Leo Magnuson - Drake Barnes [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lyall

Újonc
2023. 11. 27.
24
134
V4 karakter
Hakan Dahlstrom
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Leo Magnuson

Panaszra tett személy InGame neve:
Drake Barnes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP. A videón látszik, hogy előszőr lesokkolt, amivel semmi probléma sincsen. Viszont miközben a társam lőtt felé, amint vége lett az első sokkolásnak, kezemben még a fegyver volt, és miközben a társam lőtt felé, ő kijött a fedezéke mögül, éles fegyverét eltéve, csak hogy ismételten lesokkoljon. Szerintem ez nonszensz, hogy ropognak a fegyverek, látja, hogy meg is álltam (Mivel tisztában vagyok azzal, hogy az nem RP-s, hogy amint vége a sokkoló hatásánank, már lövök rá), ő meg a fedezéke mögül kijön, élest eltéve, hogy lesokkoljon.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

adrake

elégtelen
2019. 01. 10.
725
1 680
22
Miskolc
www.youtube.com
V4 karakter
drake barnes 🌻
LV karakter
ezekiel torres 🌻
Haliu. :giggle:
Fedezékbe voltam a második sokkolásnál is, a heli takart a társadtól.
Nyilván nem fogom hagyni, hogy amíg vele kell foglalkoznom, addig te oldalról ledarálj - sehol nincs leírva, hogy ne sokkolhatnék rád kétszer. Tekintettel mindenre, még minimumot is kaptál, és nem számoltam fel olyan dolgokat, amik fokozhatták volna a büntetésedet. Ha nem sokkolok, gyakorlatilag öngyilkosságot követek el, amit tilt a szerver szabályzata.

itt az eset az én szemszögemből is:

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 474
4 456
V4 karakter
Mesa Varela
Alapvetően nincsen probléma, ha többször sokkolsz le valakit. Itt leginkább azzal van a probléma hogy nem mérlegelted helyesen ezt a szituációt, nem gondolkodtál eleget. Az illegálosnak lejárt a sokkolás animációja, a fegyvere még láthatóan a kezében volt, közben lőttek is téged és még futottak is rád.

Ennél a helyzetnél nem oké, hogy egy sokkolóra váltasz. Persze most a szerveren nincsen konkrét elővétel animációja, viszont ez nem így működik hogy a kezedbe varázsolsz egy sokkolót amivel lereagálhatatlan idő alatt meglövöd az embert ismét miközben ilyen dolgok történnek körülötted.

Összességében kapod a lövéseket minden irányból, szinte örülsz hogy még élsz abban a szituációban. Ha a karaktered biztonsága számítana is valamit, akkor lehet inkább lelövöd az illegálost, minthogy vele is foglalkoznod kelljen ha még támadnak is téged. De nem varázsolsz elő egy sokkolót miközben a kezében fegyver van úgy, hogy lőnek is rád.. Amennyiben több rendőr lett volna melletted akkor nem lett volna ez problémás, de ezt így soloban végignyomni egyáltalán nem egy olyan dolog ami elnézhető.

Ilyen helyzetben nem reális fegyverről sokkolóra váltani, így egy 120 perces NonRP címszóval ellátott szankció fog kiosztásra kerülni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.