/lenyomoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Hello,
egy rövid és tömör ötlet/kérés lenne a /lenyomoz paranccsal kapcsolatban. Jelenlegi formájában, ha egyszer bemértek, a jel addig rajtad marad, amíg nem relogolsz vagy épp le nem szedik rólad. Ergo hiába dobod ki a telefonod a kukába, ugyan úgy követni fognak téged, mert ők nem kapnak erről információt. Egyetlen lehetőséged, ha írsz egy adminnak, hogy üzenjen nekik. Ezzel annyi a probléma, hogy sokszor 10 perceket kell várni, hogy ráérjen valaki és szóljon nekik, ami még mindig nem száz százalékos megoldás, mert ha bárki is rajtad felejti, akkor kialakuhatnak érdekes szituációk, amikor ők "pont arra járnak". (De persze ilyet nem feltételezünk.)

Az ötlet lényegében annyi lenne, hogy a telefon kidobásával vegye le a bemért személyről a jelet. Illetve a nyomozókat is arra kérném, hogy a következő frakció fejlesztésükbe írják bele ezt az ötletet, hogy legyen létjogosultsága és fairplay legyen. @Zane @Louise @JOSH. @Michael Fairburn

Értelmes hozzászólásokat várnék, nem a rendvédelem-illegál harcot.

Utoljára szerkesztve:

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 131
4 554
V4 karakter
Jamie de Martel
Természetesen változtatni kéne rajta, viszont ezzel nem szokott olyan hosszú adminügy lenni, sokszor admin sincsen jelen. Elkérjük a logot, hogy kidobta a telefont és elmegyünk a helyszínről, ettől függetlenül jól jönne ennek a kijavítása.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Természetesen változtatni kéne rajta, viszont ezzel nem szokott olyan hosszú adminügy lenni, sokszor admin sincsen jelen. Elkérjük a logot, hogy kidobta a telefont és elmegyünk a helyszínről, ettől függetlenül jól jönne ennek a kijavítása.

Nagyon helyes, de nem mindenki csinálja ezt. Én például szét spammeltem az ooc chatet, de egyáltalán nem hatotta meg, így kénytelen voltam adminnak szólni.

Illetve ha elbújik a menekülő fél valahová, miután kidobta a telefont, a nyomozó pedig annyit mond, hogy igazából nem a telefon alapján jött, hanem követte, akkor nincs mit csinálni.

• Tetszik
Reactions: tyangels555

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
23
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Teljes mértékben támogatni tudom az ötletet, így is elég sok dolog szül adminügyet, ne kelljen ilyen apróság miatt is admint hívni (vagy relogolni).

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
viszont ezzel nem szokott olyan hosszú adminügy lenni, sokszor admin sincsen jelen
Hát sajnos nekem a rendvédelemmel kapcsolatban inkább az a tapasztalatom, hogy OOC csak annyit látok, hogy IC ügy bármi problémám is legyen, termesztésen tisztelet a kivételnek.
Hiszen néha ezeknek az admin ügyeknek az a vége, hogy nem a jel miatt voltak arra, csak véletlen :)
Egyszerűbb lenne, ha lekerülne a jel és téma letudva nincsenek félre értések. ---> Támogatom

JOSH.

Cortez
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 742
2 774
Budapest
V4 karakter
Joshua F. Cortez
Felesleges erről többet irni. Hivsz admint vagy ha oda mennek akkor elküldöd a logot és elmennek.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Eldöntjük mi hogy mit irunk bele de köszi a tanácsot.

Remek hozzáállás egy leader részéről. Így már értem, hogy eddig miért nem került be. Bár ha egy új kocsi modot tudtok kérni, akkor nem igazán értem, hogy ezt miért olyan nehéz beleírni. Egyértelműen egy olyan dolog, ami javítást igényelne.

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 131
4 554
V4 karakter
Jamie de Martel
Elsőnek a lenyomoz parancsnál azt kéne javítani, ha intibe megy be ,akkor az inti előtt mutassa és ne Rióban, számunkra ez ami a legtöbb gondot okoz, viszont ha jól tudom erre is azt írták ,hogy nem megvalósítható. A ti kérésetek egy olyan ötlet, ami javításra vár, viszont meg lehet oldani admin által, illetve nekünk is elég ha elküldöd a logot nem feltétlen kell hozzá admin. A lenyomozást általában olyan helyzetekben, amikor véleményünk szerint kidobhatta vagy lerakhatta már a kocsiba a telefont, újra benyomjuk és ha nem tudjuk bemérni, akkor jelezzük a további egységeknek ,hogy kapcsolják ki a lenyomozást. Amit én felhoztam példának az nem ilyen egyszerű, mint amit ti leírtatok ebben a példában.Az itt felmerült ötletet esetek legtöbb százalékában sima playerek között is sikerül megoldani, máskor meg egy adminnak pár percre oda kell jönnie, nem feltétlen ez a prioritás most. Több éve így működik eddig is tudtunk mellette így RPzni, viszont nem lesz senkinek hátránya belőle ha javítják ez tény és való.

@Nyilas , egyszer nem került ezek miatt még player hátrányba és nem is fog, meglehet normálisan is beszélni általában az ebből adódó ügyeket, de köszönjük a kulturált véleményalkotásod...

• Tetszik
Reactions: Kyle és Ivano

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Szándékosan nem oda nyitottam 2 okból kifolyólag. Egyrészt, itt több esélyét láttam a mielőbbi bekerüléshez, másrészt azt feltételeztem, hogy a leaderek hajlandóak lesznek beleírni a fejlesztésükbe, hogy legalább választ kapjunk valamelyik fejlesztőtől rá, hogy lehetséges-e megoldani. De továbbra sem értem, hogy miért lenne olyan nehéz +1 sort ennek szánni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.