Panasztevő InGame neve:
► Leonidas Pernaskha ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Maximilian Schumacher ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Konfliktusba kerültünk a motorosokkal a Trezor nevű éjszakai szórakozó helyen, ahol is a panaszra tett emberünk egy portás/szervező volt. Szó-szót követett, már meg lettünk előtte fenyegetve, hogy szervezetünk egyik vezetője zsákban fog távozni a helyről, amennyiben nem megyünk el, mi ezt nem néztük jó szemmel és mi is elkezdtünk agresszívabban fellépni támadóink felé. Ekkor a panaszra tett játékos (Maximilian Schumacher) úgy gondolta, hogy oda jön felkóstolni nagyjából 10 embert. Tekintve, hogy a többiek már komolyan konflistusban voltak a motorosokkal úgy nagyjából 2-3 négyzetméteren a sarokba, így csak én voltam képes interaktálni a panaszra tett játékossal, aki rendőrök értesítésével fenyegetett. Nem tudom, hogy függ az össze, hogy ő rendőrt akar hívni, de egy-egy elleni küzdelemben ő nagyjából 40 szórakozó ember között a saját diszkójában elkezd lövöldözni és megölni engem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Grand Theft Auto San Andreas 2023.11.17 - 21.46.26.08.DVR - Trim
Watch "Grand Theft Auto San Andreas 2023.11.17 - 21.46.26.08.DVR - Trim" on Streamable.
streamable.com
Megjegyzés:
► A társával is volt egy hasonló eset az este folyamán, amelyet marcy intézett. Illetve Fallen próbálta volna kezelni az ügyet, de sajnos a másik fél már a kiérkezésekor nem volt fent a szerveren és ajánlotta a panaszkönyv nyitását. ◄