Lépéssel való pénz szerzés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Sziasztok
Szeretném nektek be mutatni a Sweatcoin appot!
Ez az app arra szolgál hogy lépéssel kereshetsz egy kis "zsebpénzt"
Szóval ha bárhova mész akkor legyen be kapcsolva a mobil neted (akinek van) és számolja a lépéseket amit aztán be tudsz váltani dollárba, ezzel egy kis zsebpénzhez jutsz amiből akár pp-t is tudsz vásárolni
Na de lehet az alkalmazáson belül egyéb kiegészítőket vásárolni ha nem szeretnéd ki venni a pénzt
Hogy tudod ki venni a pénzt? meghívsz 30 ismerösődet akik be regisztrálnak, és ha ebből meglesz a 30 ember akkor ki tudod venni paypal-ra,
Fontos minden invelésért 5 dollárt kapsz, tehát 30 emberért 150dollárt kapsz amit ki is tudsz venni

Nekem is most még kell 10 ember ezért itt egy letöltési link és itt vagyok a Play Áruházból szeditek le vagy az Apple Storba attól függ kinek milyen telefonja van

Letöltési link:

Sok szerencsét mindenkinek és aztán okosan költsétek el ;) #pp

Bármi kérdés van irjátok le kommentbe!
Vagy ha akadályba ütköztetek akár PÜ be is irhatjátok mindenre válaszolok és segítek

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
J

Jefferson Edward

Nem kapsz 5 dollárt! 5 SweetCoint ami kb 0.5 dolcsi. 30 invite után egy fityinget se kapsz. Utána 1111 invite után kapsz 100 dolcsit. Csak javítás miatt írtam ;)
-peace

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Szia! én nem igy tapasztaltam a dolgot, de azért köszi a javítást.

J

Jefferson Edward

Nekem meg lett 20 invite és utána feldobott ilyen 1111 inviteert 100 dolcsit

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Az komoly, én ilyet nem tapasztaltam, ha meglesz nekem is a kellő invite akkor okosabb leszek:) de köszi a segítséget

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Szia lépéssel lehetetlen össze szedni lépésekkel az 5000 pontot.
Ami 5 millió lépés. Ennyit sétálni még akkor se sétálok ha pestről haza sétálok.
Ez annyit takar, hogy kb 70 ezer lépés szükséges ha 3 hónap alatt össze akarjuk ezt szedni.
Nekem le van töltve funból de nem várok tőle többet.

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Szia! én tegnap egész nap vásároltam mert kellett ez az és estére össze jött 53 ezer lépés csak 1 nap alatt

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 226
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Felesleges, a legtöbb ilyen app fake. Ahogy írták a többiek, szerintem nem ad pénzt.

indexaa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
22
V4 karakter
Franklin L Stacks
Felesleges, a legtöbb ilyen app fake. Ahogy írták a többiek, szerintem nem ad pénzt.
Egy ismerősöm meghívott 20 embert és kivett belőle 20$-t. Szóval nem fake ,csak nem úgy van megcsinálva ,hogy kevés teljesítményért sok pénzt kapsz ,hanem ennek pont az ellenkezője és ez a normális úgy gondolom.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Szia! én tegnap egész nap vásároltam mert kellett ez az és estére össze jött 53 ezer lépés csak 1 nap alatt
De ez még mindig csak 1 nap ami extra mivel nem minden mész vásárolni.
Emiatt mondom azt hogy szinte lehetetlennek gondolom ezt a mennyiséget.

kysa.

mazsola
2019. 01. 10.
418
82
22
Szeged
V4 karakter
Harvey Mouta
LV karakter
Harvey Mouta
V2 karakter
Amanda Kysa Kroyl
Nekem is le van töltve és még a Quaker-t is beaktiváltam minden nap suliba sétálok néha nem is számolja.. 2 hónapja meg van és semmit se kaptam

Crusher

Boxter Mechanic Shop - Főleader
Támogató
2019. 01. 09.
1 532
581
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Kicsi az esélye, hogy pénzt vegyél ebből ki. Olyan mint a kaszinó egy picit rosszabban. Az esély megvan de többnyire a Ház nyer!

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
24
V4 karakter
Szegedi Richard
Nőm tegnap leszedte, en meghaltam annyi engedelyt kert. Plusz ismerosom azon keresztul rendelt 2 cuccot, es el sem kerte a cimet.

Maddox

Zöldfülű
2019. 01. 09.
189
76
Balassagyarmat
V2 karakter
Maddox Easton
Pár kisebb információ:

1. Most akkor rám is mondhatjátok, hogy fake vagyok.
2. Nekem összegyűlt az adott "Sweatcoin" és kivettem.
3. Viszont nem kért semmi olyan adatot amit bizalmasnak találtam.
4. Csak akkor tudod kivenni a pénzt, ha az adott "Coin" összegyűlt.

5. Mielőtt felmerül a kérdés, hogy ez miért éri meg nekik?

6. Rengeten cég fizet nekik, hogy reklámozzák, hirdessék őket, ezt ők megteszik brutális összegért, ha a "Coin"-od összegyűlt és elküldik neked a pénzt még akkor is hatalmas profituk lesz.
7. Egy-két hónaponta tudsz vele szerezni 30 ezer forintot, ami neked jó zsebpénz. Az egy ekkora cégnek egy reklám feltüntetése, tehát hatalmas profit van benne.

Miért bíztam meg ebben az egész felületben?

8. Mivel a paypal rendszert is támogatja a cég, és csak egy e-mail címet kérnek és utálják a pénzt. Egy e-mail-ból kifolyólog semmilyen bizalmas adathoz nem jutnak hozzá, a paypal meg utolja tovább a te bankodba azaz kitudod venni bármikor.

9. Semmilyen bankszámla számot és semmit nem kér.

10. Bármiféle kérdésed lenne keress bizalommal, TS-en bővebben kitudom ezt fejteni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.