Letálcázási gondom![Megoldva,Helyezhető]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jackal

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
52
217
V4 karakter
Brian Peterson
LV karakter
Dalton Mays
Sziasztok!
A mai nap újra telepítettem az MTA-t.Két monitort használok eddig is két monitort használtam.Az volna a gondom,hogy az újratelepítés után elindítom a játékot beállításokba átállítom a dolgokat mivel átállította magát,majd ezek után felcsatlakozom a szerverre és azt veszem észre,hogy nem tudok letálcázni.
A Beállításon belül a videó fülön a Teljes képernyős módnál ,ha az van be állítva ,hogy : Alap ,akkor semmi nem történik hiába nyomom meg a windows gombot ,amivel leszoktam tálcázni.Viszont,ha Keret nélküli ablak,vagy Ablak keret nélkül-re állítom ,akkor csak Start menü és a tálca jelenik meg.Nem dobja le a játékot az asztalra úgyanúgy megmarad ,csak azt hozza elő.Előtte normálisan ledobta a játékot nem maradt a monitoron.Csatolok egy képet mire gondolok: https://imgur.com/a/r9bjkCa .
Ha van ,olyan személy aki tudja,hogy ezt hogyan lehetne megoldani,hogy lerakja a játékot és ne maradjon a monitoron és ne csak a start menüt hozza fel annak megköszönöm.
Mind a három módot kipróbáltam egyikkel sem működött, az újra telepítés előtt működött normálisan. :( . Előre is köszönöm a válaszokat.

• Tetszik
Reactions: Terry

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Szia.
Ilyenkor ha nyomsz még egy-két Alt+Tabot, vagy Windows gombot akkor sem dobja le a játékot?

Jackal

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
52
217
V4 karakter
Brian Peterson
LV karakter
Dalton Mays
Szia!
Nem,sajnos nem működik úgysem .

• Hűha
Reactions: Danesz

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Cső! Talán nem a legjobb megoldás, de több mint a semmi. Próbáld meg a Windows+Tab -ot, ezzel "asztalok" között tudsz váltani, így ha egy újat csinálsz, az olyan, mintha semmi más nem lenne megnyitva.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Indítsd el a chrome-ot, amikor kidobja a tálcát és azt már az MTA fölé fogja rakni. Az asztalt nem fogod látni, de bármit el tudsz indítani.

Jackal

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
52
217
V4 karakter
Brian Peterson
LV karakter
Dalton Mays
Köszönöm szépen a válaszokat ,de sajnos ezek az opciók nem oldották meg a problémát.
Viszont elkezdtem a fórumon kicsit utána nézni,hogy valakinek volt-e hasonló problémája már és megtaláltam a megoldást . :)
Videó beállításokban van kettő gumifüstölés opció amit belehet kapcsolni.Nekem csak az egyik volt bekapcsolva,most viszont bekapcsoltam a másikat is rendesen működik.
Minden estre nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat királyok vagytok ,hogy legalább megpróbáltatok segiteni! :)
Pacsi mindenkinek!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.