Elfogadva Leroy Mccharty - Sense

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LeRoy17.

Újonc
2019. 01. 11.
66
5
22
Miskolc.
LV karakter
Yaroslav Sergeyev
zoldlogo.png

Neved:
< Leroy Mccharty >

A ban időpontja:
< 2021-04-14 04:55:26 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Sense. >

A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdvözlet Mindenkinek!
Szóval röviden a sztori kiadtam a farmom 4.05-én 1hétre, azaz 04.12-én lejárt a bérlése, este fele adtam ki neki log is van erről, 19 óra után kb 20 perccel. Én pedig 04.12-én 20:30 tájékán elvettem tőle a jogokat, hisz már akkor bőven lejárt az ő bérlése. Ő ezt utána sérelmezte amikor felbukkant, hogy én elvettem a jogait (maradt még 1 tehene ha jól emlékszem amit nem tudott leadni) ment aztán a vita IC-OOC is egyaránt, én emiatt, hogy tisztázzuk hívtam oda Fanni adminisztrátort aki jött is egyből és ezután bizonyítékokat küldtünk stb amiután egyértelműen megállapította Fanni, hogy én jogosan vettem el a jogait farmról hisz a bérlése ide lejárt már. Ezután az ügy le lett zárva, mentem a dolgomra. Ezután kaptam a PK-t a személytől amiről sajnos már csak utólag értesültem amikor már bannolva voltam (persze nem mentség) csak ugye akkor már ez az ügy el lett intézve a szerveren. A bann után próbáltam megbeszélni Sense-vel az ügyet akivel itt fórumon sikerült beszélnünk, ő tanácsára írtam UB kérelmet akkor viszont csak pénzlevonással kaphattam volna UB-t, de mivel a levonandó összeg magasabb mint ami a karakteremen rendelkezésre áll nem kaptam meg. Szeretném ha kaphatnék UB-t és találnánk valami megoldást, hogy újra játszhassak szabadidőmben. Illetve még annyi, hogy Sense az előző PK-ban azt írta a panasztevő személy állítása szerint, hogy Fanni kötelezett engem arra, hogy engedjem leadni a maradék tehenet. De ez valótlan állítás, loggal tudom bizonyítani. Teljesen ránk bízta ezt Fanni. Illetve a telefonszámom valószínűleg változott a karakteremnél ezért nem ért el mivel nem csörögtem egyszer sem ez szintén látszik log-ban. Ha szükséges Sense-vel való üzenet váltásokat is csatolom a bíráló adminnak. Előző PK: https://forum.see-game.com/threads/leroy-mccharty-sense.203399/ Örülnék ha sikerülne megoldást találni, hibáztam sajnos lehettem volna sokkal korrektebb. Köszönöm ha elolvastad.
>

• Tetszik
Reactions: .isti
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.