- 2019. 01. 11.
- 39
- 24
- V4 karakter
- Leo De Antonio
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Koda Attila.14 éves vagyok,nem sokára töltöm a 15-öt >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 41994 >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok eligazítása,kisebb kérdésekre válaszol a játékosoknak.Adminok megsegítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném az adminok munkáját megsegíteni,és a kezdő játékosoknak segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Miért pont engem?Mivel napi szinten fent vagyok sokat tudok aktív lenni.Ez által többet tudok segítséget nyújtani a kezdő éppen valamit nem tudó játékosoknak.Persze tudok csapatban dolgozni >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Kb napi 7-8-9 órát tudnék de ez attól is függ délelőtt mit csinálok. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam. https://imgur.com/WhWso6h >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Mióta játszok a szerveren eddig csak 3 jailom volt. https://imgur.com/IUwxexT >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív
-Jó fej
-megértő
-jó a humor érzékem
Negatív
-Vélmény kimondó
-egyszer kétszer bunkó
-Lusta >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Eznem kérdéses hogy igen.Szeretnék a játékosoknak nagyobb térben segíteni.A többi admin munkájának megsegítése.Egy jó csapatba tartozni.A szerver segítése.Szeretném bővíteni a baráti körömet. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< /vá xy Szia,ahogy ledobott reptérre béreljen egy járművet.Onnan menjen el városházára majd vegyen fel egy munkát.Ajánlanám neki az áruszállítót majd menjen el a térképen jelölt kis furgon ikonhoz.Vegyen fel egy munkájárművet a kék cp-be.A munka kérédei iránt az adott munkától függ. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá xy Szia,mivel én még csak egy SGH vagyok ebben nem tudok segíteni.Ezzel keress egy nagyobb admint! >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá xy Szia,mivel még csak SHG vagyok ez ügyben nem tduok segíteni.De segítek annyit ha éhen/szomjan haltál ez IC ügy.Amennyiben lelőttek elütöttek és van róla bizonyítékod keress fel egy nagyobb admint admin. >>