- 2020. 03. 11.
- 22
- 3
- V4 karakter
- Leopold Derek
- LV karakter
- Leopold Derek
- V2 karakter
- Leopold Derek
Teljes neve:
< Leopold Derek >
Születési helye, ideje:
< Las Venturas korház, 1988.06.07 >
Édesanyja lánykori neve:
< Leopold Jessica >
Jelenlegi lakcíme:
< Bayside >
Hány éve él a városban?:
< 32 éve élek a városban >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Édesapám autószerelő volt és miközben szereltük az autókat, nagyon megtetszett az autó szerelés. Már mióta megláttam ezt a munkát nagyon szeretnék egy ilyen összetartó közösségbe tartozni.>
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Gyerekkorom óta érdekelnek az autók, és nagyon nagy tapasztalatot gyűjtöttem már benne, ezért alkalmasnak érzem magam erre a hivatásra >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< 12 évet dolgoztam édesapámnál segítőként, de sajnos az életét vesztette és már 5 éve főállásban szerelem az autókat, de már sajnos nincsen sok kuncsaft ezért szeretnék jelentkezni a cégükhöz. >
Előző munkahelye(i):
< Másodállásban szerelő voltam és főállásban postás, de 5 éveig főállásban szerelő voltam, de a cég elavult ezért visszamentem postásnak >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen rendelkezem >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Leopold Derek >
Játszott perceid:
< 13027 >
Eddigi frakcióid:
< Még nem volt >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs >
Mióta RP-zel?:
< 3 éve kisebb kihagyásokkal>
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Régóta szerelő akarok lenni ezen a szerveren, szeretnék segíteni az embereknek és egy jó közösségbe tartozni. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Nagyon megbizható, tapasztalt RP-s vagyok >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/ndUBk7u >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?:
< Nem >
Mennyi idős vagy?:
< 13 éves vagyok >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 3 éve >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 3-4 órát >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1.lehetőséget >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Jakab Dávidnak hívnak 13 éves vagyok. Miskolcon születtem, itt is élek születésem óta.Van egy lánytestvérem, 18 éves. Általános iskolába járok és visznylag jó 4-5 tanuló vagyok. A hobbim a horgászat. Gyerekkorom óta járok aktívan horgászni. Szeretek még azon kívül biciklizni és kosárlabdázni. Nagyon régóta érdekel a játék világa, 7 éves lehettem amikor megmutatta a testvérem a minecraftot és akkor belecsöppentem ebbe a világba. Azóta nagyon sok különféle játékot probáltam ki, és játsztottam, de ez a játék nagyon megfogott azon a napon amikor regisztráltam. Nagyon nagyon régóta akarok jelentkezni már frakcióba és most elhatároztam magam hogy jelentkezek. Amikor reggel megláttam hogy tagfelvétel van nagyon örültem neki, mert szeretnék hozzátok csatlakozni. >