Leonidas Pernaskha - Maximilian Schumacher [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
398
2 252
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Leonidas Pernaskha

Panaszra tett személy InGame neve:
Maximilian Schumacher

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Konfliktusba kerültünk a motorosokkal a Trezor nevű éjszakai szórakozó helyen, ahol is a panaszra tett emberünk egy portás/szervező volt. Szó-szót követett, már meg lettünk előtte fenyegetve, hogy szervezetünk egyik vezetője zsákban fog távozni a helyről, amennyiben nem megyünk el, mi ezt nem néztük jó szemmel és mi is elkezdtünk agresszívabban fellépni támadóink felé. Ekkor a panaszra tett játékos (Maximilian Schumacher) úgy gondolta, hogy oda jön felkóstolni nagyjából 10 embert. Tekintve, hogy a többiek már komolyan konflistusban voltak a motorosokkal úgy nagyjából 2-3 négyzetméteren a sarokba, így csak én voltam képes interaktálni a panaszra tett játékossal, aki rendőrök értesítésével fenyegetett. Nem tudom, hogy függ az össze, hogy ő rendőrt akar hívni, de egy-egy elleni küzdelemben ő nagyjából 40 szórakozó ember között a saját diszkójában elkezd lövöldözni és megölni engem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A társával is volt egy hasonló eset az este folyamán, amelyet marcy intézett. Illetve Fallen próbálta volna kezelni az ügyet, de sajnos a másik fél már a kiérkezésekor nem volt fent a szerveren és ajánlotta a panaszkönyv nyitását.

AzIski

Sárkány nem egyezkedik.
SzerverAdmin
v4
2023. 06. 08.
55
126
Szentmártonkáta
V4 karakter
Ivo Zorić 🇦🇱
Csuma!
Felvázolnám a történetet,elősször is fel lettetek szólítva hogy hagyjatok el a VIP részleget mivel miután sikerült egy tömeg lövöldét csinalnotok kint nyilván nem látunk titeket szívesen , erre olyan választ kaptam hogy biztos nem mentek el miközben én be invitáltam a motorosokat. Közöltem a motorosokkal hogy nem vagytok hajlandóak elmenni ezért nemtudom őket be engedni azt mondtak át veszik a témát. Ezek után az egyik motoros kijött hozzam hogy most azonnal hívjak rendőrt vagy zsákban végzitek ezért mondtam hogy rendőrt fogok hívni . Erre meg lettem támadva általatok elkezdtetek össze verni nyilván valóan megvédem magam . Látható volt egész végig hogy csak lőni és balhézni jöttetek főleg hogy mi csináltuk a bulit . És hozza tenném hogy mivel láttam hogy lőttetek kint és a másik társamat is le lőttétek a verekedésnél nyilván nem fogok kockáztatni. Illetve hozza tennem hogy a motoros bandán es rajtunk kívül kb 3 ember volt bent , tudok logot küldeni a motoros kéréséről illetve a fent említett felszólításrol is ha a bíráló admin igényt tart rá.

Utoljára szerkesztve:

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
398
2 252
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Ezek után az egyik motoros kijött hozzam hogy most azonnal hívjak rendőrt vagy zsákban végzitek ezért mondtam hogy rendőrt fogok hívn
szerinted az normális ha te egy illegál frakcióban rendőrt hívsz?
Felvázolnám a történetet,elősször is fel lettetek szólítva hogy hagyjatok el a VIP részleget mivel miután sikerült egy tömeg lövöldét csinalnotok kint nyilván nem látunk titeket szívesen , erre olyan választ kaptam hogy biztos nem mentek el miközben én be invitáltam a motorosokat.
tudtommal nem mi vettük elő 1. a fegyvert és kezdtünk el lövöldözni a vakvilágban egy halom fegyvertelen/civil között
Látható volt egész végig hogy csak lőni és balhézni jöttetek főleg hogy mi csináltuk a bulit .
nem tudom, hogy ezt te miből gondolod amikor az elejétől kezdve próbáltunk normálisan viselkedni ugyanis ott akartunk folytatni egy a szervezünk számára fontos üzleti megbeszélést

azt hozzá tenném ha itt a lövöldözésről meg ilyenekről van szó az ottani "roleplay" semmis lett hisz admin ügy lett belőle aminél természetesen nem voltál ott, mondjuk azt sem értem, hogy te miért jössz vissza egy ilyen közösségi szerepjátékba ha téged fejbe lőnek bár ugye ezt te nem láttad hisz kifagytál de ez szerintem nem mentesít semmi alól hisz a társaid gondolom elmondták ezt neked

de látom komolyan veszed a dolgokat és viccesnek találod azt ha szabályt sértesz és emiatt panasz van rád...

