Neved:
< Leroy Blake >
A ban időpontja:
< 2021-12-05 22:51:27 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Andor >
A ban oka:
< Bug kihasználás, Adminnak való hazudás + UCP előélet >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Mivel az admin, aki banolt, már leadta, ezért csatolom, hogy valójában mi is volt sztori/szituáció: https://pastebin.com/pFez1seU
Véleményem szerint mindent szépen leírtam, és én azt szeretném, hogy végre játszhassak újra, mert már nagyon hiányzik a szerver. Olyan dolog történt, ami 1. Logokból, magyarázat bizonyítja, hogy teljesen a tudtomon kívül történt az egész, és hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak. Ilyen típus vagyok, ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
2. Ezzel senkinek sem ártottam a szerveren, sőt hogy ártottam volna olyannal, amiről nem is tudtam.
Ezek alapján nagyon szépen kérném a bíráló admint, hogy ha alaposan elolvasott mindent, hogy adjon egy utolsó esélyt, mert szerintem azért mégse olyan, hogy DM, vagy amivel ártottam volna bárkinek is. Ban indokból mintahogy leírtam csak az UCP előélet volt a valódi vád, de az első kettő egyáltalán NEM! NEM hazudtam Andornak! NEM használtam ki bugot, mert tudtomon kívül volt rajta, és még időm se volt szólni! Akármekkora jailt vagy bármilyen büntetést bevállalok UB fejében, ha nektek így lenne helyes, csak had játszhassak újra a szerveren! Köszönöm a választ! >
Utoljára szerkesztve: