Leo Zangara- Tanaka Kado [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
707
3 911
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Leo Zangara

Panaszra tett személy InGame neve:
Tanaka Kado

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp, ütköztünk erre kinevet minket...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
bíráló adminnak küldöm

Megjegyzés:
nincs

Heteroflex

Újonc
2023. 06. 19.
9
44
21
V4 karakter
Tanaka Kado
LV karakter
Tanaka Kado
Elözmény az én részemröl gyorsitottam majd ti is, ha nem satuzok le a domb közepénél nagyjábol olyan szépen telibe vertétek volna ami éppen jött mint a huzat, vagy rosszabbik esetbe énis kaptam volna belöle

Heteroflex

Újonc
2023. 06. 19.
9
44
21
V4 karakter
Tanaka Kado
LV karakter
Tanaka Kado
"bele repültetek egy házba" ez még külső szemmel is vicces nem, hogy ugy hogy elötte rám gyorsitottatok (ironikusan miután én elkezdtem) és ha nem satuzok akkor gatya nektek. Az hogy utána nem mentem oda hanem az utról toltam egy xD-t (kocsiban) az meg csakis az én döntésem volt mert ha nem engedlek be, Rigó nem fütyült volna.

• Menő
Reactions: R3pt1L3

Heteroflex

Újonc
2023. 06. 19.
9
44
21
V4 karakter
Tanaka Kado
LV karakter
Tanaka Kado
Nyilvan ha látod hogy gyorsitok rám gyorsitasz olyan helyzetbe hogy nem látod ha szembe jönnek, kicsikét kedves voltam mert le satuztam hogy be férjetek ha ezek után fájt egy kis xD ami történetesen kocsiban zárt ablaknál történt és nem ugy hogy oda mentem a pofátokba hogy "xD" hanem ut másik oldalárol ahol 2 msnél többet se álltam.

• Fájdalmas
Reactions: arzen

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 788
10 486
20
V4 karakter
glen gehrke
Elkértem Leotól a teljes videót, és, hogy milyen interakciótok volt az ütközés előtt, mert a válaszokból egyértelmű volt, hogy nem csak egy egyszerű kinevetés volt.

Vannak olyan esetek, amikor belefér a realitás kereteibe, hogy kinevessen egy másik játékos egy balesetet. Azonban az, hogy egyszer kielőzött Téged nagyobb sebességgel, nem tartozik ezek közé.
Nevess egyet a számítógép előtt, de a játékon belül nem kell XD-zned.
Főleg úgy, hogy a karaktered nem tudja, hogy milyen sérülést szenvedtek a kocsiban ülők.

A panasz jogos, Tanaka büntetése 120 perc adminjail lesz a szerveren nonRP miatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.