AzIski

Sárkány nem egyezkedik.
SzerverAdmin
v4
2023. 06. 08.
55
126
Szentmártonkáta
V4 karakter
Ivo Zorić 🇦🇱
szerinted az normális ha te egy illegál frakcióban rendőrt hívsz?

tudtommal nem mi vettük elő 1. a fegyvert és kezdtünk el lövöldözni a vakvilágban egy halom fegyvertelen/civil között

nem tudom, hogy ezt te miből gondolod amikor az elejétől kezdve próbáltunk normálisan viselkedni ugyanis ott akartunk folytatni egy a szervezünk számára fontos üzleti megbeszélést

azt hozzá tenném ha itt a lövöldözésről meg ilyenekről van szó az ottani "roleplay" semmis lett hisz admin ügy lett belőle aminél természetesen nem voltál ott, mondjuk azt sem értem, hogy te miért jössz vissza egy ilyen közösségi szerepjátékba ha téged fejbe lőnek bár ugye ezt te nem láttad hisz kifagytál de ez szerintem nem mentesít semmi alól hisz a társaid gondolom elmondták ezt neked

de látom komolyan veszed a dolgokat és viccesnek találod azt ha szabályt sértesz és emiatt panasz van rád...
Már az elejétől kezdve balhét generáltatok már amikor legelőször oda mentem akkor is . Többször is meg lettem fenyegetve és nem egyszer lett be rádiózva hogy fegyver van nálatok (kifagyasom után is) illetve kint erről beszélt kb mindenki . Én nem akartam rendőrt hívni a motoros mondta hogy hívjak. De az biztos Rp-s hogy elkezdesz ütögetni és ordibálni hogy vamzer kutya . Ha nem a balhéra mentetek volna már az első felszólításnál elmentetek volna. De ismét ki hangsúlyozom az hogy fegyver kerül elő önvédelem szempontjából szerintem senkinek nem újdonság ilyen helyzetnél. Nemtudom mi károd keletkezett abból hogy alul maradtál egy 1v1 szituációban ami után a tarsaid szintúgy engem is le lőttek “civilek közt “ de gondolom akkor ez már nem volt lényeg. De egyébként én nem tudtam arról meghaltam e vagy nem mivel ki fagytam ahogy ezt teis mondtad és is mint szervező vissza mentem a buliba mivel amikor vissza léptem semmi nyomát nem láttam sérüléseimnek. De ha meg is halltam volna kint most mondtad hogy admin ügy lett belőle tehát semleges az rp . Felesleges köröket futsz ezzel le. Ezt meg hogy normális e hogy rendőrt hívok nem is tudom hova tenni . Szerintem ez teljesen ic cselekmény ahogyan a többi is.

Utoljára szerkesztve:

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
398
2 252
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Ezt meg hogy normális e hogy rendőrt hívok nem is tudom hova tenni . Szerintem ez teljesen ic cselekmény ahogyan a többi is.
egy illegális karaktert alakítasz hisz elvileg a frakció aminek a tagja (deutsche verbindung) egy illegális frakció nem hiszem hogy túl reális lenne egy ilyet beadni hisz ez az alvilágban egy halálos ítélet
Többször is meg lettem fenyegetve és nem egyszer lett be rádiózva hogy fegyver van nálatok
ezt nem is értem hogy minek rádióztok olyan dolgot amiről IC információtok sincsen de ok
De egyébként én nem tudtam arról meghaltam e vagy nem mivel ki fagytam ahogy ezt teis mondtad és is mint szervező vissza mentem a buliba mivel amikor vissza léptem semmi nyomát nem láttam sérüléseimnek. De ha meg is halltam volna kint most mondtad hogy admin ügy lett belőle tehát semleges az rp .
te egyébként az aütől függetlenül haltál meg tudtommal mert hasonló mód szimpatikus voltam neked és egy orvlövész pontosságával próbáltál hátulról levágni egy skines digit késsel ami természetes hogy nem hagyunk hisz egy komplett tárat kaptál a fejedbe
Ha nem a balhéra mentetek volna már az első felszólításnál elmentetek volna
miért mentem volna el? igénybe vettük az este folyamán a szórakozóhely VIP szolgáltatását
De ismét ki hangsúlyozom az hogy fegyver kerül elő önvédelem szempontjából szerintem senkinek nem újdonság ilyen helyzetnél. Nemtudom mi károd keletkezett abból hogy alul maradtál egy 1v1 szituációban ami után a tarsaid szintúgy engem is le lőttek “civilek közt “ de gondolom akkor ez már nem volt lényeg.
károm nem keletkezett ez igaz de nem tartom szabályos dolognak amit csináltál főleg ahogy te is kiemelted egy-egy elleni küzdelemben és természetesen hogy miután engem te egy tec9 tipusú lőfegyverrel megölsz a bajtársaim/frakcióm tagjai revansot fognak venni

