Elutasítva Leon C Teal --> Fa/Sa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rombolo999

Újonc
2020. 03. 26.
6
2
Lajosmizse
V4 karakter
Samson Armando
LV karakter
Leon C Teal
V2 karakter
Radar Nazi
zoldlogo.png

Neved:
< Leon C Teal >

A ban idõpontja:
< 2017-11-07 >

A ban idõtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Calvin >

A ban oka:
< Kaszinó DM, Súlyos OOC stílus, PM-ben tanusított stílus. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Meggondolatlanul cselekedtem, intelligenciám rossz célokra használtam. Ez nem helyes, de megbûnhõdtem érte és készen állok hasznos tagja lenni újra a közösségnek azert, hogy a jõvõbeli cselekedeteim csak hozzáadhassanak a szerver színvonalához és ne negatívan érintse azt. Célom beteljesítése érdekében eltökélt vagyok és bármit megteszek. Fejlesztem az elmém, hogy felülkerekedjek az alávalókon és késõbb tudásom átadhassam játékostársaimnak. UCP-men sajnos vannak rég múltból származó feljegyzések amiket még az idõ se szépítene meg de úgy vélekedem hogy mindenki volt kezdõ és követett el hibákat. Olykor nagyobbakat vagy kisebbeket de ezekbõl mindig tanulni tudott legalábbis idõvel rájött hogy nem jót cselekszik aminek súlyos következményei lesznek . Az én esetemben elõbb következett be mint hogy feleszméljek vétségeimre. Több mint 2 év elteltével megtanulva kellõen a leckét ezen bûneimbõl alkalmasnak tartom az idõt hogy bizonyítsam a játékosok és adminisztrátorok felé hogy igenis javulótendenciát tudok mutatni a játékstílusomban és már nem esek ugyan abba a hibába mint régen. Számtalan roleplay-jel kapcsolatos tudást sikerült elmélyítenem testvér szervereken, de csábító hangulata és berendezkedései miatt a SeeMTA Las Ventouras-t érzem hozzám a legközelebbihez állónak. >

• Tetszik
Reactions: aFülöp
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.