- 2024. 10. 05.
- 12
- 2
- 26
- V4 karakter
- Leonell King
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Leonell King
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-119
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Harry Moore Őrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Drake Woods
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mitsubishi Lancer EVO X - P-061927
Körözést elrendelő neve:
Harry Moore
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.04.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
79 § Cserbenhagyás (CSH)
Az intézkedés részletes leírása:
2024.11.03 . Éppen az A-119 -s egységgel Járőrszolgálatot teljesítettem Harry Moore Őrmesterrel. Rádíón értesítettek minket, hogy erősítésre lenne szükség, amire mi egyből reagáltunk. Elindultunk a megadott kordinátára, Fény jelzéssel illetve hangjelzéssel.A szabálytalanul közlekedő Mitsubishi Lancer EVO X RSZ : P-061927- Jármű tulajdonos Drake Woods. Átvágott előttünk szabálytalanul, nekünk koccant melytől mi balesetet szenvedtünk, nem adva meg számunkra az elsőbbséget, Drake Woods úgy gondolta, hogy csak úgy tovább hajt a helyszínről. Ekkor adtuk ki a körözést. 2024.11.03.
A mai nap folyamán 2024.11.04 13:02 kor sikeresen elkapták a kollégák akik be is szállították nekem őt a kapitányságra, Ekkor levezettem az Egyes Kihallgatóba. Bemutatkoztam neki, rendfokozatom, illetve jelvényszámom. Ruházat átvizsgálást végeztem majd Elmondtam neki a jogait amikkel nem élt. Megmutattam neki a kamerafelvételt ami készült róla, természetesen a Jogosítványa bevonásra került.. Végig együttműködést mutatott, Elfogadta a vádakat, bevallotta, bocsánatot kért és elmondta , hogy tanult az esetből.Ekkor Elmondtam a vádat. CSH- Illetve pénzbüntetésnek az összegét mely 36000 Dollár. És a letöltendő börtönbüntetés hosszát. Mely 75 nap lenne, de ez esetben 30 nap .696-s jelvényszámmal adtam neki 60%-s enyhítést. Ekkor lekísértem a cellákhoz ahol meg kapta a börtönbüntetését.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Leonell King
Leonell King