Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Leon Marshall Rendfokozat:
Főtörzszászlós [1235] Egység főkódja és egységszáma: BRAVO-1 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
James Richalison Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.12. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 53.4 § Garázdaság - Felfegyverkezve (GRFF) Az intézkedés részletes leírása: BRAVO-1 egységét alakítottam meg, Civil Rendészeti járőrszolgálat teljesítése céljából. Schaumann r.Zászlós vételezett szabadegységért, mialatt Blueberryben a gyakran látogatott zálogházas parkolóban szanítéc feladatkört látott el. Schaumann beszámolt nekem, hogy míg Ő egy sérültet látott el, egy feldúlt, fiatal férfi egy csákány segítségével, közvetlenül mellette ütni kezdte az autót, ezzel kárt okozva benne. Schaumann elfogta a férfit, majd előállítás céljából a főkapitányságra szállította, ahol át vettem a személyt.
Kihallgatásának megkezdése előtt ismertettem vele a jogait, melyek közül egyikkel sem kívánt élni.
Arra a kérdésemre, hogy miért kezdte el ütlegetlni a csákánnyal a szolgálatigépkocsit azt felelte: Nagyon rossz napja volt, dühében tette, megpróbálta levezetni valahogyan. Édesapja halála rendkívül megrendítette, ami felgyülemlett benne és így próbálta meg levezetni feszültségét.
Az eljárás alatt többszöris kifejezte sajnálatát a tettei miatt, többször hangoztatta, hogy sajnálja, valamint elnézést kérne a megrongált szolgálatiautóért felelős személytől is.
Kihallgatása végégig nem merült fel egyéb kérdése, további igényét nem jelezte felém.
Kihallgatását követően a fogdába kísértem, ahol megkezdtem a rabosítási eljárást, melyet nem próbált meg hátráltatni, végig együttműködő maradt.
Fiatalkorát figyelembe véve, az elkövetett bűncselekmény, pénzbeli büntetést nem állapítottam meg az esetében. (( LVL3 )) Az óvadékhoz való jogát, a fentebb említett jogszabály alapján, a BTK. - ellenére megtagadtam tőle.
Büntetését 2025.02.12.-én megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $1 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 60 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Leon Marshall Rendfokozat:
Főtörzszászlós Egység főkódja és egységszáma: BRAVO-1 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Allarico Andretti Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Aksel Olsen Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.12. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 116 § ATM Rablás (ATMR) Az intézkedés részletes leírása: BRAVO-1 egységében teljesítettem Civil Rendészeti járőrszolgálatot Al.Andretti r.Őrmesterrel karöltve, mikor társszerveink vételeztek erősítés után, Marina térségében, ahol egy aktív ATM-rablás zajlott éppen. Erre válaszolva, majd reagálva a helyszínre siettünk.
Kiérkezve a helyszínre, a Terrorelhárítási Központ kommandósai éppen egy fegyveresekből álló csapattal vívtak tűzharcot, amit másodpercekkel azután, hogy megérkeztünk likvidáltak.
Az ATM-hez közelérve ott találtunk egy férfit, aki éppen az ATM-et próbálta feltörni. Éppen akkor értünk oda, mikor sikerült feltörnie, de a bankautómata tartalmát nem birtokolta tovább néhány másodpercnél. A kazettákat a földre tette, majd megadása jeléül kezeit az égbe emelte és a földrefeküdt.
Azonnal kényszerítőeszközhöz folyamodtam, minek segítségével elfogtuk a férfit. A helyszínen tartott ruházat átvizsgálása eredménytelenül zárult.
Továbbra is fenállt a veszélye a külsős támadásnek, így az elfogott személyt az autóba ültettem, míg Andretti a pénzkazettákat helyezte tároló tasakokba és pakolta a szolgálati autónkba.
Másodpercek alatt végeztünk és elindultunk a kapitányság felé előállítás céljából.
Kihallgatás megkezdése előtt ismertettük vele a joagait, melyek közül egyikkel sem kívánt élni.
Az előállított elmondása szerint: Könnyű pénzszerzés céljából akartak kifúrni az ATM-et, de -állítólag- Ő neki csak annyi volt a dolga, hogy a pénzkazettákat kiszedje, nem bíztak rá lővegyvert, se semmilyen fegyvert. Kérdésemre - miszerint, milyen gépjárművekkel érkeztek a helyszínre - nem kívánt válaszolni.
A kihallgatása aránylag rövidre sikerült, Önként elismerte a felelősségét a rablásban, valamint annak előkészületeiben, az eljárás alatt végig együttműködő volt. Kihallgatása végégig nem merült fel több kérdése, egyéb igényét nem jelezte felénk.
Kihallgatását követően a fogdába kísértük, ahol megkezdtük a rabosítási folyamatokat, amikben továbbra is együttműködő maradt.
Rabosítását követően a cellákhoz kísértük.
Az óvadékhoz való jogát az elkövetett bűncselekmény sorozat, valamint a BTK alapján megtagadtuk tőle, azonban a közlékenységére, valamint az együttműködésére való tekintettel, büntetési tételeinek mint egy [-40%]-át elengedtük.
Büntetését 2025.02.12.-én megkezdte. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $64,800 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 36 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Pénzkazetta (x5) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: $2,000,000