Elutasítva Leroy Mccharty - Sense

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LeRoy17.

Újonc
2019. 01. 11.
66
5
22
Miskolc.
LV karakter
Yaroslav Sergeyev
zoldlogo.png

Neved:
< Leroy Mccharty >

A ban időpontja:
< 2021-04-14 04:55:26 >

A ban időtartama:
< Perma. >

Neve, aki bannolt:
< Sense >

A ban oka:
< Farmmal való átverés (PK) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sikerült tisztázni az ügyet, ezért írom az unbann kérelmet. Előre is köszönöm. >

• Tetszik
Reactions: Sense

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
654
1 432
LV karakter
Daryl Anderson
Szia!

Abban állapodtunk meg, hogy kártérítés ellenében levesszük a bant. Viszont az illető a panaszkönyv után már vissza igényelte a pénzt.
140 000$ levonás ellenében lekerül a kitiltás a fiókodról.

Itt hozzászólásban várom a válaszod.

• Tetszik
Reactions: LeRoy17.

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
654
1 432
LV karakter
Daryl Anderson
Elnézésedet kérem. Most lettem tájékoztatva, hogy van egy ilyen információ az UB kérelmek között:

- Farmmal való átverés (kivéve ha az átverés nem szándékos, például elfelejtetted meghosszabbítani a farmot. Ilyen esetben csak Fa/Sa adhat UnBant, annak fejében, hogy az átverés összegének tízszeresét levonja)

Időpontot nem beszéltetek meg, így jogosan számíthatott a panaszt tevő, hogy a farm bérleti ideje éjfélig szól.
Illetve elméletileg egy Admin ott volt és abban is megállapodtatok, hogy engeded az állatokat leadni, de amint az Admin elment nem tettél így. Az volt megbeszélve hogy hosszabbítással hétfő este keres meg. Nem vetted fel a telefont neki, mikor keresett.
Azt pedig továbbra is aljas dolognak gondolom, hogy mások több napi energiáját és befektetését a te hasznodra húztad.

Sajnálom, utána kérdeztem a dolgoknak és nem lettem először teljes mértékben informálva, hogy hogyan működik ez. Ez emberi hiba, mindenkivel megesik. Én se jártam teljesen utána a dolgoknak ezen téren. Azért is írok most ide, hogy ezt figyelembe vedd.

Amennyiben az okozott kár 140 000$ tízszeresét megtudod fizetni, ami 1 400 000$, abban az esetben megtudja adni az UB-t egy FőAdminnal vagy egy Szuper Admin.

Válaszoddal jelezd mindenképpen, hogy megtudod-e téríteni a kár tízszeresét!

LeRoy17.

Újonc
2019. 01. 11.
66
5
22
Miskolc.
LV karakter
Yaroslav Sergeyev
Annyit még írnék, az admin nem úgy ment el, hogy adjam át neki a farmot az állatokkal illetve ,hogy hagyjam leadni neki. Illetve az admin akkor azt mondta, hogy a jogot is jogosan vettem el, nem említette egy szóval sem, hogy éjfélig kellett volna hagynom a jogokat. Megtéríteni jelen pillanatban maximum csak mínuszba rakással tudnám hisz nincs annyi készpénzem. (75ezer $ van)

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
654
1 432
LV karakter
Daryl Anderson
Nincs UB ebben az esetben, mínuszba nem tudunk rakni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.