Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Leon Marshall
Rendfokozat:
Törzszászlós [1235]
Egység főkódja és egységszáma:
A-228
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Marsha Lynn Őrmester
Leon Marshall
Rendfokozat:
Törzszászlós [1235]
Egység főkódja és egységszáma:
A-228
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Marsha Lynn Őrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Valentinos Stavridis
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.20.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.3 § Kábítószer birtoklás - Kereskedői tétel (26 vagy több gramm / darab) (IKBT)
82.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
80.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
Az intézkedés részletes leírása:
ADAM-228 egységében teljesítettünk járőrszolgálatot Lynn r.Őrmesterrel. Goldberg r.Főtörzsőrmester rádión vételezte egységünket, amire válaszolva majd reagálva csatlakoztunk a kihallgatáshoz, Rawlings r.Főtörzszászlóssal együtt.
A kihallgatás megkezdésekor érkeztünk a Dillmorei kirendeltséghez, amit megelőzően ismertették az előállítottal a jogait, melyek közül nem kívánt élni egyikkel sem.
A kihallgatást megelőzően átvizsgáltam a ruházatát, aminek eredményeképpen találtam nála több, ismeretlen eredetű, kábítószer gyanús, kézzel sodort cigarettát, valamint egy élesnek tűnő TEC-9 fegyvert. Ezeket lefoglaltuk, majd továbbítottuk a ballisztikai technikusoknak, valamint a kábítószergyanús anyagokat a labortechnikusoknak.
A férfi elmondása szerint : A fegyvert azért vette magához, mert halálos fenyegetést kapott aznap, korábban a zálogházasnál BlueBerryben, amitől megrémülve megakarta védeni magát. A cigaretta pedig úgy került hozzá, hogy amikor a Nemzeti Nyomozóiroda nyomozói épp rajta ütöttek, egy autót akart megvásárolni amivel próbaúton voltak az eladóval. Mikor megjelentek a nyomozók, nemes egyszerűséggel a kezébenyomta azokat, majd annyit mondott "...engem köröznek, ezt vedd el tőlem! " - aminek eleget is tett.
Kérdéseinkre igyekezett válaszolni, ellenben a valóság alapja megkérdőjelezhető volt, mivel a próbakörön lévő autó tulajdonosát ellenőriztük és semmilyen elfogatóparancs nem volt kiadva ellene.
A kihallgatás végéig nem merült fel több kérdése, egyéb igényét nem jelezte felénk.
Ballisztikai jelentés
~ Leon Marshall által benyújtott bűnjel vizsgálatának jelentése
A vizsgálat során megállapítást nyert az a tény, hogy a beküldött bűnjelként szereplő fegyvernek látszó tárgy, megerősíthetően valódi és emberiélet kioltására alkalmas.
#See-city Rendőrség Ballisztikai jelentése - #759
Labortechnikai jelentés
A kémiai vizsgálat megerősítette, hogy minden szál cigaretta vizsgálata pozitív volt marihuána tesztre. A szerbódítóhatású, tompítja az agyiműködést, valamint hamis, érzékszervi inputot okozhat a felhasználónál.
#See-city Rendprség Labortechnikai jelentése - #859
A kihallgatást követően a fogdába kísértük ahol megkezdődött a rabosítási folyamata, melyet nem próbált meg hátráltatni, igyekezett együttműködő maradni.
A rabosítási folyamatot követően a cellákhoz kísértük.
Az óvadékhozvaló jogát biztosítottam számára, valamint az együttműködésre való hajlam tanusítása végett további [-40%]-al csökkentettem a letöltendő börtönbüntetési idejét.
Büntetését 2024.09.20.-án megkezdte.
Valentinos Stavridis
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.20.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.3 § Kábítószer birtoklás - Kereskedői tétel (26 vagy több gramm / darab) (IKBT)
82.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
80.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
Az intézkedés részletes leírása:
ADAM-228 egységében teljesítettünk járőrszolgálatot Lynn r.Őrmesterrel. Goldberg r.Főtörzsőrmester rádión vételezte egységünket, amire válaszolva majd reagálva csatlakoztunk a kihallgatáshoz, Rawlings r.Főtörzszászlóssal együtt.
A kihallgatás megkezdésekor érkeztünk a Dillmorei kirendeltséghez, amit megelőzően ismertették az előállítottal a jogait, melyek közül nem kívánt élni egyikkel sem.
A kihallgatást megelőzően átvizsgáltam a ruházatát, aminek eredményeképpen találtam nála több, ismeretlen eredetű, kábítószer gyanús, kézzel sodort cigarettát, valamint egy élesnek tűnő TEC-9 fegyvert. Ezeket lefoglaltuk, majd továbbítottuk a ballisztikai technikusoknak, valamint a kábítószergyanús anyagokat a labortechnikusoknak.
A férfi elmondása szerint : A fegyvert azért vette magához, mert halálos fenyegetést kapott aznap, korábban a zálogházasnál BlueBerryben, amitől megrémülve megakarta védeni magát. A cigaretta pedig úgy került hozzá, hogy amikor a Nemzeti Nyomozóiroda nyomozói épp rajta ütöttek, egy autót akart megvásárolni amivel próbaúton voltak az eladóval. Mikor megjelentek a nyomozók, nemes egyszerűséggel a kezébenyomta azokat, majd annyit mondott "...engem köröznek, ezt vedd el tőlem! " - aminek eleget is tett.
Kérdéseinkre igyekezett válaszolni, ellenben a valóság alapja megkérdőjelezhető volt, mivel a próbakörön lévő autó tulajdonosát ellenőriztük és semmilyen elfogatóparancs nem volt kiadva ellene.
A kihallgatás végéig nem merült fel több kérdése, egyéb igényét nem jelezte felénk.
Ballisztikai jelentés
A vizsgálat során megállapítást nyert az a tény, hogy a beküldött bűnjelként szereplő fegyvernek látszó tárgy, megerősíthetően valódi és emberiélet kioltására alkalmas.
#See-city Rendőrség Ballisztikai jelentése - #759
Labortechnikai jelentés
A kémiai vizsgálat megerősítette, hogy minden szál cigaretta vizsgálata pozitív volt marihuána tesztre. A szerbódítóhatású, tompítja az agyiműködést, valamint hamis, érzékszervi inputot okozhat a felhasználónál.
#See-city Rendprség Labortechnikai jelentése - #859
A kihallgatást követően a fogdába kísértük ahol megkezdődött a rabosítási folyamata, melyet nem próbált meg hátráltatni, igyekezett együttműködő maradni.
A rabosítási folyamatot követően a cellákhoz kísértük.
Az óvadékhozvaló jogát biztosítottam számára, valamint az együttműködésre való hajlam tanusítása végett további [-40%]-al csökkentettem a letöltendő börtönbüntetési idejét.
Büntetését 2024.09.20.-án megkezdte.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$258,000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
114 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$258,000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
114 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
TEC9 (x1)
Füves cigi (x34)
9x19mm (x70)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$154,599
TEC9 (x1)
Füves cigi (x34)
9x19mm (x70)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$154,599
Aláírás:
Leon Marshall r.Törzszászlós
Leon Marshall r.Törzszászlós
Utoljára szerkesztve: