Leon Marshall Főtörzszászlós jelentései [02.10 - 02.16]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DoLeN

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 12.
155
59
26
Budapest
V4 karakter
☆ Leon Marshall ☆
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Leon Marshall
Rendfokozat:
Főtörzszászlós [1235]
Egység főkódja és egységszáma:
BRAVO-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
James Richalison
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.12.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
53.4 § Garázdaság - Felfegyverkezve (GRFF)
Az intézkedés részletes leírása:
BRAVO-1 egységét alakítottam meg, Civil Rendészeti járőrszolgálat teljesítése céljából. Schaumann r.Zászlós vételezett szabadegységért, mialatt Blueberryben a gyakran látogatott zálogházas parkolóban szanítéc feladatkört látott el. Schaumann beszámolt nekem, hogy míg Ő egy sérültet látott el, egy feldúlt, fiatal férfi egy csákány segítségével, közvetlenül mellette ütni kezdte az autót, ezzel kárt okozva benne. Schaumann elfogta a férfit, majd előállítás céljából a főkapitányságra szállította, ahol át vettem a személyt.
Kihallgatásának megkezdése előtt ismertettem vele a jogait, melyek közül egyikkel sem kívánt élni.
Arra a kérdésemre, hogy miért kezdte el ütlegetlni a csákánnyal a szolgálatigépkocsit azt felelte: Nagyon rossz napja volt, dühében tette, megpróbálta levezetni valahogyan. Édesapja halála rendkívül megrendítette, ami felgyülemlett benne és így próbálta meg levezetni feszültségét.
Az eljárás alatt többszöris kifejezte sajnálatát a tettei miatt, többször hangoztatta, hogy sajnálja, valamint elnézést kérne a megrongált szolgálatiautóért felelős személytől is.
Kihallgatása végégig nem merült fel egyéb kérdése, további igényét nem jelezte felém.
Kihallgatását követően a fogdába kísértem, ahol megkezdtem a rabosítási eljárást, melyet nem próbált meg hátráltatni, végig együttműködő maradt.

4533e3d9f45823af7876086f8e9c94bb.png

Fiatalkorát figyelembe véve, az elkövetett bűncselekmény, pénzbeli büntetést nem állapítottam meg az esetében. (( LVL3 ))
Az óvadékhoz való jogát, a fentebb említett jogszabály alapján, a BTK. - ellenére megtagadtam tőle.
Büntetését 2025.02.12.-én megkezdte.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$1
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
60 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Leon Marshall r.Főtörzszászlós
lablec.png

DoLeN

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 12.
155
59
26
Budapest
V4 karakter
☆ Leon Marshall ☆
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Leon Marshall
Rendfokozat:
Főtörzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:
BRAVO-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Allarico Andretti Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Aksel Olsen
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.12.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
116 § ATM Rablás (ATMR)
Az intézkedés részletes leírása:
BRAVO-1 egységében teljesítettem Civil Rendészeti járőrszolgálatot Al.Andretti r.Őrmesterrel karöltve, mikor társszerveink vételeztek erősítés után, Marina térségében, ahol egy aktív ATM-rablás zajlott éppen. Erre válaszolva, majd reagálva a helyszínre siettünk.
Kiérkezve a helyszínre, a Terrorelhárítási Központ kommandósai éppen egy fegyveresekből álló csapattal vívtak tűzharcot, amit másodpercekkel azután, hogy megérkeztünk likvidáltak.
Az ATM-hez közelérve ott találtunk egy férfit, aki éppen az ATM-et próbálta feltörni. Éppen akkor értünk oda, mikor sikerült feltörnie, de a bankautómata tartalmát nem birtokolta tovább néhány másodpercnél. A kazettákat a földre tette, majd megadása jeléül kezeit az égbe emelte és a földrefeküdt.
Azonnal kényszerítőeszközhöz folyamodtam, minek segítségével elfogtuk a férfit. A helyszínen tartott ruházat átvizsgálása eredménytelenül zárult.
Továbbra is fenállt a veszélye a külsős támadásnek, így az elfogott személyt az autóba ültettem, míg Andretti a pénzkazettákat helyezte tároló tasakokba és pakolta a szolgálati autónkba.
Másodpercek alatt végeztünk és elindultunk a kapitányság felé előállítás céljából.
Kihallgatás megkezdése előtt ismertettük vele a joagait, melyek közül egyikkel sem kívánt élni.
Az előállított elmondása szerint: Könnyű pénzszerzés céljából akartak kifúrni az ATM-et, de -állítólag- Ő neki csak annyi volt a dolga, hogy a pénzkazettákat kiszedje, nem bíztak rá lővegyvert, se semmilyen fegyvert. Kérdésemre - miszerint, milyen gépjárművekkel érkeztek a helyszínre - nem kívánt válaszolni.
A kihallgatása aránylag rövidre sikerült, Önként elismerte a felelősségét a rablásban, valamint annak előkészületeiben, az eljárás alatt végig együttműködő volt. Kihallgatása végégig nem merült fel több kérdése, egyéb igényét nem jelezte felénk.
Kihallgatását követően a fogdába kísértük, ahol megkezdtük a rabosítási folyamatokat, amikben továbbra is együttműködő maradt.
Rabosítását követően a cellákhoz kísértük.

871a23a6d7afcbf5b506c4de3f6fcb1b.png

Az óvadékhoz való jogát az elkövetett bűncselekmény sorozat, valamint a BTK alapján megtagadtuk tőle, azonban a közlékenységére, valamint az együttműködésére való tekintettel, büntetési tételeinek mint egy [-40%]-át elengedtük.
Büntetését 2025.02.12.-én megkezdte.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$64,800
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
36 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Pénzkazetta (x5)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
3698f2d84157b6af14fe04dcc92a499e.png

Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$2,000,000

Aláírás:
Leon Marshall r.Főtörzszászlós
lablec.png

TNMTRoli

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 17.
780
703
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Rendben vannak a jelentései.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.