Leonrado Lorenzo-->Benito, Axtron vagy nagyobb rangú admin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 02. 05.
7
0
V4 karakter
Leonardo Lorenzo
zoldlogo.png

InGame neved:
Leonardo Lorenzo

A ban időpontja:
2018.12.30.

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Benito

A ban oka:
Súlyos admin szidás

Amiért szeretnéd az unbant:
Szia/sziasztok! már negyedjére írom meg ezt a levelet , mert axtron azt mondta hogy még egy párszor írjam meg levelet ,és e utána jár a dolognak és elvileg fog tudni segíteni, remélem tud segíteni valamelyik admin köszönöm :D Azért kérnék unbann mert jogtalannak tartom, az történt hogy 2018 december 18.an kibannoltak január 5- ig (Benito bannolt)azért, mert éppen IC ben az egyik baratommal beálltunk a mikulás sorba amikor volt ilyen mikulás event és icben irtam a haveomnak mivel nagy volt a sor es ottáltunk azt mondtam, hogy most mar kajak megszurom ezt a mikulast ha nem húz bele és le is lett rpzve rendesen hogy poenbol mondtam röhögtünk is rajta IC-n. Aztán ugye emiatt kibannoltak január 5-ig azzal az indokkal hogy a mikulással nem üthetek meg ilyen hang nemet. Azóta semmilyen kapcsolatot nem létesítettem a szerverrel, se TS en se mashol! Majd január 11 én eszembe jutott, hogy lejárt a bannom és gondoltam felmegyek a szerverre játszani és az fogadott, hogy 2018 december 30. án kibannolt a Benito olyan indokkal, hogy súlyos, minősíthetetlen adminszidás, és ezt nem értem, hogy ezt a bannt miért kaptam mivel december 18. a óta felse mentem a szerverre meg egyáltalán nem létsítettem semmilyen kapcsolatot, csak december 18án mentem fel TSre mikor kibannolt a Benito, hogy megkérdezzem hogy ezért miért kellet kibannolni, de teljesen normalisan beszeltem vele még röhögtünk is együtt, s elfogadta hogy rendben most kihagyok 15 apot azt kész nagy cucc... Ha lehetne szeretnék valamilyen nagyobb rangú adminnal beszélni TS en ezügyben aki tudna segíteni. Kösz

Megjegyzés:
Axtron segítségét kérném

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.