerkeszted (Kurzor mód és CTRL) és valamit nagyon rosszul csináltál és vagy sok elem van, vagy egybefolytak az elemek, abban az esetben ez a parancs alapértelmezettre állítja a HUD-od.
/togaj Kikapcsolja az Admin Jail értesítéseket
/toghud Eltünteti a HUD-ot, képek készítésére nagyon hasznos /fp mellett ami a belső nézetes kamerát hozza elő. Ha vissza akarod állítani a HUD-ot abban az esetben az F8 megnyomásával hozod elő a Konzol-t ahová / jel nélkül simán beírod hogy toghud, ez ugyan így működik az összes paranccsal, me és do is beleértve.
/megprobal Ez alapvetően RP-khez hazsnálatos parancs ami rulett szerűen vagy sikeres vagy sikertelen választ ad. pl.: /megprobal megkapaszkodni a műszerfalban > Proba Istvan megpróbál megkapaszkodni a műszerfalban és sikerül neki! Ehez kisebb ütközésnél megfelel, ha sikeres a megkapaszkodás abban az esetben egy kisebb RP is rendben van, mivel RP-zni mindig kell. Proba Istvan megpróbál megkapaszkodni a műszerfalban de sajnos nem sikerül neki. Ebben az esetben nem sikerül megkapaszkodnunk és kicsivel súlyosabb sérüléseket kell hogy RP-z.
/animpanel Itt egy cselekvésekhez külön csoportosított füleket lehajtva láthatod az animációkat amiket a karaktered csinál pl.: Táncok, Integetések, csókolózások, célzás nagy kaliberrel, célzás jobb kézzel STB... ezek nagyos sok RP-hez hasznos animációk.
/aim egy igazán egyszerű de nagyszerű parancs, ugyan az mint a célzás jobb kézzel tehát azt is tudod alkalmazni, láttál egy urat/hölgyet aki kivett pár dolgot a csomagtartódból ( RP-vel eggyütt mert az kell hozzá) azaz lopott és pont arra megy egy rendőr egység, ezzel az animációval tudod nekik mutatni akár hogy merre futott.
/description Evvel tudod megváltoztatni a karaktered leírását.
/modpanel Ezen a parancson belül felugrik egy ablak ahol láthatod hogy a modolt autók melyik San Andreas-os autón vannak. pl.: BMW 750I e38 --> Merit. A modpanelen ki is tudod kapcsolni a modokat amennyiben sok KIFAGYÁSOD van, de nekem az FPS-en is szokott segíteni. (Nem mindenkinek segít az FPS-en)
/togooc Eltünteti az OOC Chat-et, visszahozni szintél a /togooc parancs használatával tudod.
/co avagy /clearooc Ha sok írás van OOC Chat-en és zavar téged abban az esetben a /co avagy a /clearooc parancs használatával tudod kiüríteni az OOC Chat-et.
/me és /do : A me alapvetően a cselekvést hivatott jelképezni a szerveren pl.: /me elveszi a számlát majd zsebébe rakja. A Me cselekvést idézi amíg a do a történéseket pl.: /do számla a zsebében. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Szívesen adnék de sajnos nem tudok, amennyiben van rá tényleges indokod, abban az esetben egy Admin tud neked segíteni ez ügyben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Figyelmeztetés PP-s azaz Skin-es fegyverekre adható, 3db után elkobozzák (Kidobják). Admin tudja rá rakni a figyelmeztetéseket aminek valószínűleg volt oka, ha te a fegyvert egy másik Player-től vetted az onnantól nem számít PP-s fegyvernek, ha volt rajta figyelmeztetés az rajta is marad. >>
Utoljára szerkesztve: