Leon jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lepesindul

skelly
2019. 01. 10.
736
3 272
V4 karakter
Randy Willer
LV karakter
Daniel Colson
gmodleva.png

Játékbeli,és forum neved:
A szerveren Kenzo Raniero a nevem, a forumon pedig Leon.

Előző fórum neveid:
Ezen a forumon leva5789 volt a nevem, a régebbi forumon lévőre nem emlékszem már,
de szerintem az akkori IG nevem lehetett (Leonetto Vitale).

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?:
A szerverre 2016 áprilisában regisztráltam. A régi forumra is ezidőtájt regisztrálhattam,
talán pár hónap eltérés lehet a kettő dátum közt.

Miért válasszunk téged a csapatban?

Saját belátásom szerint maximalista vagyok. Amit szeretnék, azért küzdök és a maximumot
adom, amíg az elém kitűzött célt el nem érem. A szerveren töltött időm nagy részét rend-
védelmi frakciókban töltöttem. Nyílt lehetőségem azt kitapasztalni, hogy milyen is igazán
csapatba dolgozni, milyen együtt tevékenykedni olyan emberekkel, akiket aznap ismertem meg.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?

Pár hónapja volt szerencsém megismerni @wex -et aki Las Venturas forumon tevékenykedik.
TS-en töltött közös órákban sokszor mesélt nekem a moderátor életről és nagyon szimpatikussá
vált. Legjobban ő inspirált arra, hogy megírjam ezt a lapot.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Naponta olyan 2-3 órát olvasgatom a forumot. Iskolai szünetekben, vagy akár a buszmegállóban.
Nehéz megmondani pontosan, viszont szerintem hellyel-közzel ennyi időt tölthetek naponta a
forumon.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem TeamSpeak-el, napi szinten használom.

Jelenleg a Terrorelhárítási központ csapatát erősítem:

A frakcióban a kezdetekben 2.5 hónapot töltöttem, kis szünet
után visszajöttem a frakcióba és négy hónapja vagyok itt meg-
szakítás nélkül.
• A frakcióban töltött idő alatt egy caracter dev-et is vezettem,(
link)
viszont a haveromat, akivel csináltuk kirakták, így a motiváció is
elvészett.

A szerveren még kettő fontosabb mérföldkő volt:

• A Nemzeti Adó-és Vámhivatal, amiben ~ 11 hónapot töltöttem.
• Tambovskaya Bratva, melyben ~ 7 hónapot töltöttem.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban bemutatnám neki a szabályzatot, mivel a szabályok betartása nélkül könnyedén eshet bele hibákba.
Megtanítanám, hogy hogyan használja helyesen a mintákat, mivel kezdők számára a BB kódok könnyen fejtörést okozhatnak.
Végső sorban, pedig megmutatnám neki a kérdések topicot, ahol a benne felmerült kérdéseket feltudja tenni a közösségnek.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
A SGS szerverei közül csak a V3-on játszok aktívan, ez a fő szerverem, ezen töltöm a legtöbb időt.
Forumok közül is csak ezt olvasom, illetve a chatboxot, tehát számomra egyértelmű az, hogy itt szeretnék
moderátori tevékenységeket folytatni.

Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnos a csapaton belül nem nagy az ismerettségi köröm. Talán @BenceV3 és @Teknős az, akit megtudnék említeni,
akiket még 2018/2019-ben ismertem meg a NAV-ban. Sajnos nem tartom velük a kapcsolatot már.

Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Sziasztok...Leventének hívnak, és 2003-ban születtem. Májusban töltöm a 18. életévemet. Egy Bács-
Kiskun megyei kis faluban élek, és a közelben lévő város iskolájában tanulok. Programozónak tanulok,
ez már-már a hobbimmá is vált. Terveim szerint ezzel szeretnék továbbtanulni. Sajnos a közlekedés
eléggé gyatra buszok terén a falumba, így nem ritka az sem, hogy 45 perceket, vagy egy órákat kelljen
várnom a buszmegállóban, ilyenkor telefonomon görgetem a forumot. Hobbim a különböző számítógépes

számítógépes játékokkal való játszás. Gép előtt töltött időm nagy részét a SeeMTA veszi el, melyen
áprilisban már 5 éve játszom. A szerveren közel 300.000 percem van, ezt a sok-sok időt szinte mindig
frakciókban töltöttem. Szerencsére sok emberrel megismerkedhettem ez idő alatt, és jó barátokat
szerezhettem, akikkel nap mint nap tartom a kapcsolatot TS-en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.