AzIski

Sárkány nem egyezkedik.
SzerverAdmin
v4
2023. 06. 08.
55
126
Szentmártonkáta
V4 karakter
Ivo Zorić 🇦🇱
egy illegális karaktert alakítasz hisz elvileg a frakció aminek a tagja (deutsche verbindung) egy illegális frakció nem hiszem hogy túl reális lenne egy ilyet beadni hisz ez az alvilágban egy halálos ítélet

ezt nem is értem hogy minek rádióztok olyan dolgot amiről IC információtok sincsen de ok

te egyébként az aütől függetlenül haltál meg tudtommal mert hasonló mód szimpatikus voltam neked és egy orvlövész pontosságával próbáltál hátulról levágni egy skines digit késsel ami természetes hogy nem hagyunk hisz egy komplett tárat kaptál a fejedbe

miért mentem volna el? igénybe vettük az este folyamán a szórakozóhely VIP szolgáltatását

károm nem keletkezett ez igaz de nem tartom szabályos dolognak amit csináltál főleg ahogy te is kiemelted egy-egy elleni küzdelemben és természetesen hogy miután engem te egy tec9 tipusú lőfegyverrel megölsz a bajtársaim/frakcióm tagjai revansot fognak venni
Nemtudom hányszor emeljem ki, nem saját akaratomból hoztam fel hogy rendőrt fogok hívni, nem szerettem volna a motorosokkal is konfliktust. Volt ic információnk végig volt olyan tagunk aki egy golyót nem lőtt ki és végig nézte a verekedést és a lövöldözést is. És ha igénybe vetted a szolgáltatást én adott esetben szerinted nem rakhatlak ki onnan ? Nemtudom még mindig mi az ami neked nem volt szabályos abban hogy le lőttelek ,azt hogy ki mikor hív rendőrt hogy alakítja a karakterét szerintem saját maga dönti el.

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
398
2 252
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
És ha igénybe vetted a szolgáltatást én adott esetben szerinted nem rakhatlak ki onnan ?
lehet próbálkozni csak sajnos ehhez hasonló dolgok következnek belőle
Nemtudom még mindig mi az ami neked nem volt szabályos abban hogy le lőttelek
szerinted az teljesen normális ha te egy verekedésbe fegyvert rántasz? akkor még talán érthető lenne ha valami ütleggel/szúró-vágó eszközzel megyek neked ahogy azt te már megpróbáltad előtte és fejbe lettél lőve miatta bár te még így is vissza jössz ami ugyan csak nem szabályos de ezt felejtsük el majd ha a bíráló adminisztrátor szankcionálja akkor szankcionálja ez az ő döntése lesz, én még mindig DM-nek illetve NonRP-nek tartom hisz szerintem nem nyújtottam számodra halálos fenyegetést hisz egyedül támadtalak meg
Nemtudom még mindig mi az ami neked nem volt szabályos abban hogy le lőttelek ,azt hogy ki mikor hív rendőrt hogy alakítja a karakterét szerintem saját maga dönti el.
nagyon jól alakítod ezek szerint ezt a karaktered, gratulálni tudok hozzá személy szerint egy devet is megnéznék róla…

AzIski

Sárkány nem egyezkedik.
SzerverAdmin
v4
2023. 06. 08.
55
126
Szentmártonkáta
V4 karakter
Ivo Zorić 🇦🇱
lehet próbálkozni csak sajnos ehhez hasonló dolgok következnek belőle

szerinted az teljesen normális ha te egy verekedésbe fegyvert rántasz? akkor még talán érthető lenne ha valami ütleggel/szúró-vágó eszközzel megyek neked ahogy azt te már megpróbáltad előtte és fejbe lettél lőve miatta bár te még így is vissza jössz ami ugyan csak nem szabályos de ezt felejtsük el majd ha a bíráló adminisztrátor szankcionálja akkor szankcionálja ez az ő döntése lesz, én még mindig DM-nek illetve NonRP-nek tartom hisz szerintem nem nyújtottam számodra halálos fenyegetést hisz egyedül támadtalak meg

nagyon jól alakítod ezek szerint ezt a karaktered, gratulálni tudok hozzá személy szerint egy devet is megnéznék róla…
Az hogy a verekedés alatt hogy védem meg magam szerintem ez a személyes döntésem. De egyébként nem tudtam róla hogy fejbe lettem lőve mivel ki fagytam az rp alatt. Több hozzá fűzni valóm nincs,várom a bíráló admin válaszát.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Ha te vagy a buli szervezője, miért kapnád elő a táncparkett kellős közepén a TEC9-et, a többi bulizó ember előtt? Ezzel be is zárhatják a rendvédelmisek a klubbot, teljesen nonszensznek tartom ezt a részét. Mivel gondolom ez egy legálisan műkődő klubb, akkor miért ne hívhatna rendőrt? Attól, mert illegál frakciós, és ennek a frakciónak a tulajdonában van egy legálisan műkődő klubb, attól nem egy ilyen eseményen kellene buknia mindent, ha elkapják, mert egy TEC-et ránt elő, mert gondolom a háttérben több illegális dologban is benne van a karaktered.
Az pedig egyáltalán nincs a helyén, hogy egy buliban kialakult konfliktus (verkedés) közepette TE, mint buliszervező előrántod az illegálisan tartott fegyvered, és a tömegben elkezdesz lövöldözni. Gondolom nem vagy egy terminátor, hogy ezt megtedd, főleg arra reflektálva, amit az előbb írtam a legálisan műkődő klubbra.
A panasz jogos, 120 perces jail lesz a szankciód mértéke, NonRP indokkal. Amennyiben van még bármi kérdésetek, nyugodtan felkereshettek.
Zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.