Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zsombi, Leonidas Garcia, 16 életévemet töltöm. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 17715 perc óta játszok a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kevesebb RP tudással rendelkező játékosok segítése a szerver életben. Nagyobb adminokra ront, kisebb kérdések megválaszolása, ezzel könnyebbítve munkájukat a szerveren. Játékosok kéréseinek továbbítása FőAdmin/SzuperAdmin felé! >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Adminisztrátorok megsegítése, ezzel is kevesebb felesleges PM-et kapnak a nagyobb rangon lévő adminisztrátorok.. Szeretném a szerveren töltött időmet hasznosan tölteni, ezáltal segíteni a játékosok gördülékenyebb játékmenetét. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem alkalmasnak mondhatom magam ennek a pozíciónak a betöltésére, sok időt eltudok tölteni a játékban, éjszaka is akár amikor nincsen online annyi adminisztrátor vagy adminsegéd. Ha esetleg olyan problémába ütközök amihez segítségre van szükségem a szerveren lévő adminisztrátor ismerőseim segítségére bármikor tudok számítani! >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponként az 5 óra a minimum, hétvégenként ez a szám emelkedhet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< A jó tulajdonságaim közé sorolható hogy könnyen fel találom magam bizonyos helyzetekben, nagyon könnyen tanulékony vagyok, szeretem a kihívásokat.
Rossz tulajdonságaim egyike hogy kritikus vagyok azokkal a dolgokkal amik számomra értéket képeznek, és azokból a legtöbbet kihozni! Bizalmatlan vagyok, nehezen építek ki bizalmi kapcsolatokat olyan emberekkel akiket nem ismerek régóta. Kissé türelmetlen vagyok, ha valami nem jön nekem össze egyből, elkezdem kicsit idegesebben csinálni az adott dolgokat.. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen ha lehetőség van rá kipróbálnám magam az adminisztrátori munkakörben. Érdekel a SEE szerverélet más szemléletből, megismerni az adminisztrátori szerepkört. Továbbá szeretnék tekintettel lenni a többi játékos játékélményének fokozásában. A játékosok enyhébb szabálysértéseire felhívnám a figyelmüket, hogy tanuljanak az esetből. Esetleg szankciót osztanék bizonyos esetekben. Szeretnék egy jó, összetartó közösség tagja lenni! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban megkérdezném van-e bármi fogalma a RolePlay-ről vagy a szerver szabályzatról, ha nincsen akkor elmondanám neki, hogy ez a szerver mire is alapul, aztán elküldeném neki a szerver szabályzatot, hogy olvasgassa, és ha bármi kérdése van a szabályzatból akkor kérdezzen nyugodtan, nehogy rosszul cselekedjen egy bizonyos RP szituáció folyamán. Majd elmondanám neki hogy az F1 gomb lenyomásával nagyon sok alapvető információt és segítséget megtalálhat. Elmondanám neki a fontosabb helyeket a szerveren, hol tud munkát felvenni, hol van a munka amit már felvett. Majd, hogy a HOME gomb lenyomásával előtudja hozni a karakter adatait, és az elerhető adminisztrátorokat, esetleges prémium pont vásárlási lehetőségeket. Majd belinkelnék neki egy Fórum topicot amelybe minden apróbb kérdésre választ talál ami érintheti őt a játékmenet folyamán! ( https://forum.see-game.com/index.php?threads/see-game-helpdesk-gy-i-k.132021/ ) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Első sorban megkérdezném tőle hogy miért szeretne egy vhspawnt, és ha jogos a kérése szólok egy adminisztrátornak hogy getelje el őt. Ha pedig csak szimplán kért egyet mert messze volt, akkor elmagyaráznám neki merre található az F11-es térképen belül.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben a fegyver prémium pontos, keress fel egy nagyobb adminisztrátort. Esetleg ha nem kapnál választ, küldj mégegy PM-et és írok adminsegéd chaten, ott hátha tudnak neked segíteni ez ügyben. Hogyha ezúttal sem sikerül elintézni akkor van lehetőséged fórumon( https://forum.see-game.com/index.php?forums/játékosra-való-panasztétel.28/ ) panasztételt tenni ez ügyben. >>
Utoljára szerkesztve: