Leonhard Hopkins jelentkézi lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
401
68
Nyíregyháza
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Leonhard Hopkins ~

[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Előző karakterem körülbelül 50-es szint környékén mozgott. A mostani 23-as szintű és 26137 játszott perccel rendelkezik. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~
v2jails.png

v2bans.png
~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni mert régen is voltam már a Nemzeti Adó- és vámhivatalnál illetve vonz is a munkájuk. Régen is nagyon jó csapat tagja lehettem és remélem most is bekerülök és nem fogok csalódni a csapatban. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Lassan 2-3 éves tapasztalattal tudom milyen szituációkat hogyan kezeljek, milyen nyugodtsággal. RP tapasztalatom is szerintem kellően megfelel hozzá. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Laci vagyok 17 éves. 2002-ben születtem, Nyíregyházán. Kisebb koromban mindig érdekelt minden olyan ami a rendvédelemmel kapcsolatos. Mára már mondhatni, hogy nemsokára feljövök, de már most próbálok felnőtten gondolkozni és előretervezni. Jelenleg a NYSZC-BDMKK tanulója vagyok. Még ez és 1 évem van még az iskolából utána pedig megyek Debrecenbe a Katasztrófavédelemhez. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Leonhard Hopkins ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1998 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Vállalatok, magánszemélyek pénzügyeinek figyelése. Határvédelem, San Fierro és környékének biztosítása, illegális cégek lekapcsolása illetve felszámolása ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megafonon felszólítom, hogy álljon félre a közlekedők akadályozása nélkül, állítsa le a motort majd szálljon ki a járműből. Ezután megnézem az MDC rendszerében, hogy van-e a gépjárművön valamilyen körözés/szabálysértés. Ezután oda sétálok hozzá bemutatkozok, hogy ki vagyok, honnan jöttem, miért állítottam meg és a jelvényszámom majd elkérem az okmányait amit ott a helyszínen egy telefonos rendszerrel megnézek. Ezután megkérdezem a diszpécsert a szolgálati rádióm használatával, hogy van-e valamilyen szabálysértés az adott illető nevén. Ha rendben van minden akkor átellenőrzöm a személygépjármű rakodóterét és átellenőrzöm, hogy az Elsősegélyláda megtalálható-e benne. Ezek után ha nincs szabálysértés, akkor elköszönök és haladok tovább ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ A jelenlegi állománytagok közül nincsen ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Többször is dolgoztam rendvédelmi szervnél, ahol nagyon jól eltudtam helyezkedni és összetartó csapat tagja voltam ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Adózók nyilvántartása, Illegális cégek lebuktatása és felszámolása, megbüntetése, Személygépjármű üldözésében való részvétel, Los Santos-t és San Fierro-t összekötő határ ellenőrzése, figyelése ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor használhatunk kényszerítő eszközt ha az illető megszegi illetve ellenáll és nem azt a dolgot cselekszi amire mi felkérjük. 3. felszólításra alkalmazunk kényszerítőeszközt felszólítással ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
leonhard-hopkins-oneletrajz.png
~

• Hűha
Reactions: Hayas

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Tömören mégis a lényeg le van írva a lapodban. Esetleg ha még egy pár mondatot láthatnánk az OOC bemutatkozásodban az remek lenne. TÁMOGATOM

• Imádom
Reactions: Kaseem

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Wáó , átolvasván lapodat megdöbbentem! Mindenre több mondatba is válaszoltál , fegyelmezettnek / érettnek tűnsz. Az IC önéletrajznál az egyedi kis szerkesztett lapod külön tetszik számomra! :) Én TÁMOGATOM a lapodat , sok sikert kívánok!
- Frank Wodbrook Járőrparancsnok Zászlós.

• Imádom
Reactions: Kaseem

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
401
68
Nyíregyháza
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Mi történt az előző karaktereddel?
Tamásiékkal úgy beszéltem meg, hogy mivel történt egy két dolog így az volt a feltétel, hogy karaktertörlés vagy marad minden ugyan úgy és a karaktertörlést választottam, hogy mindent újra fel tudjak építeni.

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Leonhard Hopkins!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.